Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla çatır çatır çalışıyor, ama yukarda da söylendiği gibi asıl konu bunu oyun çıktığı günden beri kimlerin kullanıp nasıl rahat rahat 400+ mf ile act 3 yaptıkları.
Mesaj tarihi:
birşey olmaz yapın bugu ya.
her müşteri dolares blizzin gözünde. kıyamazlar paracıklara.

blizzard:
http://image2.findagrave.com/photos250/photos/2007/327/21437709_119596841496.jpg

mahmut hoca: BANLAYACAKSINIZ MÜDÜR BEY
müdür: ÇILDIRDIN MI MAHMUT HOCA, NASIL BANLARIM. EKMEK TEKNEM BU BENİM AKLINIZI BAŞINIZA ALIN.
Mesaj tarihi:
Abartısız şuanda bu bugı kullanmayan insan sayısı çok az. O yüzden kullanmaya korkanlar tekrar düşünsünler. Millet birkaç saatte 10 günde yapacağı farmı yaptı. Oyun zaten yattara idi bundan sonra battı balık yan gider hesabı takılın işte.
Mesaj tarihi:
Bence kullananlari banlamamalari mantiksiz olur.
Kendi hatalari diyip somurmek gibi bir sey olamaz. okumadim ama illa eula da yaziyordur.

Official forumlardan alinti : "EULA is EULA."
Mesaj tarihi:
O kadar fazla kullanıcıyı banlayabileceklerini pek sanmıyorum. Twitch'de wizard yazınca karşına çıkanların alayı bunu yapıyordu öylesi yüksek oranda kullanıcıyı asla ama asla banlayamazlar. Hatayı fixleyip unutulup gitmesini sağlayacaklar o kadar.
Mesaj tarihi:
http://tr.twitch.tv/gditv/tos_violation

Bu kanal kapatıldı
Browse Games Topluluk, bu kanalı, kullanım şartlarını ihlal ettiği için kapattı.

Az önce bu adamları seyrederken kanal kapandı.Adamlar malum bugı abuse ediyolardı.Bayaaada bi 1h 1k dmg üzeri silah düşürdüler.5nv azmodan, diablo run yapıp duruyolardı.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

arkadaşın karakteri aldım başladım ben de xD

abi şu mesajı attıgım zamandan itibaren farmladım şuana kadar, arada sadece 1 kere yemek yedim ve arada internette gezindim. 1 tane bile işe yarar bir şey düşmedi bir de nasıl oluyorsa 320 MF ile 1 tane falan sarı attı elitlerin yarısı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...