yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ilkokul 4-5 yea of ne heycanli gunlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Saeros said: eyvah her denileni çevirip laf sokan feminist geldi gene beni bırakın siz kaçın. sizi yavaşlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bu konu düşünüyorum da çok acı bir durum bayanlar açısından.Hani deniyor ya tecavüz o zaman kaç yıl olacak, tecavüze uğrayan kızın psikolojisi falann.. Tecavüz olayı zaten çok başka bir boyut, bu durum ile yan yana bile aynı cümlede kullanılmamalı.O konuda hiç birşey yazmayacağım çünkü sinir katsayım çok artıyor ve daha fazlası... Bu taciz olaylarının mağdurları bayanlar oluyor hep, her ne kadar burda bir iki kişi bende tacize uğradım falan dese de, ben hayatımda bir tane haber niteliği taşıyan böyle bir olay duymadım demekki ya bu durum erkekler için önemsiz ya da yok denecek kadar az yaşanıyor. Ben yine İstanbul'da, bana bırak sürtünmeyi, ufaktan yanaşan olursa basarım çığlığı, ağzıma geleni söyler, pişman ederim girişimine bile..Ama bu anadolu da yaşayan kadın ne yapsın, bi de ona derler ki, "adama ne yaptında geldi sana yanaştı, niye başkasına yapmadı" vs.. En acısı da bu işte, az çok biliyoruz neyin ne olduğunu, hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Durum sürtünme vs. değil aslında, tamamen kadının mağduriyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 hatta duzelteyim yazimi said: Ben yine İstanbul'da, bana bırak sürtünmeyi, ufaktan yanaşan olursa basarım çığlığı, ağzıma geleni söyler, pişman ederim girişimine bile. senin gibileri 500t'ye bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 AHAHAHAHAH en fenası sabah metrobüsü aslında. ben hiç böyle kalabalık görmedim hayatımda. kucak kucaga bile gidemiyosun. siyam ikizi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 yalnız sürtme tamamda şekerpembe gibi bi kız öyle yalandan bağırsa ağzına vururum yemin ederim çokta fifi.en azından kadına taciz değil dayaktan çekerim cezamı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 halk metrobüse akın etti, vatandaş binemedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Kimse koskoca otobüste yalandan bağırıp kendini rezil etmez bence, hele de hanım hanımcık bi bayan asla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bu yüzden Japon kızları > turk kızları Biniyorsun metrona yapıyorsun fortunu. Ne ses çıkarıyorlar ne bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ben 14-15 yaşımda otobüsteyken elimdeki klasörü yanlışlıkla önümdeki 30 lu yaşlarda bi bayanın kalça arasına çarptırmıştım arkama dönüp bakıyım derken. kadın bi döndü bana boğazlayacak sandım. anlamadımda noolduğunu. çok korktum böyle kafamıda önüme eğdim. sonra anladı oda, kafamı sevdi. sonra eve gittim duşa girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 lisede kalabalık bi güruh içinde yemek icin sıra beklerken arkamdaki yanımdan önümdeki arkadaşının kıçını ellemişti,kız arkadasını donunce arkamdakı kızı degil beni gormustu direk,bi o anı bi de arifin mencıstıra attıgı golu unutamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bi gün lisede kantindeyiz, yemek yerken önümdeki kızı bacak omza yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bizim türk kızları kendilerini prenses olarak gördükleri için bütün erkekleri potansiyel sapık olarak görüyorlar. ben geçen yaz tramvayda ayakta fotoğraf makinesi ile uğraşırken turist bir kadının üzerine düşmüştüm baya arkasından çullandım düştüm kadın kendini bıraktı benimle ilgilenmeye başladı bir şeyimin olmadığından emin oldu. bunu kadın türk olsaydı ay sapık bu sırtıma bindi diye olay çıkarırdı kesin ya da üff slk mısın dikkot etsenooo yaooeee diye atar yapardı. eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 yemek yerken zor olmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 aynı anda bastık lan. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 vay dana bunu yaptın di mi http://2.bp.blogspot.com/-4izEkLknafA/TjVEq1F_59I/AAAAAAAAAWg/Dmlxe0Vjd8o/s1600/PILEDRIVER.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ayni anda basmak problem degil. arada kiliclar carpismasin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bunun kendini prenses zannetmekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Türk erkeklerinde bastırılmış cinselliğin sonucunda oluşan her yerde, her olayda aklın bacak arasına gitme durumu var. Bayanlarda ise bunun bıkkınlığının sonucu oluşan bir önyargı oluşmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Saeros said: bi gün lisede kantindeyiz, yemek yerken önümdeki kızı bacak omza yaptım sümkürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bastırılmış cinsellik dediğin nane, vermeyen süründüren Türk kızlarından ötürü oluşmuş olmasın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 haftada bir bütün mahalle toplanıp sevişse bunlar olmaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bizim mahallede haftada 1 değil de ayda 1 yapıyoruz onu ama otobüse binen pek yok herkesin arabası var boşuna mı sevişiyoruz lan biz? garanti olsun diye her ay başka partner seçiyordum üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bizim burdada hep emekli var işte. onlar sevişiyolardırda ben gencim, beni açmaz diye çağırmıyolar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Kaede said: Bu yüzden Japon kızları > turk kızları Biniyorsun metrona yapıyorsun fortunu. Ne ses çıkarıyorlar ne bisey. brezilya otobusleri >>> japon metrolari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bastırılmış cinsellik dediğin nane, vermeyen süründüren Türk kızlarından ötürü oluşmuş olmasın lol sekerpembe cevab verememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar