aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Yurtdisina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 kuş muyuz lan biz yaz gelince sıcağa gidicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 fede said: kuş muyuz lan biz yaz gelince sıcağa gidicez Yaz gelince serine gidilir sapsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 kuş olmadığım için bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 En güzel tatil evde tatil, yol çilesi yok bavul derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 çeşme günübirlik git gel benim tatilim. okkaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 param olduğu sürece ne kadar geleneksel tatil dışına çıkan yer var oraya gidicem baba. kışın kalkıp mesela tunus,fas falan yapmak, yazları parça parça trans-siberya'yı geçmek vs. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 türkiyeye izmir yada antalya olabilir. izmire ugrarimda kesin bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 http://www.otelpuan.com eğer otelde kalıcaksanız bir bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bizim otele gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 4 B kuralı ^^ mutfak ben mutfak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 çetoritto halkından kopma, gel köye gidek. şıklara bile koymamışsın, üzüldüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 eylülde alamanya oktoberfest falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 teleferik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 dasaaa said: param olduğu sürece ne kadar geleneksel tatil dışına çıkan yer var oraya gidicem baba. kışın kalkıp mesela tunus,fas falan yapmak, yazları parça parça trans-siberya'yı geçmek vs. gibi. şu güzelmiş :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Tatil için yine para ayıramadığımız bir yıl daha.. Rusya ya trenle gitmek düşüncesi var aklımda! Daha önce böyle bir şeye kalkışan oldu mu ? Geze geze gitmek güzel olur, ya konfor, pişman edermi insanı ? Olursada avrupadan veya azerbeycandan, nerden daha mantıklı olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Kanarya adalari. San Agustin Gloria Palace**** 9 gece. Cok merak ettigim maspalomas kumsalina da cok yakin. Bakalim 13 haziranda yolculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Cehenneme gidecem.Diablo üç ile erken gidiş imkanı kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 guney amerika ya giderim diye dusunuyorum arjantin brazilya sili peru falan rotayi cikartmaya baslayayim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 10 gün sonra Prag + Viyana, Haziran başı kaza bela olmazsa Barcelona, Böbrekler yerindeyse Temmuz'a doğru da Roma Para kalırsa bir de Paris. Sonra tatile evime geleceğim. RyanAir'ı seviyoruz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Tatil ? Malesef en fazla 4 gün çınarcığa, memlekete gider dinlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Yakin tatil side , uzak tatil bilinmiyor arastiriliyor (boyle bi fikra mi vardi kucukken ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 fikir sorayım size, eminim güzel tavsiyeler gelecektir. Benim erkek arkadaşım yabancı, yazın 1 hafta istanbul'a, 1 hafta da ege tarafına ya da güneye gitmek gibi planlarımız var. Hem ona gerçekten güzel bir tatil yaptırmak hem de güzel yerleri görsün beğensin diye tavsiye edebileceğiniz surf yapılabilecek, böyle kumsalı insanı güzel, çok uçuk pahalı olmayan neresi olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 kendimi o adamin yerine koydum. bu sekilde mutlu olabilecegini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar