Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Energy armor'da pinpoint barrier kullanıyor insanlar genelde, bir de 20 ap on crit olcak ki meteora yetsin.

Ha bir de meteor shower bence star pactten daha iyi. Daha çok sayıda crit çıkıyor bir kerede, bu da gelen ap miktarını arttırıyor.

Ama en iyisi exp. blast çünkü hem her şeye vuruyor hem de chainle beraber 3 kere vuruyor. Zaten meteor ve blast harici kullanabileceğin pek bir şey de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

/summon

Şimdi ben'de 140k dps var archon buildinde 1200 civarı da loh var, elime skorn vs. alsam 170-180k'yı bulur dps diye düşünüyorum.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/103372

Profilim bu ama the witching hour taktım bir de üstüne, o daha update olmamış.

4-5m'e skorn mu alayım? Yoksa chantodo set + andariel mi yapayım? Skorn bayağı dps arttırıyor ucuza ama chantodo da cm buildde de bayağı başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence asla skorn alma.

wizard'ın sourceları hayvan gibi damage veriyor. 3-4 m'e ço kgüzel bir source alabilirsin.

silah olarka da bence yüksek intli tek el bir silah al, ama bu dediğimi yaparsan sadece archon il oynayabilirsin, sonrasında fozen oynayamazsın ap on crit olmadığı için.

Archon için konuşuyorum:

gidip 300-500kya bi tane anderiels alsan
gidip 2 me bi tane zunimasa bot alsan
3-4m e bir source alsan
4-5 m e bir tane güzel one hand silah alsan

dps'in deli gibi artar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu an 2m'lik skorn 70k arttırıyor dps'i mesela, source'un 30k falan verdiğini düşünsek yine 40k fark olacak.

Param yetse iyi bir chantodo set falan bütün dertlerin çözümü de elimdeki dandik slorak + oculusla saplandım oyuna başladığımdan beri.

50k'ya socketsiz andariel aldım bir de, 150k oldu şu an dps. Yalnız şöyle bir şey var, 21k hpm 400'er all resistim var. Succubuslar falan tek atıyor, scramble yerine force armor almam gerekecek sanırım hp'm artana kadar (onu da nasıl arttıracağımı hiç bilmiyorum.)

Bu arada cm build falan güzel de şu anki gearım zaten cc'liyor yeterince (105k dps oluyor cm gearıyla) ve sadece partylerde cm oynuyorum. O gearı cm için koruyup solo leveling ve drop runlar için archon buildi yapmaya çalışıyorum.

Sanırım wep + source değişip lacuni alsam 200k üstüne çıkacak dmg'ım mp 4-5 falan archon'la hızlıca farmlayabilsem kafi bana. Şu an mp3 farmlıyorum ama 21k hp ve az resist olduğundan fire dmg'ı olan rangedlar (succubus ftl) köşe kapmaca oynatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şuna dikkat et yalnız, sen skorn'a tıklayıp damage artısını gördüğünde sadece silahına göre ne kadar arttırdığını söylüyor yani source u hesaba katmıyor. Sen o skornu taktığında damage ini o kadar arttırmayacak, tam değeri görmek için source unu çıkarıp öyle bak.

Benim 200k damage im varken bile monster power 4-5 falan takılmıyordum. Çünkü bazı elitler fena bela oluyor, life steallı silah olmadan o seviyelerde oynamak pek kolay değil yada aşırı damage olmadan.

movement speed için lacuni alacaksan eğer onun yerine güzel critli vs. bir bracer takıp movement speedi inna pantlondan almanı öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...