Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mark of Valor değil tabii o, Nephalem Valor. Rezilliğimi örtmemek için editlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 evet o sistemde lvl60 dan sonra geçerli yalnız, lvl60 a kadar skill denemenize mani olmasın diye uyarıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Level 60'a kadar gelecek olan Toothpick Of Justice'la yetinecek adam zaten 120 skill'le de oynasa değişen bir şey olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yok aklında kalır birinin ulan rare kesince buff alıyoduk şimdi lvl atladım yeni skill geldi log off olana kadar değiştirmiyim falan der, var oyuncu hastalıkları böyle ondan uyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ne d2si lan d1 daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 artariel'in dediğini demeye gelmiştim, denmişi varmış. gidin diablo 1 oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yoo ben gayet 3 oynıycam ayıla bayıla herkez gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Oynamayacak adamlar oynama isteğimi arttırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 virvirvirvir anlatanlar vardı d2 de şöyle çok skill kullanırdık statları dağıtmanın bi anlamı vardı diye onları göremedik henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 d2'de skill kullanmadık, skill yoktu ki zaten. sol mouse'a bi skill sağ mouse'a bi skill, tartartar saldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 f8 e town portal koyup onu da atıyoduk ama arada hakkını yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 blessed hammer + concentration aura + holy shield + teleport lightning/chain lightning + teleport + thunderstorm (optional) smite + fanaticism + holy shield gerisi de hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 light javazon için konuşuyorum, aynen sağ sol tuşa 1 er ability daya, ha en fazla Lightning immune görünce W ile diğer silaha geç poison skillerle debelen ulan bi amazon nasıl olmaz ya özleyecem o dodgeladıkça çıakrdı ah huh hoh seslerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 d2de 5-6 skill maxlenirdi sinerjiler sebebiyle burda da yine 5-6 skill var, bişey değiştiği yok. daha bile güzel oldu bence d3 skilleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Seri için daha iyi bir devam çıkamazdı herhalde, yıl olmuş 2012. d3 e laf atanı gök tengri çarpar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 çıkardı aslında ama blizzard beceremezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bone'un düşündüğündüğünü beceremiycekleri için, serinin en iyisini yapmaya karar vermişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yani bu http://www.youtube.com/watch?v=5nmE5t1EvM8 yapamıycaklarını anlayıp 2005 de vazgeçmişler. thx god ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 oha şunu da yeni gördüm yalnız, heralde act2 baya eski video olsa gerek http://www.youtube.com/watch?v=hlykRN1r8u8&feature=watch_response Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 üstteki video bana shattarath city'i hatirlatti nedense aşağıya doğru olan derinliği fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ilginç bi tespit ama bana daha çok Lost City of the Tol'vir havası verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Hehe aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 25sn sonrasi shat. oncesi tol'vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 dalarana benzetende gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar