mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 maçta ne küfür (61. dakka dışında) ne de yabancı madde vardı. helal olsun. varsın kareografi yalan olsun. kafasına makara düşen eleman iyi olsunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 koregorafi yapıldı sonuç olarak.gönül isterdi ki 5dk sergelenseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 valla baroni'yi sevmiyonuz da adam tasıdı bugun resmen takımı. stoch'un eksikligi de hic hissedilmedi. zaten son haftalarda iyice salmıstı. insallah trabzon bizim macta da boyle kotu oynar. zor gecmesi beklenen macı fazla rahat kazandı fb bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 olurda beşiktaş puan alırsa galatasaraydan. trabzonda fena bilenicek bu sefer . bakalım neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 besiktas'ın bizden puan alması trabzonu pek etkilemiyor cunku trabzonun rakibi fb daha cok. bugun kaybettiler, 2.lik sansları kalmadı gibi bisey. bundan sonra cok varlık gosterebileceklerini zannetmiyorum ki sahasında oynayacagı gs ve bjk macları da seyircisiz. taraftar kafası ile bakacak olursak bundan sonra tek amacları sike olayları yuzunden fener'i sampiyon yapmamak olur ama futbolcular taraftar kafasında degiller tabi ki. cıktıkları her macta ellerinden geleni yapacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 burağın burnu kırılmış lan, ameliyat olucakmış. oynar mı acaba maskeyle falan diğer maçlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Zokora Emre irkcilik yapti demis. Pozisyon da buymus. http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf F. Nigga diyormus(mus). Doğruysa büyük suç. Emre'nin vukuati vardi galiba zaten PL'de bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 trabzon'un isi bitti artık, burak falan kurtaramaz. besiktas'ın ikincilik icin rakiplerinden biri eksildi. ama fb de puan kaybetmedi. eger sampiyonlar ligi sansını devam ettirmek istiyorsa bjk yarın kazanmak zorunda. gs yarın kaybetse de hala puan avantajına sahip olarak devam edecek. gelecek hafta fb derbisini kazandıgı taktirde moral bulacak ama yine de olusacak fark sampiyonluk icin cok buyuk avantaj saglamayacak. fb son maca kadar sampiyonluk sansını kaybetmezse, son macı kazanır ve sampiyon olur. yalnız sezon icinde oynanan karsılıklı maclarda ikili avantaj gs'de olmasına ragmen playoffta puan esitligi halinde fb sampiyon oluyor. boyle bir durum cok dramatik olur gercekten. playoff sacmalıgı onumuzdeki sezon kesinlikle bitirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Masquerade said: Zokora Emre irkcilik yapti demis. Pozisyon da buymus. http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf F. Nigga diyormus(mus). Doğruysa büyük suç. Emre'nin vukuati vardi galiba zaten PL'de bu konuda?onu izledim de hic de niggaya falan benzetemedim. derse şaşırmam. ama hiç de demiş gibi gelmiyor bana. bu arada bugün caddedeydim de, baya iyiydi taraftar. sow da öle demiş zaten taraftarın yürüyüşü bizi de etkiledi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bizim takım baroni'nin oynamasına bakıyor tamamen.adam istekli olunca farkediyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ha bu arada zokora 40'ta ırkçı söylemde bulundu demiş emre için, bir swf var dönen, onda dakika 52. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Ulan şu sisteme bak sdfg, oturduk fener bundan puan alır mı alamaz mı, bjk puan çalar mı çalamaz mı onu tartışıyoruz. 34 hafta boşuna koşmuş bütün takımların futbolcuları, zaten belli playoff'a kalacak 4 takım, hiç kasmadan 6 hafta lig yapıp bitirseler daha iyiymiş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 lanet olasıca pis zenci demiş emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 fizban said: Masquerade said: Zokora Emre irkcilik yapti demis. Pozisyon da buymus. http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf F. Nigga diyormus(mus). Doğruysa büyük suç. Emre'nin vukuati vardi galiba zaten PL'de bu konuda?onu izledim de hic de niggaya falan benzetemedim. derse şaşırmam. ama hiç de demiş gibi gelmiyor bana. bu arada bugün caddedeydim de, baya iyiydi taraftar. sow da öle demiş zaten taraftarın yürüyüşü bizi de etkiledi falan. "fuckin' nigga" diye okudum ben dudaklardan ama uzman falan değilim tabii, bir de önceden nigga diyomuş bilgisi alıp ona göre okudum, kafamda benzetmiş deo labilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ligtv e bağlanıp itiraf etmiş bu lafı ettiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 lig tv'm yok, emin değilim doğru mu yanlış mı. itiraf etmiş emre'nin böyle birşey dediğini diyolaaaa. doğruysa acil kadro dışı, sözleşme fesh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Şimdi herkes örnek taraftarı oynar. Zokoranın ailesini önce stada davet edip sonra onların önünde hakaret etse, arkasından da çıkıp kendini savunsa sorun olmazdı tabi gsliler açısından =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Küfretmek için daha düzgün yol mu yokmuş abi, adamın ten renginden niye gider ki bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 salağın biri çünki emre, daha takım arkadaşlarına adam gibi davranamıyor. Söylemiş olması gayet büyük bir ihtimal valla, ağzını okuyamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ekşi'den said: rıdvan'ın kendisi hakkında "futboldan silinmelidir" dediği futbolcudur. az önce lig tv'ye bağlanarak "evet bunu söylemiş olabilirim" dedi. üstüne başka bir sıçış yaparak, "zokora'nın bunu açıklamasında art niyet ararım" dedi. akıllara ziyan bir kişilik gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Zokora:Yenilgiden çok bir futbolcu nedeniyle büyük hayalkırıklığı yaşıyorum..Emre bana 'Pis Zenci' diyerek hakaret etti (NTVSPOR) Trabzonspor kulübü Zokoraya yapılan ırkçılığı hem TFF hem de UEFA'ya şikayet ediyor görüntülerle beraber. Bakalım, işin uzmanları okur o dudakları. Yaptıysa zaten gg no rmk. edik: emre söylemis olabilirim falan mı demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 emre demiş ki; "ana avrat küfretti bana, ben de ona aptalca kelimeler söylemiş olabilirim. özür diledik maç içinde sarıldık konuyu kapattık." dedi mi demedi mi belli değil, ispatlanması çok zor. muhtemelen dedi olarak varsayıyorum. yalnız bana enteresan gelen emre'nin ingilizce küfretmesi. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 evet itiraf etti az once izledim. şimdi onlar düşünsün ve ayrıca bi örnek FA Terry'yi ancak yargının suçlu bulması durumunda cezalandırabilecek ve bu ceza 2500 pound para cezası ve en az 8 maç, en çok yaşam boyu futboldan uzaklaştırmak olacak. http://www.cnnturk.com/yazarlar/metin.gunes/john.terry.turk.olsaydi/103.5314/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 cihan kamer uefa'nın en sert olduğu konu ırkçılık demişti dimi yoksa yanlış mı hatırlaıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Saha içinde küfürleşme olur çünkü, kaçarı yok. En mülayim adam bile sinirlenir ağzından kaçırır. Hakem yakalarsa ceza verir, kamera yakalarsa aa küfretmiş der geçilir. Ama şu ırk olayı cidden büyük mallık. Hele ki dünya açısından ne kadar büyük suç kabul edildiğine bakınca, ileri seviye bi mallık yani. Playofflara elveda çeker herhalde, sanmıyorum affetsin klüpler böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar