GEd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 O toshibada sorun direk amazon satmıyor. orda 3 tane bilinmedik satıcı var, pek güvenmiyorum onlarada.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 amazon take care yapiyo yalniz bi sorun cikarsa direk amazonla kontage geciyosun
GEd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 aldım samsungu ya , kararsızlık bir yere kadar, beklemek istemedim. CI CARD ADAPTER Nedir bunu merak ediyorum şimdi ? Birde bu samsungların gözlükler pilli, ne ayak bunlar^^, googleda yazıyor ama bir bilen anlatırsa daha iyi :)
akinci Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ben de 1 hafta önce Samsung UE46ES6710 aldim ve gayet memnunum. Blu-ray filmlerde 3D muhabbeti oldukca basarili. 2D-3D convert yapiyor ama o da yayin hd ise birseye benziyor. USB üzeri mkv dahil neredeyse tüm formatlari oynatiyor. CI Modul: Pay-TV kartlari takmak icin zimbirti. Wlan ile baglanip netten stream izlemek mümkün. Web Browseri da sorunsuz. Skype icin kamerasi 100 euro civari. Samsung orjinal klavye ve mouse da 100 euro üzeri. Ben logitechin klavyeyi aldim ve nette gezinirken cok kolaylik oluyor. Fiyati 30-40 euro civari. Kisacasi siddetle tavsiye ederim. Bu arada Lcd dahil Led Tv lerde Sony ezer diyen satici oldukca cahilmis. Bravialarin anakarti cok cabuk bozuluyor.
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Skype kamerası ozel bişi mi ? herhangi bir usb kamera olmuyor mu? deneyeceğimden değilde meraktan^^ Tvden bende memnunum, sadece bazen dizi stream izlerken full ekrana geçemiyor. HDMİ kablosundan direk pcden alıyorum ozaman.
akinci Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Siradan kamera olmuyor maalesef. Ucuz birsey de degil orjinali.. Çînliler çakmasini yapmistir belki bakmadim henüz :)
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 eyvallah :) gereksiz şimdilik. tv kardeşliği olsun buda asdasdasdasdas
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/televizyon/LG-3d-tv-32LM669S.jsp su tv iimidir ne dersiniz?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben samsung smart tv led aldim 1300€. ps oynuyosan muthis zevk veriyor acikcasi. ya da hacizli mallarin satisini takip et.
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 samsung harika ama 2 gözlük verdiler o sıkıtı sadece
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 sen de yine 2 gozluk vermisler bana 1 tane :)
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ahaha..bazı lgler var 7 tane fln veriyolar
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 gerci ben rusya dayim. adam o 1 taneyide gecirmisti fise bisi demedim sonra napim. :) hediye oldugunu bilmiyodum yaninda bak simdi. fds rus iste nasil olacak SS alacan diyor :)) fdss
GEd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 samsung 2 tane verdi bana da. Samsungun pilli falan. LG lerin verdiği pillsiz oluyor 7 tane falan.
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Canlandırayım: 1 - 3D olup olmaması çok önemli değil 2 - Görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum, hem film hem konsol için kullanılacak 3 - Built in decoder'i varsa ballı börek olur 4 - Smart TV'ye lüzum yok ama en azından USB olması şart 5 - 42" olacak en az 6 - Maksimum 2500 TL'ye kadar. Ne alsam? LG'nin LM660'i makul gibi gözüküyor ama boş yere 3d gözlük, Smart TV falan bunlara para vermek de istemiyorum. Plazmadan yürüsem bu fiyat range'inde hangi iyi plazmalar var bilmiyorum.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Samsungun 7000 serisini al derim. Görüntü de güzel diğer her turlu teknolojik oyuncakları da en guzeli diyebiliirim. 3D olayı çok gereksiz şuanki seviyede ama illa kullanacan diye zorlayan yok.
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Bana daha fazla tavsiyede bulunun : ((((((
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Selam, Annemlerin TV bozulmus, ben bakayim size bi tane dedim ama bilemedim ne alsam diye. Soyle bisey gordum fiyat/ozellik acisindan baya uygun gorunuyor ama gercekten nasildir bilemedim. Pek review falan da yok hakkinda. Size zahmet bi degerlendiriverirseniz baya makbule gecer. http://goo.gl/zuYxt
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 philips kaldı mı ya bu arada televizyon tavsiyem fikstir, pana plazma >>>
Nako Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Güzel tv, fiyat da güzel. Bir samsung ve lg denklerini karşılaştır istersen.
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tasınırken tv nın kumandayı kaybettim. Amazonda baktıgımda sonuclarda kumanda bulamıyorum tam. Modele göre değil genel bir kumanda modeli falan mı var? Ne alacaz buna? Samsung es 6710 model
di Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 GEd said: Biraz nette baktım panasonic plasma hakkında hep olumlu yazılmış. Ama plasma tvlerin devri bitiyor olayı da bir gerçek ? Tam model adı nedir panasoniclerin ? Gormeden alma abi. Son 3-4 ayda zilyon tane TV denedim ettim, kagit ustunde hepsi mukemmel, test'lerde hepsi recommended ama gel gor ki gidip bakinca oyle degil.
Öne çıkan mesajlar