Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 http://i.imgur.com/rk65x.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hakonun seyir defteri; Fede düdüğüne hala ulaşamadık. Bu gidişle herkesleri satıp tek başıma gidiyorum. Akşama abimi aştiye bırakıyorum yarın geri dönecekmiş. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 En iğrenç günlerden biriydi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Işınlanabilmek istiyorum günlük :( Çok özledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 biletimi de alayim da izmirlere akayim degil mi cevat abi evet evet benjamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 3 gün önce araba pert etmiş olmama, zamanında danışmanımın yaptırmadığı staj yüzünden kaçırdığım yüksek lisans başvurularına rağmen mutluyum be günlük uzun zaman sonra mutluyum ama kısa sürmesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bi ev bulup taşınsam ben de dünyanın en mutlu adamı olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 senko olm dağıtacaklarmış sizin orayı. ar-gede misin sen? bi orasını ellemezler diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 istifa ettim ben şirketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ankarada napıyon o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 başka şirkette işe girdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 oo hayırlı olsun. maaşı 30k ya çıkarmışsındır artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 günlük yatıyımda sabah kalkıp yumurtalı kaşarlı mantar sote yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 senko said: başka şirkette işe girdim :) harbiden mi lan? millet istifa edip yeni ise giriyo ya, vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 kozalak said: oo hayırlı olsun. maaşı 30k ya çıkarmışsındır artık :D eyw hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 aquila said: senko said: başka şirkette işe girdim :) harbiden mi lan? millet istifa edip yeni ise giriyo ya, vay anasini. yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 sen de istifa et sen de yeni işe gir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 said: millet istifa edip yeni ise giriyo ya, vay anasini. senin kaderin texasta seni beklio akila, ama çok beklemez söyliyim, max 3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 çok zor değil yani vurucan tekmeyi patronun kapısına.... neyse ben sertap'la şevval'e aldım biletlerimi, 2 aksam arka arkaya oooh, silicem kulaklarımın pasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Çok yorgun kalktım gel gör ki bugünde sıkıntılar mıkıntılar pff öldükten sonra dinlenecez anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Evden çıkasım yok Ama evde durasım da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 En iyisi balkona çıkıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 yapıcak çok sayıda şey var. T____T gerçekten o kadar çok şey var ki, artık haftasonu mu haftaiçi mi karar veremiyorum. all the same to me. bi taraftan kimse beni tanımıyor ne de olsa, şu karşıdaki parka gidip çimler üstünde uyuyayım en azından diyorum. diğer tarafan daha uzunca bi süre burada oturacağım ve bugün yapmam gereken işlerin ne kadar fazla olduğu geliyor :/ pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 yüzemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar