Uzun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Radyoom | Ücretsiz Radyo Dinle Daha ilk aşamada ama umarım beğenirsiniz... site adresi: Radyoom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 fena değilmiş radyoların dinleme popuplarına linkliyor sanırım. olur da bir şekilde kendin popuplayıp o fazla büyük olmayacak pencereyi radyo şekline büründürebilirsen. http://images.cheezburger.com/completestore/2009/12/20/129058499501272780.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuzu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Dediğin gibi daha ilk aşamadaysa bana göre güzel ve kullanışlı olmuş. Ayrıca hiç reklam bulunmamasıda dikkatimi çekti. Sanırım sadece kendi imkanlarınla siteyi ayakta tutmaya çalışıyorsun. '' ren '' adlı üyenin dediklerine katılıyorum. Birde renklerle biraz oynama yaparsan ve göze daha canlı renkler kullanırsan görünürlük açısından iyi olacağını düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 lounge 102 yok http://www.lounge102.com/ voyage yok http://www.radyovoyage.com/splash.asp eksen yok http://www.radioeksen.com/ olmamış yani. bunları koy, üst kata imzalat, çift kopyasını alıcaksın bir de arkalı önlü. öyle getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bunuda ekleyinradioadidasoriginals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuzu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 açık arttırma gibi olmuş :) Yok mu başka radyo isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 abi önemli ama o radyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bira fm yok yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuzu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Bira fm nasıl bir radyo, bi türlü anlıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 50promil yok lan ehehehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Nuzu said: Bira fm nasıl bir radyo, bi türlü anlıyamadım. live'da uyuz dj sesi pek fazla yok :D öteki kanallarda kafasına göre çalıyor.istersen ileri sar istersen geri sar bi daha dinle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Elimden geldiğince önerileri yapmaya çalışacağım. Lounge ve voyage radyolarını ekledim. Eksen fm vardı zaten. Bira fm i bende çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuzu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Siteyi bayaa bi değiştirmişsin, güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 hani akıl vermek gibi olmasın da şu ayrı sayfa açılma muhabbeti yerine kendi sitende iframe fln kullansan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Araştırayım iframe olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 iframe ile koydugum radyolar sayfa değişğinde bile çalmaya devam ediyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Radio 53siz radyo olamaz! ASOT yayaınlanıyor her cuma. İSTERİZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Raadyo 53 sanki show radyonun afişini kullanıyor gibi geldi :) Radyo 53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar