Seperate Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://www.diabloprogress.com/hero/orphaned-2320/Zhultas/311268 bu da benim monk ,paragon 100 olunca tekrar bir upgrade düşünüyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Arkadaşlar res olayını fazla kafanıza takmayın yaaa.Dps abanın ( cc cd as ) bunlara abanın. Resleriniz 280 300 den aşşa olmasın yeter. Gerek yok yani. He tabi bunları ayarlarken ls yi unutmayın... Gerci oynamayalı 4 ay oldu ama bişey değiştiğini görmedim geçende girip bi bakmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 oyuna dönüyorum 6-7 ay aradan sonra. kullanılan monk buildleri neler şu anda? ve 5 milyar gold gömebilirim karaktere örnek profiller linklerseniz kafamda bir taslak çıkarıp dizeyim itemleri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Wyand said: oyuna dönüyorum 6-7 ay aradan sonra. kullanılan monk buildleri neler şu anda? ve 5 milyar gold gömebilirim karaktere örnek profiller linklerseniz kafamda bir taslak çıkarıp dizeyim itemleri. :) 5 milyar nedir abi ya bi 100m at bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ahahah 5 milyon goldum var benim şu an, 3-5 milyon bana at asıl dfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 5 milyar gold dediğin 100-120 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mempo 6 cc li helm al.İnna 2 set pants, chest.Natalya 2 set yüzük, bot.Ef olsun bi elinde. Diğerlerini kafa göre yap işte.Craft yap daha mantıklı. Yada para bok diyosan ki 5 milyar ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Şu örnek profil. said: 260k dps WITH A SHIELD http://us.battle.net/d3/en/profile/hal8999-1873/hero/5256061 BECAUSE CARRYING A WKL ON OFFHAND IS JUST TOO MAINSTREAM http://archive.heinessen.com/boards/toy/img/0031/55/1351320488382.png Bir de Pasificism al passivelere, direk IDDQD yazılmış şekilde gez. Ayrıca bir de nirvana monk build var o da çok şukela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şu adama bi upgrade atın yaf :) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tunceris-2369/hero/15673194 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 tunch said: şu adama bi upgrade atın yaf :) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tunceris-2369/hero/15673194 Aslında fena degil. Natalya set yapman lazım ilk işin botu degişmen olsun ;) Ama ice da iyiymiş hani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 arkadaş ne oynamışım oyunu ya release'den sonra 3 hafta falan oynadım sanırım. hala millet zor yetişmiş kill elite statslarıma etc. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anatoly-2917/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 patch öncesi MP 3-4-5 arası acte göre rahat takılabilirken şimdi torment 1 bile MP 6-7 yavaşlığında :( yeni build falan lazım diyin bana yoksa zorluk düşürücem böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Monkun ağzına ağzına vurmuşlar ondan. Monkdaki itemleri dhye geçirdim ben, scoundrelin bowuyla aktı resmen. Wizard ha keza 150k dpsle o 100 kill chest eventleri 150yle bitiriyor falan. Hayvan gibi spirit geliyor ama kick'in aoesini kısmışlar, çanı nerflemişler, eskiden sw milyar tane wind çıkarırken şimdi bir saat bossa vuruyorum 3-4 tane çıkarıyor hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Torment 2'de rahat ilerliyorum, 6 açtım felakete döndü. 3 denicem akşam, çok kötü değil gibi Monk şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Monk hayvan şu an. bulun/alın/craft edin az fire skill % item akın ortama sprit spender lashing tail yada cyclone kullanın ally alın artık güzel 150k dpsle bile t5 su gibi akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Oeh, video armory falan birşeyler verin plx, diablo3ü hep monk oynadım 2.0.1.den beri wizard takılıyorum, aslıma dönmek istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Cyclone ile T3'te sorun yaşamadan ilerliyorum. her gün yeni bir Torment deneyecem. 6'da 20milyondu dandik mobların HP, ona gerek yok gibi. 180K dps 5k toughness 1300 healing ile gidiyorum. Armory veremiyorum bulamadım ama 2 parca inna 1 echoing fury soketli 1 off hand sarı soketli bir spear var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Lash Fire Cyclone alırsan LTK yerine Sunburst rune ile oynuyacaksın passive exalted soul sp generatörde hızlı bidene seçecen. Elite/Champ Pack grp halinde mob gördünmü serenity aggresive kullancan MA active bol bol asıl sadece 30 sny (Earth Allynin boulder bildiğin elitepackde muazzam yardım ediyörü)LS silahın yoksada mantra heal boon of insprationa deişebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 tesekkurler regalya ustteki post cok isime yaradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ben de eve gidince bi deniyim fire olayını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Exploding palm denedim vuruyo elite grpdan bitanesini öldürüyorsun patpatpat hepsi aynı anda gidiyor :D gearınız iyise direk double sprit generatorle eklenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 wohf ile spirit doldurup ltk ile boşaltıyorum. serenity, sw, mantra of healing ve breath of heaven kullanıyorum. 65k dmg 1m tafnısla t3 yapıyorum ama yavaş biraz. var mı güzel build, tavsiye falan bişiler verin hacıtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 exploit palm fixlenmedi 1 yildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 x3-x4 drop bugı fixleneli epey oldu başka ne exploiti var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 loot degil ya essence burn dmg vurmuyordu simdi cok sacma sapan dps cikiyor bosslarda falan execute activasion gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar