dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bileğimde Tobey Maguire 'lı spiderman'in örümcek ağı attığı uyduruk ve gerçek comicbookta olmayan ağ keseciği -adı ne boksa artık- gibi yer çıktı. eczacıya küfretmeye devam ediyorum. şişe icetea falan alıp çıkarken camına falan dökmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bir kere okudum hiç bişey anlamadım ,bir daha deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 anlamaman normal.. bi bok yazmamışım ki.. aa delirdim be. bileğimin içinde alerjiden kabarıklık vs oluştu. antihistaminik krem almak için gittim, konuştum. rusça tabi her bi bok. kadına antihistamine içeren krem dedim. alerji için dedim. alergiyaaaaa dedi. evet dedim alerji işte. antifungal vermiş aptal. daha beter kabarttı. kaşınıp küfrediyorum. indim kapıştım karı ile falan. kaşınmaya devam. iyice kabarınca o bilek kısmından ağ çıkacak gibi duruyor işte şimdi. sinirliyim. şurada 0:55te ağ atıyor işte bilekten. http://www.youtube.com/watch?v=FN3YaybNJ2s öle saçma bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 dasaaa yi normal insanların anlamaması gayet normal sıkma canını okşa yaranı davay davay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 keşke sağ elim olsaydı da nasır tutsaydı. ev boş imkan yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 neden olm! antihistaminik krem var mı? alerji için neresi anlaşılmıyor lan? NERESİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 sanssizsansli said: keşke sağ elim olsaydı da nasır tutsaydı. ev boş imkan yok :( çalıya falan sürt, takoza bağla, damacanaya kökle, vantilatore tut.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 orumbocek adam kismini sey etmistim ben antihistaminik kremin neresi anlasilmasin la deranzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 dasaaa said: vantilatore tut.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ya orası sıkıntı zaten.. ömürcek adamı anlamak demek, filmini izlemekle değil,onun hayata bakışını benimsemekle başarılır. hepimiz ömürcek adamlarız. yaşasın ömürcekler. robert bosch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 aynen bunu diyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 dasaaa said: sanssizsansli said: keşke sağ elim olsaydı da nasır tutsaydı. ev boş imkan yok :( çalıya falan sürt, takoza bağla, damacanaya kökle, vantilatore tut.... dalga geç sen tabi. tecrübelerinden hemen de haberimiz oluyor. bir rulman denemedin heralde o da sıkıntı olabilir diye. benim sağ kolum yok abi ondan o iş zor. bacaklarımda felçli nasıl güç alayımda basayım o cisimlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 1 HAFTA 1 GÜNDÜR HASTAYIM. bıktım....,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bizim rabırt'ın durumu çok daha vahim. çünkü onun elleri de yok, ayakları da.. bakın hayata penisi ile tutunan rabırt ne diyor. "abi elleri bırak benim ayaklarım bile yok, sadece ereksiyon olarak yürüyebiliyorum.. basıyorum yere penisi, ereksiyon.. hoooopp ilerle.. sonra yeniden.. sen gene şanslısın ya. klavyede her tuşa basmak için sallıyorum falan. ikinci el laptop satamıyorum olm. hep şeyine sürüyorsun falan diyorlar. çok feci bi durum." kötünün kötüsü var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Allah belanı versin emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi verdi zaten biliyor musun? aramız hiç iyi değil. öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Susadım çok ama su içmemem lazımmış. Harakiri yabcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 serinleyelim günlük: http://www.youtube.com/watch?v=BHDDBY9QNU8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ekim gelsin günlük ya bu yazı atlayalım direk nasılsa tatil falan yapmaycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 copry said: Archangel_ said: birazdan ağzına yapıştırıcam wastryxin Dişini mi he ya. psikopatlık olsun diye su içmeyi de yasakladım. edit: kendi de yazmış zaten sdgfdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Şaziyeyi kaçırıp fidye istemeyi düşünüyorum bu yaptıkların yüzünden........,,,,,,,,,........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 sdfsd yok lan su yasak cidden. copry e sor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 8 sınav 3.5 saat, başarı oranı %50.Şu an ağzımdan beyin akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Archangel_ said: copry said: Archangel_ said: birazdan ağzına yapıştırıcam wastryxin Dişini mi he ya. psikopatlık olsun diye su içmeyi de yasakladım. edit: kendi de yazmış zaten sdgfdsg. Zaaa yasasin kotuluk ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Saziyeyi kacirip bana verirse yasak degil su falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar