xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 beyler simdi ben vatandan parami geri alirken telefonu da verecem dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 verme bence, ders olsun adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 mağaza iyi bir mağaza sıkıntı yok. çok alan oldu, şikayet olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Küçücük telefon ekranlarındada mı ölü piksel oluyor lan. Ne zaman şu sorunu çözecekler. Monitörlerde 3'ten fazla oldumu değiştiriyorlar bildiğim. Telefonda durum nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Evo 3d bende de var sağlam telefon ics güncellemeside geldi baba gibi. Direk değiştir ama yenisiyle içinde ukte kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ayfon al.. çile çekme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Buddha said: Küçücük telefon ekranlarındada mı ölü piksel oluyor lan. Ne zaman şu sorunu çözecekler. Monitörlerde 3'ten fazla oldumu değiştiriyorlar bildiğim. Telefonda durum nedir bilmiyorum. olu pixel olsa neyse ekranin altinda bildigin toz vardi ekran kapaliyken de gozukuyordu zaten tam ortadaydi boyle ekranin alti ama lcd'nin uzerinde, acisini degistirince bakis acisini farkli yerde goruyodun filan. bloodjackal said: Evo 3d bende de var sağlam telefon ics güncellemeside geldi baba gibi. Direk değiştir ama yenisiyle içinde ukte kalmasın. parami geri alcam ya cok agir ve kalin telefon bide sarji az gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 paspatur said: mağaza iyi bir mağaza sıkıntı yok. çok alan oldu, şikayet olmadı. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=vatan+bilgisayar&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&p=82 http://www.sikayetvar.com/firma/detay/753 sunlari bir okusana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ve genelde vatanla ilgisi olmayan şikayetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Esh said: ayfon al.. çile çekme.. s3 her turlu indiriyo ya http://versusio.com/en/samsung-galaxy-s3-vs-apple-iphone-4s-64gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 versuslarla olmuyor o iş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 5800 da ilk çıktığında abi havada karada koyuyo diye almıştık.. bak ne oldu şimdi dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Samsung almayacaksın bir kere Android alıyorsan ve custom rom ne bilmiyorsan. İlk Android olarak Nexus (Samsung sayılmaz) ya da Sony al. HTC de iyi ama bu ikisinin biraz ardından geliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Bir çok android cihaz değiştim, test ettim. Son kullandıklarım Arc s, HTC Sensation XL ve çok net söyleyebilirim ki; malzeme kalitesi, orjinal rom - sense arayüzü ve iphone'a bence en yakın stabilitesi ile en sağlam cihazım şu ana kadar HTC Sensation XL. Bir kez force close almadım. HTC 'ye karşı önyargılarım vardı ama hiç yabana atılacak marka değilmiş. (Ayarlarda Fast Boot 'u açık tutarsanız çok fazla performans kaybına yol açar fakat. Yellow tint ve ana ekrana dönüşlerde kasma sorunlarım vardı, meğerse bu lanet seçenek yüzündenmiş.) Önyargısı olan varsa paylaşayım dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 xetraynex said: paspatur said: mağaza iyi bir mağaza sıkıntı yok. çok alan oldu, şikayet olmadı. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=vatan+bilgisayar&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&p=82 http://www.sikayetvar.com/firma/detay/753 sunlari bir okusana Vatanı demiyorum yahu Vatan leş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 isleme koymuslarmis vatan bilmemneymis bakiyolarmis avukatlari teleservice'e bilmemne demisler bilmemne bilmemne haftaya bidaha gidecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Yazacaktım aslında onlar o parayı kolay kolay vermezler diye. Tahminime göre bi 50-60 gün beklersin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 İstersen şöyle bir tehdit de kullanabilirsin. Bu telefon benim tek telefonum ve işim için bu telefonu kullanıyorum siz şu an malı değiştirmediğiniz için ya da parasını iade etmediğiniz için yeni telefon alamıyorum ve işlerimi gerçekleştiremiyorum. Bu süre zarfında kaybettiğim para için de dava açarım gibisinden bir yoklayabilirsin. Not: Bu olayı trafik kazalarında falanda kullanabilirsiniz yasal olarak haklısınız gayet caydırıcı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ayfon al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar