AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 artık d&r'da : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 escape said: konusu ve türü nedir kitabın konusuzmuş,doğaçlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 5.99 dio d&r da,para kazanmıyomusun sen bu işten çak 10 lirayı gitsi.n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 AthleT said: artık d&r'da : )sitede gözükmüyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Holy said: sitede gözükmüyor ama? dağıtım firmasının adres değişimi nedeniyle stoklarda problem yaşadıkları için kaldırdılar siteden. yeni yılda tekrar satışa çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Abi kitap mutlaka mükemmeldir alıp okuyacağım ama kapağı hiç beğenmedim, şahsi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tartışabiliriz efenim, her türlü eleştiriye açığım, hoşunuza gitmeyen şey nedir? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bende merak ettim pdf'ini upload edebilir misin rica etsem? Bu arada spor bölümünde moderator olduğun için aktif spor yapıyorsun sandım ama sıfır omuz görünce hayal kırıklığına uğradım kendi adıma en azından seni atletik biri olarak bekliyodum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 tebrikler efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Tasarım Tavsiyesi Hatta kitabın kapağına böyle bir effekt verirseniz bence daha anlamlı olur. Karton Külleri, http://data.whicdn.com/images/12264997/beautiful-book-on-fire-books-burning-fire-Favim.com-111591_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz ve eleştirileriniz için. ikinci baskıda kesinlikle kapağı değişmeyi düşünüyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 en sevdiğim filmin canım soundtrack'ini acımadan cezmi ersöz tarzı şiirler için kullanmışsın. şöyle ağlıyorum adeta: http://www.youtube.com/watch?v=bQxKu4lctqo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 MasterHapLo said: soy ad da baya uyuyor kurudirek. kitap hayirli olsun bu arada. 2. baski olursa kesin kapagi degistir. ehuehuehuehueueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 moncici said: en sevdiğim filmin canım soundtrack'ini acımadan cezmi ersöz tarzı şiirler için kullanmışsın. şöyle ağlıyorum adeta: http://www.youtube.com/watch?v=bQxKu4lctqo : ) kitap şiir kitabı değil ki yahu. ağlamak iyidir hem : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 cezmi ersöz tarzı mı değil mi sen onu söyle. ayrıca eleni karaindrou'ya mektup yazdım avukatları sizinle iletişime geçecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 karton kulleri gibiyim hic bahar yasamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARIsabri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ya sevmeyi bilmedim yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar