Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 böyle bir şeyden ban gelmesi mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ben beceremedim arkadaş. okadar yıldır oyun oynarım bi bugu kullanabildiğim olmadı zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 arkadaşın karakteri aldım başladım ben de xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 iş yerindeyim, kıvrım kıvrım kıvranıyorum. akşama fixlemeseler bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ahah aynı durumdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 vazgeçtim yapmıyorum :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ben act3'e gectim biraktim, baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Valla çatır çatır çalışıyor, ama yukarda da söylendiği gibi asıl konu bunu oyun çıktığı günden beri kimlerin kullanıp nasıl rahat rahat 400+ mf ile act 3 yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 offf firewall izin verse şuanda yüklemiştim oyunu işyerine ha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 birşey olmaz yapın bugu ya. her müşteri dolares blizzin gözünde. kıyamazlar paracıklara. blizzard: http://image2.findagrave.com/photos250/photos/2007/327/21437709_119596841496.jpg mahmut hoca: BANLAYACAKSINIZ MÜDÜR BEY müdür: ÇILDIRDIN MI MAHMUT HOCA, NASIL BANLARIM. EKMEK TEKNEM BU BENİM AKLINIZI BAŞINIZA ALIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Eveeeet. Bıraktım Diablo'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Abartısız şuanda bu bugı kullanmayan insan sayısı çok az. O yüzden kullanmaya korkanlar tekrar düşünsünler. Millet birkaç saatte 10 günde yapacağı farmı yaptı. Oyun zaten yattara idi bundan sonra battı balık yan gider hesabı takılın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 HAhaha iyi uymuşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bence kullananlari banlamamalari mantiksiz olur. Kendi hatalari diyip somurmek gibi bir sey olamaz. okumadim ama illa eula da yaziyordur. Official forumlardan alinti : "EULA is EULA." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 O kadar fazla kullanıcıyı banlayabileceklerini pek sanmıyorum. Twitch'de wizard yazınca karşına çıkanların alayı bunu yapıyordu öylesi yüksek oranda kullanıcıyı asla ama asla banlayamazlar. Hatayı fixleyip unutulup gitmesini sağlayacaklar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 her türlü bann'lar adam olun der ipe ipe de o cd'leri size tekrar aldırır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 blizzard flagladığı botların bile sadece %20'sini banlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://tr.twitch.tv/gditv/tos_violation Bu kanal kapatıldı Browse Games Topluluk, bu kanalı, kullanım şartlarını ihlal ettiği için kapattı. Az önce bu adamları seyrederken kanal kapandı.Adamlar malum bugı abuse ediyolardı.Bayaaada bi 1h 1k dmg üzeri silah düşürdüler.5nv azmodan, diablo run yapıp duruyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Düzeltildi mi bug, denedim 2-3 kere çalışmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Myshkin said: arkadaşın karakteri aldım başladım ben de xD abi şu mesajı attıgım zamandan itibaren farmladım şuana kadar, arada sadece 1 kere yemek yedim ve arada internette gezindim. 1 tane bile işe yarar bir şey düşmedi bir de nasıl oluyorsa 320 MF ile 1 tane falan sarı attı elitlerin yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sen bağa ver o wizardı merak etme hasatın yarısı senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bi ben beceremedim o bugu aynı anda basıyorum olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 fixlendimi nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 videodaki adam fracture falan almamışki yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Düzelmemiş, çatır çatır kesiyorum mobları ama item düşmedi daha düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar