BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 abi dün butcherdan sonra belial'ı da yakaşık 6sn de filan kestim. Normalde 15 dakikada filan kesebiliyordum. Skillere filan el atmam iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 oyun zaten şu an çok kolay 40k dps 45k hp 300 ar %34 crit chance %186 crit dmg build act 3-4 gözüm kapalı yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 oyunu oynayan kaldımı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Son patchden sonra kim var kim yok oyuna geri döndü gibi. Özellikle diablo 2 hastaları komple döndü nerdeyse, herkes deli gibi paragon kasıyor. arkadaş listesinde aynı anda 3 kişi görmez olmuştumi şimdi maşşallah 50 den az adam olmuyor patchden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Ben birakmistim 60dan sonra gold kalmayinca geri baslayimmi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 o pragon olayı iyiymişde oyunu açmaya değermi acep deneyekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Başlayın arkadaşlar denemeye değer inanın.Hem bak dün güzel bi off hand dustu sizin icin 15m biden koydum eger isterseniz daha ucuza size verebilirim çekerim itemi ;) Blizin adamı degilim korkmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bi nuri alço havası almadım değil son cümlelerinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 oktayca said: Bi nuri alço havası almadım değil son cümlelerinden :P :Ddddddd Caktirma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 paragon level muhabbeti geldi geleli mendoza yine bi gazladı başladım oynamaya. elimde 8m gibi bi para kalmıştı 1.5-2m fln harcadım ve biraz toparladım gearı tekrar ancak bide siz bakın. 6m a yakın gold var. neleri öncelikli olarak upgrade etmeliyim? tahrikmotoru - adamındibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Upgradeden önce bence ana skill olarak kurbağaları (Rain of Taods Rune) kullanmanı tavsiye ederim. Gargantuan'ı ise Bruiser Rune'ü ile kullanırsan rahat edersin. Hatta yanlarına Grasp of Dead ya da Zombie Wall da olur. Ne kadar cc/yavaşlatma o kadar rahat act 3. Sen arkadan tıkır tıkır kurbağa yadırırken köpekler ve garngantuan yeterli tanklığı yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 rot u fln denedim, şuan için en hızlı farm bu combodan geçiyor benim için. act3ü zaten ölmeden bitirebiliyorum rahat rahat, hatta bi "thing of the deep" alabilsem gruesome feast skiliyle tamamen rahatlıcam ama pick up radius sıkıntım var globelar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ozkolous said: paragon level muhabbeti geldi geleli mendoza yine bi gazladı başladım oynamaya. elimde 8m gibi bi para kalmıştı 1.5-2m fln harcadım ve biraz toparladım gearı tekrar ancak bide siz bakın. 6m a yakın gold var. neleri öncelikli olarak upgrade etmeliyim? tahrikmotoru - adamındibi yuzuk, kolye, eldiven ilk basta degistirmen gereken itemler . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ben çok farklı bir yöntemle ilerliyorum demek ki :) önerdiklerinin hiç birini kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Thing of the Deep, "lazy" build falan biraz hype yapınca o mojonun fiyatları da uçtu. 50-55 yard increase o ekrandaki herşeyi almanıza yetiyor, hem nispeten daha ucuza hem de düşük damage aralıklı mojoyla kendinizi gimplemeden de yapabilirsiniz o tarz bir build istiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ben 2-hand staff kullanıyorum valla. mojoyu bırakıp 2hand'e geçtikten sonra inanılamz rahat oynamaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 witch doctor neye önem vermeli resistmi nedir ne değildir bide build olarak ne iyi gidiyor geri döndüm oyunada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben tam isimlerini bilmiyorum ama spirit walk, fetish army, raising dead (adı böyleydi sanırsam), mana veren totem ve mass confution kullanıyorum. Normal atak ise fireball gibi bir şey varya onu. Totem'i bosslarda veya sarılarda kullanıyorum. army'i de aynı şekilde. Zora düştüm mü sw ile kaçıyorum, heal ediyor az da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 act III farmlayabilmek icin ne tarz itemlar almam lazım 1.5 milyonum var ve AH özürlüyüm lütfen yardım edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ne tür itemlardan ziyade nasıl oynayacağın daha önemli bana göre doctor için. Tekdüze bir oynanış sağlasa da pet tank build en ideali oluyor. Önde Gargantuan ve Zombi Dogs tüm düşmanları tutuyor sen geriden darbeyi vuruyorsun. 1.0.4 ile beraber petlerin dayanıklılığı çok büyük oranda arttırıldı. Eskisi gibi cırt diye ölmüyorlar. Ayrıca bu build ile beraber mana sıkıntısı da çekmiyorsun çünkü mana gerektirecek skillere ihtiyaç kalmıyor (Mesela zombie bears). Benim kullandığım build şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 o skill buildiyle dayanamam ki act 3te yatıp repair parası ödeyerek rezalet bi halde dolaşırım karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phenol Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 W.d karakterim yeni 60 oldu. Act1 güle oynaya geçtim fakat act 2 de takıldı kaldı stat oncelıklerı ne olmalı bilgi verırsenız sevinirim, karakterde 35 k dps var fakat survival yok denecek kadar az eliteler ateş topu falan attıgında karakter anında gg oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben tormentor kullanıyorum. 800k vermiştim ama baya değişmişti. Halen kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Tormentor sık procluyor mu? Bir de proc mc ne kadar gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 asıl önemlisi biseye yariyor mu o proc? bana tırt gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar