Havenless Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Benim hepsi aylar önceden bitti lan ağzımıza vurdular, nasıl okul sizinki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Diamond jubilee izliyorum çok güzel yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bugünün en güzel yanı sabahki sıcacık günaydındı. pazartesi pazartesi böyle gülümseyerek günaydın demeyi nası başarıyo insanlar ne garip. günün sonrası akşama kadar boktan geçti ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4346426_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Kızlar tatile çağırıyor ama ben bi bakayım gelebilirsem gelirim diyorum çok coolum ya dimi? T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Sanırım aşık olmak üzereyim. Bilincinde olarak geçirdiğim yaklaşık çeyrek asır içerisinde ilk defa bu kadar güzel bir kız gördüm. Keşke daha az güzel olsaydı lan. Şansım daha da artardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 tuvaletimin-dolayısıyla banyomun sulalesiyle cima etmisler resmen ulan 4 boru degisecekti hani saglam fayans kalmamis oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 wastyrx said: Kızlar tatile çağırıyor ama ben bi bakayım gelebilirsem gelirim diyorum çok coolum ya dimi? T_T aynen B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Olm zamanım yok lan ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 aciktim ulan gideyim de bi kuşkaş çakayım en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 wastyrx said: Olm zamanım yok lan ühühü Benim de her tarafa yetişecek param yok sdfdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 said: Elinizde silahlarla araba çalarak mafya babalarının size verdiği işlerin peşinde hiç koştunuz mu? evet salak mısın sevgili yazar? bu ne böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mr_Hand said: wastyrx said: Olm zamanım yok lan ühühü Benim de her tarafa yetişecek param yok sdfdf. Yer değişelim o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yaptıklarını beyninde lag var heralde diye anlamlandırmaya calistigim insanlar goruyorum gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Yarın yeni bir işe başlıyacağım, bir garip ya. Çok rahatım ama eğitimlerde gördüm ki çalışmak resmen modern kolelık. Dısarda bir hayat var ve ben kapalı dar bir alanda pff. Çalısmak konsept olarak yanlış hacı. Ben dağların taşların bayırların adamıyım. Halbuki işe girdim diyede çok sevindim, gayet güzel iş. Tam bir dilemma insanı oldum çıktım. Haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 o yıldırımlar neydi lan arkadaşla "barney gey la zaten lskdflsd" geyiği yaparken bahçeye yıldırım düştü resmen ödümüz bokumuza karıştı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bir dost... http://hellomemes.com/wp-content/uploads/2012/03/memes43.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 anamm,,gök delindi...!!! tAM game of thrones finali izlenecek hava oldu...ben en iyisi kolamı kekimi alayım ve seyredeyim, yarın electromagnetic sınavım yokmuş gibi davranabilirim bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bildiğin unutmuşum. nasıl yapıyoduk olum bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 dasaaa said: said: Elinizde silahlarla araba çalarak mafya babalarının size verdiği işlerin peşinde hiç koştunuz mu? evet salak mısın sevgili yazar? bu ne böyle sen daha çok elinde tuzla inşaat yaparak para babalarının sana verdiği hıyarlar peşinde koşuyor gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ahahahahah bira alirken ayakustu oynadigim kupon tutmus lan bir daha arastirma yapmak yok yiheaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 1200 yıl önce nolmuş günlük o_O http://www.nature.com/news/mysterious-radiation-burst-recorded-in-tree-rings-1.10768 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Kolayı bıraktım ekmeği kıstım yavaş yavaş yemeği'de azaltıcam kurtulucam ulan bu göbekten, yaz geldi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 cooo11111111111111111hehhehhehhehe mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar