Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final | Fenerbahçe - Trabzonspor | 15.04.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
El-Barto said:

ben makine mühendisi falan diilim ama sanki şu duruma önlem alınması o kadar zor diilmiş gibi geliyo bana. yani sonuçta tepede makaralar var, alttan iple çekiliyo. ne kadar komplike olabilir ki?

aynen,bi işi beceremediler arkadaş,hafta içi boş stada götürsünler bunları çalışsınlar.

emre ne yapmış?
Mesaj tarihi:
"Dun macin 85. dakikasinda Aykut Kocaman, Ozer'i oyuna sokmak icin yanina cagirdiginda Ozer 'ben oyuna girmem' diyerek reddetti."

güle güle özer'cim. gideceğin anadolu takımında başarılar
Mesaj tarihi:
o adam birazdan foto falan koyacakmis. koymadan inanmam, ozer bile o derece kendi biletini kesmek isteyemez.

hayir yildirim demiroren de yok ki, besiktas'a da gidemez..
Mesaj tarihi:
Emre B. "Eğer kalbimde en ufak ırkçılık besliyorsam Allah kalbimi yerinden çıkarsın."

mesaj attiysam kizimin olusunu goreyim yalan yemininden sonra allah kalbimi cikarsin ahaha.

Yanına da yoboyu almış bir de, bakın benim siyahi arkadaşlarım var ona sorun ahah. yazik.

yobo irccilik gormemis, dagilabilirz. sikeyi aykuta, ircciligi yoboya soran ve yokmus diyen bir camia adhsaf.
Mesaj tarihi:
fucking prick dedim demis. masquerade'in koydugu goruntunun daha duzgun frame ratelisi vardi oradna anlariz pati dudak okuma timi olarak. hadi cocuklar, simdi onlar dusunsun.
  • Yeni Oluştur...