wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Yarın 20.30da sinemaya gidiyoruz günlük fede totoşu görür inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ardeth said: dasaaa said: utopia said: dasaaa ya bu nasıl bir espri. rezil ol. ahahahahahah beni koca sersem. adam bi de seliin diye çağırarak temelini falan hazırlamış espirinin, itiraf et doğaçlama değildi di mi bu espiri yok bayağı doğaçlama gelişti. ben zaten paso bağırıyorum öle. SELİİİİN!! diye. sokakta falan da bağırıyorum. etrafta selin olmayınca daha bi güzel oluyor. millet oha deli lan bu diye bakıp ben bağırmaya devam edince kaçışıyorlar falan. trieste'ye yolum düşerse SİNAAA diye de bağıracağım bak sözüm olsun. hatta istanbulda görürsem de bağırırım evet. konu değişikliği: wot damage abi şöle salak bişi var. burada otobüse binişler her kapıdan.. inişler sadece önden ve inerken para veriyorsun.. ne saçma yahu! ben binerken paramı veriyorum. onu da verdiğim belli olsun diye parayı biraz uzaktan atıyorum diğerlerinin üzerine. ses çıksın falan işte. sonra oturup, millet inme sırasında tepişirkene orta kapıdan cool bi şekilde iniveriyorum rahatça.. ulan inerken neden para verilir ki yahu? her neyse,bugün netler gitti abi.. kablo, 3g, edge... hiçbişi yoktu benim çalıştığım bölgede. dahası otobüs durağının önünde patlamış tavuk gibi bişi vardı. uzun bi düşünme sonrası birisnin donmuş tavuğu camdan attığına kanaat getirdim. otobüsü caponlar işgal etmişti, ama adamlar parayı adama uzatıp almasını bekliyorlar falan. adam da bön bön bakıyor. üzüldüm çocuklara. zaten internet bağlantısı da yok. ellerde tablet, telefonlar.. anca oyun oynayın işte. :/ son derece saçma bi şekilde adamların arasında kendimi evde hissettim yahu. teknolojik aletler falan. huzurlu bir ortam. herkes shoegaze grubu gibi mahçup duruyor zaten. canlarım yahu. allahın çekiğinin çizgifilmini falan sevmiyorum ama kendileri sevimli lan. onlar da insanevladı! gelen capon sayısına bakarsak eurovisiona az kalmış olsa gerek. börek yaptırdım, kuş başı dedim.. bıçak kıyması olmuş. biber dedim, havuç konmuş -etin üstüne evet- patates hiç demedim ama o da konmuş... neyse, en azından pastaları güzel ama acaip diabet tip2 vardır bak burada.hep şekerli yiyorlar. /end of wot damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bağrırsan duyarım küçük şehir 4 dmg vurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 günlük bi sürü korsan dizisi geliyor seneye ve sonrasında, starz nbc fox hepsi bi tane yapıyor şu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Günlük best of hubble fotolarına bakarak dumur oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 acayip sıkıldım lan keşke işte dursaydım biraz daha oturup network çalışayım bari biraz, zaman geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 gideyim de bi 60-70 row asılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 o ne demek lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 sporcuyuz olm. fitnıs salonuna bir kalemde 2k bayılınca sürekli gider oldum. viva la sunk cost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 windows phone aliyom lan galiba abowwww cok pis seyler olabilir aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 evi temizledim artık bi 3 ay sonra daha temizlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ne demişler günlük bi kup çilekli pastanın 40 yıllık hatırı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 burası kötü bi yer lan! kadın koşu bandı satıyor. 20aylık. 2.el.. 2k tl.. pahallı işte. hemen altına aynısı teyzemde var, aşırı ısınma yapıyor. sıfırını 1600'e aldı, 2k ya alan salak kim olacak mrak ediyorum vs vs trollemesi yapmak istiyorum. ayıp olur diye yapmıyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Şu first twist karpuzlu sakız çok lezzetli günlük, keşke sakız değil de şeker olsaymış yutunca vicdan azabı çekmezdim en azından , bir kutu bitmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 vay anam vay AHAHAHAH adamın sale export olması da ayrı bir muhteşemlikmiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Tubiknen konuştum negzel şeyler yemiş bugün yea hemde çok ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bugun iş görüşmesinde ayarın allahını yedim ahaha ama çok iyi hissettim sonrasında. kavgadan sonra gelen rahatlık gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 önce antep sonra ise moskova.. yeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bugün de işim olmasa mal gibi otursam ehehenz. :( yarın da işim var bitmiyorsle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 günün fringe eventleri... yolda kesik inek kafası.. teklif alacağım yerdeki eleman kadın mı- erkek mi diye aratayım dedim. kadınmış.. net'te yarıçıplak hamilelik fotoğrafı falan var kadının.. yapmayın, etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Piyasada komisyoncumu olalim günlük ne biçim ahlak lan bu ! daralmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 fringe event2.. sanırım tr'ye gelip hızlıca döneceğim geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 günlük neden Mahir Çayan jimmy fallon a benzio ha neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bugün kovulursam sebebi aşınan'dır abi.. güldürüyor beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Olm kendi kendini kovmayacağına göre bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar