MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 arkadaşlar, stock mp3çalar ile sıkıntım var. önceden MIUI kullanıyordum. bir gün yolda yürürken şarkılar yarıda kesilmeye başladı bir baktım şarkılar teker teker azalıyor. işlem bittiğinde listede hiçbirşey kalmamıştı. eve geldim bir baktım mp3ler yerinde duruyor. ama music player tanımıyor. romdan herhalde dedim, dün gece CM9 yükledim. o da bulamadı mp3leri. poweramp şimdilik işimi görüyor ama buna bir çözüm bilen var mı? bu arada *.nomedia diye bir dosya yok klasörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bence poweramp al boşver stock playerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 PowerAMP en iyi music player zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 poweramp. verdiğin parayı fazlasıyla hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 adam çözüm istiyor siz hep tüketin zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 dosya uzantısı .mp3 degilde .MP3 olunca boyle sacmaladıgını okumustum bi yerlerde. dosya isimlerindeki turkce karakterlerden olabilir belki. ayrıca cm9 beta bile degil su an, stabil bi rom kur oyle dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ya MIUI'da başladı zaten problem orda. anlamıyorum sebebini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Buna benim bildigim sadece .nomedia sebep olabilir. Terminal emulator ile bak birde. su cd /sdcard/muziklerin oldugu klasor ls -a Dosya varsa rm -rf .nomedia ile silersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hayspat said: Buna benim bildigim sadece .nomedia sebep olabilir. Terminal emulator ile bak birde. su cd /sdcard/muziklerin oldugu klasor ls -a Dosya varsa rm -rf .nomedia ile silersin yok hala yok:/ delircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar