Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

copry

Öne çıkan mesajlar

Yine aramaya cesareti olamadı beni mesajla staklıyor günlük.
Aylardır şu eski "evimiz"in faturalarını sana devredeyim diye söylüyorum. "İzin alamam", "zamanım yok" en son bu hafta gidip kestirecektim tüm elektrik su ne varsa ama, az önce mesaj attı işte... "Şehir dışında" imiş hanımefendi. Haftaya sözleşelimmiş, işlemleri halledelimmiş... Nasıl izin aldıysa?

"Evimizden" çıkacakmış ay sonuna doğru... Yaşanmışlıklar, tekrar kafamı örümcek ağı gibi sardı. 7 yılım verdiği haz, bir anda nefretle surata tükürmelik "yazıklar olsun"lar ile yer değiştirdi.
Eski nişanlım günlük evet... Doğru tahmin ettin. Bir zamanlar buraya onunla ilgili övgü topicleri açtığım kişi. EMinim ben gönlü başkasına düştü, eminim ben. O yüzden insan gibi ayrılamadı ya benimle, bir teşekkürü bile çok gördü ya... Utancından telefonlarımı bile açmıyor sadece mesaj yolluyor ya... İşte bu yüzden. Ama andım olsun, haftaya yanında bir p**eveng ile gelirse, çenesini eline vericem ikisinin de.
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden verilmiş sadakam varmış günlük arabayı pert ettim airbag açık motor patlak şasi yamuk.
yeşili kaçırmayayım diye 3gidiş 3 geliş yolda biraz gaza dokundum 100-110 peşine tatlı bi dönüş vardı dönerken araba savruldu toplayayım dedim çöp konteynırına vurdum savurdu attı beni o arabadan sağlam çıktım ya daha bişe demiyorum.

şansıma alkolsüzdüm 1 bira dahi içmiş olsam bi daha direksiyona oturtmazlardı herhalde bizimkiler.
sabah olsun da 7 sülaleye tekmil vermeye başlayayım (td)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...