forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 duştan önce mi duştan sonra mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 jel duştan önce (ama aslında sora olunca daha rahat oluyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 jel sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 köpük önce duştan sonra her taraf sabun kıl üstün ıslanır gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 jel iyi de böyle denk getiremezsen her tarafın köpük oluyor sdfsdg. ama çok uzun süre dayanıyor köpüğe göre. duştan sonra yumuşak yumuşak oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Sonra jel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 dujdan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 jel. dustan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 once diyenler neden once diyolar merak ediyorum ben. sonra cok daha rahat tıras olunuyor. cildin yumusuyo ve nemleniyor. zaten eger dustan once de tıras oluyorsan yine nemlendiriyosun yuzunu hafif. o yuzden tabi ki sonra. jel ve kopuk arasında bi fark gormuyorum ben ama jel kullanıyorum yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sabun diyenler komikli şık mı anketi mi yanlış anladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 toggie said: once diyenler neden once diyolar merak ediyorum ben. sonra cok daha rahat tıras olunuyor. cildin yumusuyo ve nemleniyor. zaten eger dustan once de tıras oluyorsan yine nemlendiriyosun yuzunu hafif. o yuzden tabi ki sonra. jel ve kopuk arasında bi fark gormuyorum ben ama jel kullanıyorum yıllardır. titizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 gerçek erkekler duştan önce kuru traş olur jel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 tıras olunca pisleniyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 duş sonrası jel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Sparkcaster said: gerçek erkekler duştan önce kuru traş olur jel gercek erkekler fırcayı sıcak suyla kopurtur, usturayla tıras olur. sen git hem jel kullan, hem kuru tıras olur de, hem de erkeklikten bahset. hadi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 normal sabun gibi değil ki traş sabunları üstün ıslanıyor illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 traş köpüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 En son 2009 yılında sulu traş olmuş olabilirim. Makine candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 makinayla traş olmak anket konusu bile olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 makina bildigin liseli isi abi, no offence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Önce + jel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 erkek adam tereyağıyla olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 benim sakala makina dayanmaz. yatak sarar,meme yapar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 toggie said: once diyenler neden once diyolar merak ediyorum ben. duştan sonra cilt nemleniyor ve şişiyor, yüzün suyu yiyip şişince dış dünyaki kıllar relatif olarak kısalmış oluyor, ve sen o kadarlık kısmını kesebiliyorsun. sonra gün içinde cildin eski kuru haline dönünce, daha önce kesemediğin kıllar ortaya çıkıyor, özetle, duştan önce traş olursan, daha geç çıkmış olur sakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar