Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Upgradeden önce bence ana skill olarak kurbağaları (Rain of Taods Rune) kullanmanı tavsiye ederim. Gargantuan'ı ise Bruiser Rune'ü ile kullanırsan rahat edersin. Hatta yanlarına Grasp of Dead ya da Zombie Wall da olur. Ne kadar cc/yavaşlatma o kadar rahat act 3. Sen arkadan tıkır tıkır kurbağa yadırırken köpekler ve garngantuan yeterli tanklığı yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ozkolous said:

paragon level muhabbeti geldi geleli mendoza yine bi gazladı başladım oynamaya. elimde 8m gibi bi para kalmıştı 1.5-2m fln harcadım ve biraz toparladım gearı tekrar ancak bide siz bakın. 6m a yakın gold var. neleri öncelikli olarak upgrade etmeliyim?

tahrikmotoru - adamındibi

yuzuk, kolye, eldiven ilk basta degistirmen gereken itemler . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Thing of the Deep, "lazy" build falan biraz hype yapınca o mojonun fiyatları da uçtu.

50-55 yard increase o ekrandaki herşeyi almanıza yetiyor, hem nispeten daha ucuza hem de düşük damage aralıklı mojoyla kendinizi gimplemeden de yapabilirsiniz o tarz bir build istiyorsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

ben tam isimlerini bilmiyorum ama
spirit walk, fetish army, raising dead (adı böyleydi sanırsam), mana veren totem ve mass confution kullanıyorum. Normal atak ise fireball gibi bir şey varya onu.

Totem'i bosslarda veya sarılarda kullanıyorum. army'i de aynı şekilde. Zora düştüm mü sw ile kaçıyorum, heal ediyor az da olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne tür itemlardan ziyade nasıl oynayacağın daha önemli bana göre doctor için. Tekdüze bir oynanış sağlasa da pet tank build en ideali oluyor. Önde Gargantuan ve Zombi Dogs tüm düşmanları tutuyor sen geriden darbeyi vuruyorsun.

1.0.4 ile beraber petlerin dayanıklılığı çok büyük oranda arttırıldı. Eskisi gibi cırt diye ölmüyorlar. Ayrıca bu build ile beraber mana sıkıntısı da çekmiyorsun çünkü mana gerektirecek skillere ihtiyaç kalmıyor (Mesela zombie bears). Benim kullandığım build şöyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...