Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar res olayını fazla kafanıza takmayın yaaa.Dps abanın ( cc cd as ) bunlara abanın. Resleriniz 280 300 den aşşa olmasın yeter. Gerek yok yani. He tabi bunları ayarlarken ls yi unutmayın...

Gerci oynamayalı 4 ay oldu ama bişey değiştiğini görmedim geçende girip bi bakmıştım...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Şu örnek profil.

said:

260k dps WITH A SHIELD

http://us.battle.net/d3/en/profile/hal8999-1873/hero/5256061

BECAUSE CARRYING A WKL ON OFFHAND IS JUST TOO MAINSTREAM

http://archive.heinessen.com/boards/toy/img/0031/55/1351320488382.png

Bir de Pasificism al passivelere, direk IDDQD yazılmış şekilde gez. Ayrıca bir de nirvana monk build var o da çok şukela.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Monkun ağzına ağzına vurmuşlar ondan.

Monkdaki itemleri dhye geçirdim ben, scoundrelin bowuyla aktı resmen.

Wizard ha keza 150k dpsle o 100 kill chest eventleri 150yle bitiriyor falan.

Hayvan gibi spirit geliyor ama kick'in aoesini kısmışlar, çanı nerflemişler, eskiden sw milyar tane wind çıkarırken şimdi bir saat bossa vuruyorum 3-4 tane çıkarıyor hede hödö.
Sosyal ağlarda paylaş

Cyclone ile T3'te sorun yaşamadan ilerliyorum. her gün yeni bir Torment deneyecem. 6'da 20milyondu dandik mobların HP, ona gerek yok gibi. 180K dps 5k toughness 1300 healing ile gidiyorum. Armory veremiyorum bulamadım ama 2 parca inna 1 echoing fury soketli 1 off hand sarı soketli bir spear var.
Sosyal ağlarda paylaş

Lash Fire
Cyclone alırsan LTK yerine Sunburst rune ile oynuyacaksın passive exalted soul sp generatörde hızlı bidene seçecen.
Elite/Champ Pack grp halinde mob gördünmü serenity aggresive kullancan MA active bol bol asıl sadece 30 sny (Earth Allynin boulder bildiğin elitepackde muazzam yardım ediyörü)LS silahın yoksada mantra heal boon of insprationa deişebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...