Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Az sonra progamerla sinava giricez gunluk bize sans dile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hava sıcak olcak bugun belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bugün intihar edesim var günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Günbük copry de satıyor bizi sanırım. Senko zaten gitsin hiç sevmiyoruz onu kaldık fedeyle baş başa dicem ama oda yakındır ben eskişehire gidiyorum hacı ya anamlar bana kız bulmuşlar diye. Tehlikenin farkında mısın günbük? =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sevgili günlük Çok açım, öğle yemeğine çıkmak istiyorum artık. İş dediğin bitmez. Hayat biteer, iş bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 wastyrx said: Günbük copry de satıyor bizi sanırım. Senko zaten gitsin hiç sevmiyoruz onu kaldık fedeyle baş başa dicem ama oda yakındır ben eskişehire gidiyorum hacı ya anamlar bana kız bulmuşlar diye. Tehlikenin farkında mısın günbük? =| Satarmiyim ebek =( mesafeler ne zamandan beri engel teskil eder olmus dostluga ? Coprybbunu begenmedi ! Kizdim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 aquila said: sene 2012, math101 ne lan. işin boktan yanı son dönemim. okul bitiyor sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 T-shirtün üstüne hırka giyilip çıkılan günler. sizi çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Ofiste boş boş çay içiyorum günlük. Güneşli Antalya havası eşliğinde balkonda kahvaltımı yaptım, vakit öldürüyorum. Yapacak bir şey olsa da sıkılmasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 sıkıntı var gunluk, bu taraftan obur tarafa normalde gecis olmuyormus. gecisten kasıt ne tam anlamadım. ozluk haklarımı istemiyorum arkadas, bırakın beni gideyim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yürümeyeceğini anlamak ama halen sevmek. nereye kadar aşk gözümü kör edebilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ekim'e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 copry said: wastyrx said: Günbük copry de satıyor bizi sanırım. Senko zaten gitsin hiç sevmiyoruz onu kaldık fedeyle baş başa dicem ama oda yakındır ben eskişehire gidiyorum hacı ya anamlar bana kız bulmuşlar diye. Tehlikenin farkında mısın günbük? =| Satarmiyim ebek =( mesafeler ne zamandan beri engel teskil eder olmus dostluga ? Coprybbunu begenmedi ! Kizdim bak Anası babası ayrılan çocuklar gibi boynumu büktüm ben =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Alıcam velayetini üzülme sen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 canıms çok tatlı yaee <3<3<3<3 http://i1139.photobucket.com/albums/n558/AirsoftGunsNow/Knives/1-39.jpg <3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sevgili günlük, Uzun süredir unuttuğum bir reklamı hatırladım bugün. İyi ki hatırlamışım bana yaşattığı duygular kelimelerle anlatılamaz. Sürekli loopta. Sana da koyayım sen de dinlersin izlersin, özellikle 18. saniyedeki duygularımı paylaşmanı ümit ediyorum. Öbtüm. http://www.youtube.com/watch?v=8TRM23PlmoQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Norak said: canıms çok tatlı yaee <3<3<3<3 http://i1139.photobucket.com/albums/n558/AirsoftGunsNow/Knives/1-39.jpg <3<3<3<3 Kaça aldın? Baya başarılıymış O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 indirimlisini buldum tanesi 32$ a falan geldi, daha gelmedi haftaya neyin gelcek, çelik tomahawk alet böle fırlatılıo falan çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 abi ne yapmayı planlıyorsun onunla? zombie apocalypse için hazırlık falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 İnternetten aldıysan link verebilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Norak said: indirimlisini buldum tanesi 32$ a falan geldi, daha gelmedi haftaya neyin gelcek, çelik tomahawk alet böle fırlatılıo falan çok iyi. Daha yeni baltalar belgeselinde izleyip hastası olduydum, internetten ise linkini alabilirmiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bi sürü yerde var think geek falanda ekledi geçen ben şunu aldım: http://www.amazon.com/gp/product/B004INXUOS/ yanda 33$ amazonun sattığı var, int. gönderiyorlar ama kargo var baya, indirim kısmı kargoya gidiyor. http://www.youtube.com/watch?v=qZmZunymiAo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Koleksiyon amaçlı mı yoksa korkacak bir durum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 dursun belki lazım olur :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar