Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otobüste sürtünmeye 8 yıl hapis

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bu konu düşünüyorum da çok acı bir durum bayanlar açısından.Hani deniyor ya tecavüz o zaman kaç yıl olacak, tecavüze uğrayan kızın psikolojisi falann..
Tecavüz olayı zaten çok başka bir boyut, bu durum ile yan yana bile aynı cümlede kullanılmamalı.O konuda hiç birşey yazmayacağım çünkü sinir katsayım çok artıyor ve daha fazlası...
Bu taciz olaylarının mağdurları bayanlar oluyor hep, her ne kadar burda bir iki kişi bende tacize uğradım falan dese de, ben hayatımda bir tane haber niteliği taşıyan böyle bir olay duymadım demekki ya bu durum erkekler için önemsiz ya da yok denecek kadar az yaşanıyor.
Ben yine İstanbul'da, bana bırak sürtünmeyi, ufaktan yanaşan olursa basarım çığlığı, ağzıma geleni söyler, pişman ederim girişimine bile..Ama bu anadolu da yaşayan kadın ne yapsın, bi de ona derler ki, "adama ne yaptında geldi sana yanaştı, niye başkasına yapmadı" vs.. En acısı da bu işte, az çok biliyoruz neyin ne olduğunu, hepimiz bu ülkede yaşıyoruz.
Durum sürtünme vs. değil aslında, tamamen kadının mağduriyeti.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 14-15 yaşımda otobüsteyken elimdeki klasörü yanlışlıkla önümdeki 30 lu yaşlarda bi bayanın kalça arasına çarptırmıştım arkama dönüp bakıyım derken.

kadın bi döndü bana boğazlayacak sandım. anlamadımda noolduğunu. çok korktum böyle kafamıda önüme eğdim. sonra anladı oda, kafamı sevdi.

sonra eve gittim duşa girdim.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim türk kızları kendilerini prenses olarak gördükleri için bütün erkekleri potansiyel sapık olarak görüyorlar.

ben geçen yaz tramvayda ayakta fotoğraf makinesi ile uğraşırken turist bir kadının üzerine düşmüştüm baya arkasından çullandım düştüm kadın kendini bıraktı benimle ilgilenmeye başladı bir şeyimin olmadığından emin oldu.

bunu kadın türk olsaydı ay sapık bu sırtıma bindi diye olay çıkarırdı kesin ya da üff slk mısın dikkot etsenooo yaooeee diye atar yapardı. eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...