scorch Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ya benim char'ın problemi ne mp2 bile yapamıyorum? barb ile bu kadar olmayan dps de mp 3-4 bile yapabilir hale gelmiştim. survival problemim mevcut bildiğin, ama cayır cayır ilerliyor mp0 yapınca mp1 yapıosun nerdeyse 1 shot yiyorum falan nasıl dengelemeli charı? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Scorch-2569/hero/24651582 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 life leech yada life after kill olmadan zor archon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 en güzeli full defans bi cm wiz + full dps bir barbar. cm wiz ne güzel şeymiiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ben de archon oynuyordum ve mp2 de ite kaka gidiyordu. Sonra archon yerine perma frost novaya gectim, mp5te kafam rahat bi sekilde ilerliyorum. Bi onu dene istersen. Oyunu bi ilk ciktiginda bikac hafta oynamistim, sonra biraktim ve gecen hafta geri dondum. Wizardi da 1 haftadir oynuyorum. Cok tecrubeli falan degilim yani. Eminim baskasi bu gearla rahat mp6-7 yapabilir ben 5 yapabiliyosam. Gear ve oynadigim build de bu.. battle.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bide hotkey programı indir, aynı gear ile mp7 yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ben de cm e macro yapayım diyorum. teleport, sonra 1 2 3 2 3 1 2 3 1 2 3 2 1 2 3 diye gitsin karışık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Hotkey programi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 auto hotkey kullanıp script açınca cm wizardda sürekli tuşlara abanma problemi kalkıyor işte. tek tuşa 1 kere basıyorsun, o istediğin skilleri aralıksız atıyor sonra tekrar basıyorsun 1 kere ve duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 öbür türlü klavye gümler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 CM wizard'i begenmedim. Critim de biraz azdi. Black Ice baya eglenceli geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 45 critin altında falan pek verimli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Bu bahsettiginiz auto hot key bidi bidisi legal mi peki? Yani wow'daki addonlar gibi bisey mi yoksa arkada script calistirdigimiz icin ban sebebi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 yok ban sebebi değil, legal. cm wizardların alayı kullanıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Klavyedense legal program vs inject ederse 3rd party kabul ediliyo banlana bilir yakalanırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 selamlar, uzun süredir oyuna girmiyordum ve simdi girip bi cm wizard kasmaya karar verdim acaba mümkünse bu buildle alakalı yararlı link varmı elinizde hem build icin hemde gear icin elimde 7m lik bir bütce var hatırladıgım kadarıyla pek fazla birsey istemiyordu basit bir gear konfigürasyonu icin. bir de bu hotkey olayını oyun icinden halledebiliyormuyuz yoksa yardımcı bir program varmı varsa nerden bulabilirim? simdiden tesekkurler yardımlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 2.60 civarı as (ideali 2.78 galiba atmıosam), 45 üzeri cc, başlangıç için. 600 ar, 1500 loh fln güzel olur tabii. ha eğer tek başıma yapacağım ben takımsız diyorsan, bunların yanına 300 400 kadar cd, bir de heralde 80k kadar dps gerekir ki farm yapabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yani dworgian'in demek istedigin 20€ ya gold al üstünü basini donat, yoksa bi cacik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 lol ama sakın oyun içinden alma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ayfon oyun içinden almış goldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 peki boyle bir karakterle tek basına mp kaç farmlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 benim yazdığım gibi mi? hızlı farm -> mp5 ama yavaş yavaş sıkılmadan farm yapacaksan mp9 da 10 da bile ölmez bu karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 anladim tesekkurler aslında mp5 bile cok yuksek benim icin ben dh ile mp0 da 25 lv e kasmıstım en son bırakmadan:), bu arada ne kadar gold lazim oyle bir gold icin yani baslangıcta mp2-3 bile yapsam yeter benim icin. gear alırken olmassa olmaz dediginiz sunları al dediginiz seyler varmı. aslında oyun icinde sizleri eklesem profileden bakarak sizinkilere yakın birseylere yapmaya calıssam daha mantıklı olabilir ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 iyide aslında level kasacaksan archon wizard yapsan ya niye cm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ben genelde cm gordugum icin onu kullanmak istemistim archon daha rahatsa oda olabilir tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 level kasmak için single da archon daha kolay. ama yanına bir semazen barbar alacaksan ya da melee class işte, o zaman cm yönetir. zira moblar hareket edemiyor cm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar