quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Böyle gizli eşcinsel gibi bir başlık oldu ama nasıl anlatacağımı bilemedim. Uydunet kullanıyorum, Leatrix Latency Fix yüklü, sorun ise şöyle bir şey: Home: 75 ms World: 66 ms (ki World un Home dan düşük olması da ayrı ilginç ama onu boşverelim şimdi) Ancak, chain cast ettiğimde Gnosis gibi castbar addonlarından gördüğüm ve doğrudan hissettiğim latency çok daha yüksek, Gnosis 400 lerde gösteriyo ki evet, hissettiğim de en az o kadar, tuşa basıp bi spell i cancel edip tekrar cast etme sırasında çılgın latency var. Nedenini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 stop downloading pron! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Latency fix dene, regedit yapıyordun, tam hatırlamıyorum ama bi gugılla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 http://wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 quixef said: , Leatrix Latency Fix yüklü, Abi lütfen okuyun bi önce ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 lowerping dene gececek sıkıntılarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Bu Lowerping / WTFast / Your Freedom dan hangisi daha iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Server bazlı bir lag yok eminsin dimi? Mesela Outland'de prime timeda ping 90 civarı iken delay fln oluyor bariz, hiç 90 ping gibi olmuyor. Kalabalık azalınca düzeliyor. Başka serverlarda pingim 70 civarı oluyor, bir problem yok. Bayadır bağlantılar iyi, your freedom, vb programlar kullanmaya ihtiyaç olmuyor. Ama illa denemek istiyorum dersen, satın almadan deneme sürümlerini kullan bir işe yarıyor mu diye. Boşuna para bayma direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 en ii baglantida bile dünyalar kadar fark var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 quixef said: quixef said: , Leatrix Latency Fix yüklü, Abi lütfen okuyun bi önce ya :( Üstteki mesaja ithafen attım ben ama senin mesajını da okumamıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 O bende de oluyor, 22ms görünürken anlık dalgalanmalardan 150-200 ms'le falan cast edebiliyor. Pek bizim internet bağlantımızla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Server bazlı olabilir aslında, çünkü server Avrupanın en kalabalığı değilse bile oldukça yakını Ravencrest. Tabi o da kötü ama instance server da azalır diye bi ümit var en azından. Neyse artık. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 serverside lagtır o yoksa silvermoon da sw de 85 latency ile 2 sn delay oluyor ama dalaranda birşey yok senden kaynaklı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 hepsi amerikanın oyunları beyler. Türkiyenin yurt dısı cıkıslarından dolayı tabi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Kenarda gozuken latency sadece bilgi verme amacli, paketler arasinda degisiklik olmasi cok normal Bi casti 95 de atip digerini 300de atmaniz sonra ucuncuyu gene 110 da filan atmaniz cok cok normal turkiyenin abuk yurtdisi baglantisi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 quixef said: quixef said: , Leatrix Latency Fix yüklü, Abi lütfen okuyun bi önce ya :( Lol pardon, dikkatli okumamışım görünce atladım direk. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?5,5227503,5227503#msg-5227503 yardımcı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Viktor said: Kenarda gozuken latency sadece bilgi verme amacli, paketler arasinda degisiklik olmasi cok normal Bi casti 95 de atip digerini 300de atmaniz sonra ucuncuyu gene 110 da filan atmaniz cok cok normal turkiyenin abuk yurtdisi baglantisi ile Yurtdışında da böyle yalnız. Sürekli değişiyor latency. Dediğim gibi 22ms falan oynarken 110la 90la falan cast edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 22ms nedir ya hiç görmedim 6senede sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 quixef said: Bu Lowerping / WTFast / Your Freedom dan hangisi daha iyi ? ben your freedom kullanıyordum.. Beni banlamışlardı.. Nasıl tespit ettiklerini bilmiyorum . Sanırsam; bazen kullanıyordum , bazen kullanmıyordum.IP surekli değişince tespit etmiş olablrler.. Yalvar yakar açtırdım acc. u..Bir daha yapma falan dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar