Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 saerosun avatari her şeyi gören gözü temsil ediyor. subliminal mesaj var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 kozalak said: copry said: unlulerin dislerini yapan bir polikilinigin sahibinin yegeni olan hastam what ? tebriks bu arada. ist iyi ama atasehir uzak be ya.senko iyi bilir :D ahaha abi 2 hafta kaldım ataşehirde bıktırmaya yetti uzaklığı. bi kere caddebostan'a gideyim dedim 1.5 saat sürdü. 1.5 saatte ankaradan eskişehire gidiyorum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 layn mayıs da ben de gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yürüdün mü abi? 1buçuk saatte nasıl gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ankara - eskısehır hızlı tren ankaralılar şehir görmeye kısa sürede geliyor .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 "nutella yerim" said: ankara - eskısehır hızlı tren ankaralılar şehir görmeye kısa sürede geliyor .D http://i.minus.com/iA46sKhllg2fa.jpg (/sayfa başı olmasaydı iyiydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 :melihgökçeksmile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 xaty said: yürüdün mü abi? 1buçuk saatte nasıl gittin yok abi 1 saatte kadıköy iskelye bindim ordan da caddebostan yapan ringlere bindim, o da yarım saat sürdüydü. hani cumartesiydi belki ondan öyle olmuştur da, çok uzun yine de ha dönüşte de yarım saat o kadıköydeki otobüslerin durduğu yerden çıkmasını beklediydim otobüsün. ataşehir değişik bi yer ya, heryere yakın gözüküyor ama heryere uzak aslında sdf bu arada abi ankaradan 5 elemanı eskişehire götürdüm 1 ay oluyor sanırsam, günübirlik, tam anlamıyla hayran kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 eskisehir iyidir tabi ya sevilmez mi.. bu arada dedigin gibi ciddi toplu tasima sikintisi var atasehirde, yurusen yine bi bucuk saat surer heralde burdan caddebostan. araba olunca cok rahat bi yerde ama atasehir ev bulsam kafama gore, tasincam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 arabayı alınca (İNŞ) bi de arabayla deneriz bakalım ataşehiri :) bu arada gecenin bu saatinde hala çalışmak gerçekten priceless!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yarın math101 sınavım var. hiç bişi bilmiyorum. sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 math101i bişi bilmeden de geçersin merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 barbu said: yarın math101 sınavım var. hiç bişi bilmiyorum. sıçtım komşudan bir 10luk alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 sene 2012, math101 ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 aramızda liseden yeni çıkmışlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bir adam varmış, canı sıkılmış, geceyi sabaha bağlamış günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hele hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Gunaydin gunluk *__* Dun cok guzel uyudum sabah alarmdan once uyandim ve simdi ise geciyorum . Hava cok guzel keyfim yerinde aksama dogru su malum telefon gorusmesini de yapiyim bakiyim var mi bir gelisme ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 `) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 güzel haberler bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 günlük ne güzel oldu sabah müzik dinleyerekten 30 dakika yürüyüş iyi geldi zihnimi açtı vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Günlük, Havanın güzel olması çalışma isteğimi neredeyse tüketti. Karlı buzlu havaları özledim :O bu cümleyi kuracağımı hiç düşünmezdim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 xaty said: güzel haberler bekliyorum :) Tesekkur ederim , ben de =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar