marksman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bu nasıl bi sıcak oyhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 2 saate yakın oldu o yüzden bi damacana su içtim karnımı acıktırdı oda yemek yiyim ben bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Yine aramaya cesareti olamadı beni mesajla staklıyor günlük. Aylardır şu eski "evimiz"in faturalarını sana devredeyim diye söylüyorum. "İzin alamam", "zamanım yok" en son bu hafta gidip kestirecektim tüm elektrik su ne varsa ama, az önce mesaj attı işte... "Şehir dışında" imiş hanımefendi. Haftaya sözleşelimmiş, işlemleri halledelimmiş... Nasıl izin aldıysa? "Evimizden" çıkacakmış ay sonuna doğru... Yaşanmışlıklar, tekrar kafamı örümcek ağı gibi sardı. 7 yılım verdiği haz, bir anda nefretle surata tükürmelik "yazıklar olsun"lar ile yer değiştirdi. Eski nişanlım günlük evet... Doğru tahmin ettin. Bir zamanlar buraya onunla ilgili övgü topicleri açtığım kişi. EMinim ben gönlü başkasına düştü, eminim ben. O yüzden insan gibi ayrılamadı ya benimle, bir teşekkürü bile çok gördü ya... Utancından telefonlarımı bile açmıyor sadece mesaj yolluyor ya... İşte bu yüzden. Ama andım olsun, haftaya yanında bir p**eveng ile gelirse, çenesini eline vericem ikisinin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 vay anasını hepsi mi aynı olur arkadas seninki nisanlınmıs 7senelikmiş benimkisi daha az ama genede koyuyor ve aynıııı olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Olm sukredin bi eviniz var lan Yarin yine yatcak yerim.yok benim sdf Bi de ben evden ne anlarim diyen emlak ekspertiz sirketi olan bir arkadasim var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 asdfasdf abi adam da emlakçıya soruyormuş işte "abi bu ev ne eder" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ohahaha Olm evin ederini hesaplarım da ne biliyim lan nerede satılık ev var kiralık ev var istediğin gibi. İnsanlar emlakçıa gidiyor benim evi kirala diyor sende gidiceksin ben kiralık ev bakıyorum diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Sonra emlakciya bi ton para.bayil ev gosterdi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Adam seni tüm gün taşıyacak, ikram cart curt edicek, evi tutarsan tabi ki para vereceksin adama ne bekliyorsun ki? Benim işim kiralık ev bilmek değil ki bi malın ederi ne onu söylemek. Zate sinirliyim yarın döverim seni he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 sol bacagimi goren varsa haber etsin o kadar darbeye dayanamadi demek ya cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bölümde bangladeşten bi çocuk var. yüzme havuzuna bikinili kadın vs görmek için gittiğini söyledi bi arkadaşım bugün. sapıklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 harbiden verilmiş sadakam varmış günlük arabayı pert ettim airbag açık motor patlak şasi yamuk. yeşili kaçırmayayım diye 3gidiş 3 geliş yolda biraz gaza dokundum 100-110 peşine tatlı bi dönüş vardı dönerken araba savruldu toplayayım dedim çöp konteynırına vurdum savurdu attı beni o arabadan sağlam çıktım ya daha bişe demiyorum. şansıma alkolsüzdüm 1 bira dahi içmiş olsam bi daha direksiyona oturtmazlardı herhalde bizimkiler. sabah olsun da 7 sülaleye tekmil vermeye başlayayım (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 geçmiş olsun bir adet sol üst bacak aranıyor bayandan bile olur yuruyemiyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Yine bi yerlerden resmim, videom çıktı günlük. Ünlü yapcek bu şirket beni .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sabah sabah kafam şişti bu ne gürültü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 otele 7.30 da geldim, bildiğin uykusuzluktan ölmek üzereydim ama sinirden uyuyamadım günlük lan, çok ters günümdeyim inş bulaşan olmaz. he bi de şimdi tekrar işe gidiyorum amenko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 hava sıcaklığı henüz yükselmeden dışarı çıkıp geri gelmeliyim günlük http://ragegenerator.com/images/ragebuilder-faces/Angry/RedEyes.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ise geldim server cökmüs. süper basladik güne valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 kodumun mahallesinde herkes haziran ayını seçmiş evini yeniden yaratmak için bi matkap bitiyo diğer matkap başlıyo :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 xaty said: Yine bi yerlerden resmim, videom çıktı günlük. Ünlü yapcek bu şirket beni .p Kendini mi stalkluyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Minik kuşum geleyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Kasap çok iyi diye 35 km öteye gidecek olmam.. Neler yapıyorum ben böyle yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 zengin şımarıklığı işte. ne yapıcan başka. anca paranı say 28adet para sayma makinesi ile, git ferrari, ducati falan al. sonra gel "arabama kuş sıçtı, motora bindiğimde güneş kollarımı uf etti" diye ağla... hadi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Güneş kremini sür 1 saat önceden , sonra gelip ağlama istakoza döndüm diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ki burda evsiz insanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar