Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ortalama 30k dps 300+ res deniycem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 res > vit gibi ghözüktü şimdilik. one shot yemiyorum hp azalmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 res kesinlikle > vit ona lafim yok cunku hem potionlar hem globelar hem templar yada hex heallari % bazinda daha cok healliyor dusuk hp yuksek res olursan. ama su anda geari bir degistirdim 34.8k damage 25k can 361-410 resi bi deniycem act 3 bakalim neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ahahha boyle bi kafa yok daha ilk cikan moblar waller horde mortar arcane cikti merdivenden yukari cikamiyorum direk walluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 o değil de 380 all res var, #!&*? min kuşu yine tek attı. ben yaktım kendimi, 1.5m i sokağa attım, siz yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 abi al iste simdi act 3 de fallen overseer rare geldi mortari 40.3k vurdu direk ekranin obur ucundan daha ben gormeden bile onun orda oldugunu. 410 fire resist bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 sinirim bozuldu ya, neyse ki dmg ortalamasını düşürmeden all res girdik. mf indi 68e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 1020 fire res var barb'da, fire chains geldiğinde bırakıyorum klavye mouse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ha bide bu 40k vurdugunda jungle fortitude da vardi pasiflerde guya %20 damage reduction, eyvallah blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Gangren said: 1020 fire res var barb'da, fire chains geldiğinde bırakıyorum klavye mouse :p abi sen chainsde bırakıyosun en azından (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 en gariban sınıf WD oldu resmen. Oyun beta iken herkes üfürüyordu WD diye ama şimdi kimse yüzüne bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 zunimassa seti toplayan oldu mu henüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bende oyle bir para yok int veren zunimassa helmi falan milyondan basliyor. farmdan feci baydim yani act 3 chest-5nv siegebreaker olsun act 2 goblin olsun farm farm farm da farmin verdigi bisey yok resmen 1 tane item dusmuyo ustume takiyim biraktim loginliyorum alt tab dizi falan izliyorum arada bi gir soul ripper dillesin falan takiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 barbarian'ı bıraktım, WD'ye geçtim bende yeter diyip :D bakınalım biraz buraya, artık buranında üyesiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bence kararından geri dönme vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 intle beraber neden mana pool artmıyor çok saçma geldi o fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graxer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 45k dps var. genel olarak rahat bi şekilde 5 nephalem ile siege breaker farmlayabiliyorum. secret pony level'ı da farmlayabiliyorum. 14k hp'm var. hiç all resist itemim falan yok. her türlü şey tek atıyo. ama kite'layıp rahatça kesebiliyorum. bu arada 30k dps'im varken de yapabiliyodum 5 nv siege breaker. daha çok uğraştırıyodu tabii. wall of zombie ve grasp of the dead kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 beyler peki hiç jungle fortidute + bad medicine deneyen oldu mu? %40 dmg azalıyor mobların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 tek atıyorlar abi zaten ne gerke var dmglarını azaltmaya. 40% azalsa bile gene tek atarlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 pierce the veil jungle soloda bu ikisi şart gibi bişey. spirit vessel ise size kalmış. nasıl oynadığınıza bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 gargantuana bi buff gelse bari peçte. insan gibi dayansa puşt peç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#afTQPU!XWe!acZbca şu build karar verdim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 zombiye mana yetiştirebiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Pierce the veil var vision quest yok zombi var. Baya çılgın mana regen lazım 2snde bir oom olmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Fin said: tek atıyorlar abi zaten ne gerke var dmglarını azaltmaya. 40% azalsa bile gene tek atarlar yani he bugün köpekte aldım yanıma %10 da ordan gelsin %50 olsun dmg red. nm deyim tokatlandım sdsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar