BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 evet sınawa nerede giriyorsunuz merak ettim ben ilşkokulumda giriyorum sınawa Turhan ve Mediha Tansel :) çok büyük bir sürpriz oldu o rada benim skiller otomatik olarak artıyor bayaa avantajı oldu :) bu okulda başka sınawa giren varmı?[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 daha gelemdi nerde gireceğim şeyi[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Valla ne zaman geliyo o gelmedi hala[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 14-21 mayıs arası geliyor[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 İki pepelekli arkadaş arkalı önlü otursa ne cümbüş olur ama yaa :)[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 sneyee biz de giricez çalışıp aksmak lazım walla[hline]#mix.gen.tr#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 bana da daha gelmedi.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Hakkaten ne çabuk gelmiş sana.Ulan bende sınava giricem ama bandırma falan çıkmasada balıeksir merkez çıks aiyi olur.Sabah sabah Bandırma'ya gitmek zor iş(bize orayı seçin dedilerde:D yoksa ben İzmir yazacaktım bi ara:D)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Bana da gelmedi.. Gerçi düzeltme formu da gelmemişti. Ankara yolu gözüktü. İMDAAATTT[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 bana da gelmedi düzeltme şeysi gelmişti ancak kontrol etmedim pek ehe patlamaz umarım..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Bana da gelmedi :( Çünkü sınava girmiyorum muhhahahaahaaaa:lol:[hline]Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 16 May 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 bizim ark lara gelmiş ama bana da daha gelmedi[hline] - Age Of Mythology - http://www.aomcrazy.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 valla en iyisi şu galiba: bana geleli bir sene kadar oluyor ehehehhe[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 aynı apartmandaki arkadaşa geldi bana gelmedi hehe o eski posta kodunu yazmıştı ben yenisini ondan kaynaklanıo sanıorum, elemanların kodlara alışamamasından veya 2sinin bi arada gitmeyip ayrı ayrı yürütülmesinden ..[hline]Time asks no questions, it goes on without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Düzeltme şeysi geldide bakmadım bile diyebilirim bende.Aslında sınava giriceğim yeri değiştirseydim keşke.Bu arada millet bu sınava çalışma temponuz nasıl yaa.Ben ancak bu son ayda havasına girebildim.Onda ble çok falza çalışamıom.Şu an en fazla 5 saat çalışabildim.Denem testi dergielri buldum 10 milyona(maltepe dershanesinni 15 test dergisi)onalrı elden geçiriom ama evde çalışmaz oldum.Çıkıp dışarıdaki banklara oturuyorm.Acayip ilginç bir görüntü oluyor sanırım.Elinde test dergisi belediye parkında oturmuş test çözen bir adam görüntüsü[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Ben o çalışma temposu olayına hala giremedim... 1 ay var ama hala adam akıllı oturup çalışamıyorum.. veremiyorum kendimi olmuyo.. Sıkılıp kalkıyorum başından.. Hep böleydim ben zaten... Hıyarto ben[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 O beş saatin 2.5 saati çalışmayı bırakmaya karar evrip sornada çalışmalıyım demekle geçti.AMa bu neki yaa.Bizim sınıfta bazı manyakalr güde 9 saat çalışıyorlar bide üzerine denem sınavına giriyorlar.Yuh abi yaa.Ben günde 300 sorunun üzerine(ki buda sözle soruları matematik oalrak en fazla 100)çıkamazken adamalr sayısalda 800 soru çözdüğünen bahsediyo.Ne olcuak bu halimiz?[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: Solufain, 17 May 2003 00:07 tarihinde demiş ki: O beş saatin 2.5 saati çalışmayı bırakmaya karar evrip sornada çalışmalıyım demekle geçti.AMa bu neki yaa.Bizim sınıfta bazı manyakalr güde 9 saat çalışıyorlar bide üzerine denem sınavına giriyorlar.Yuh abi yaa.Ben günde 300 sorunun üzerine(ki buda sözle soruları matematik oalrak en fazla 100)çıkamazken adamalr sayısalda 800 soru çözdüğünen bahsediyo.Ne olcuak bu halimiz?[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Aman Allahım ne diosun daş yaacak kafamıza Ben de duydum günde 800 soru çözen insanlar var falan diye de efsane, hearsay, mit falan diilmi onlar. Yeti de mi gerçek yoksa[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: BabacumMostors, 16 May 2003 18:52 tarihinde demiş ki: evet sınawa nerede giriyorsunuz merak ettim ben ilşkokulumda giriyorum sınawa Turhan ve Mediha Tansel :) ne diyeyim darısı başıma :) git bizim sınıfa otur nostalji yap hatta sınavdan önce :) daha gelmedi bana söyle yakınlarda bi yerde gelse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 iki gün önceki sabah gazetesinde vardı. össde derece yapanlardan biriyle konuşmuşlar bütün gün mobil halde test çözüyordum 700 soru filan demiş. bir de 2 kez kendini ödüllendirmiş sinemaya gitmiş. böyle manyaklar varmış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 ama benim duyduğum max. 650 onun da hepsi sayısal değildi. çözen kişinin ertesi günkü hali de hoştu :) hafif şaşkın biçimde geziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 ah babacumcum ah, ben de öys'ye ilkokulda girmiştim, insanın kıçı başı tutuluyor ööle 3 saat be. az kaldı di mi? başarılar hepinize :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 döverim ben onu :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: arcane, 17 May 2003 00:42 tarihinde demiş ki: döverim ben onu :)[hline] Aaa lütfen o şeref bana ait[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 bir de hedefi puan tutturmak değil direk derece yapmak olanlar var. esas onları dövmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar