Slaither Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 vaako51 said: http://tr.twitch.tv/d3_inigomontoya bu adam nasıl oynuyor böyle? o yanındakiler arkadaşı değil kendi accountu değilmi bot gibi bişey. bot degil onlar isboxer diye bir program ile aynı anda 4 account acıyo ve broadcasting ile diger pencerelere komut gönderiyo. Tamamen yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Beyler monkta yine bug varmış. Adamlar 2 adet skorn alıp öyle geziyolarmış. nası oluyo bilmiyom. Bulun sömürün gaari:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ben biliyorum nasıl olduğunu. Yeni patchde de duzeltmemisler. Ptr de yapıyo millet. Barbar yapmıştı streamde. Monk da yapıyordur muhtemelen. Ama sanırım ilk silahın dmg kullanılıyor. İkinci silahın statları işliyor galiba. Tam bilmiyorum. Yontemi Burdan anlatmak doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 auto equip aktif edip inventory fullken birbaşkasının traden ikinci bi skorn vermesiyle olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 mumi said: Ben biliyorum nasıl olduğunu. Yeni patchde de duzeltmemisler. Ptr de yapıyo millet. Barbar yapmıştı streamde. Monk da yapıyordur muhtemelen. Ama sanırım ilk silahın dmg kullanılıyor. İkinci silahın statları işliyor galiba. Tam bilmiyorum. Yontemi Burdan anlatmak doğru mu? ÖM den alayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeRologize Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Selam arkadaşlar. Bir adet monk kastım kendime göre item build yaptım ama hala kararsız olduğum konular var ve fikir edinmek istiyorum. http://eu.battle.net/d3/en/profile/NeRo-2913/hero/19875025 Hero'm budur. Biraz eleştiri alabilirmiyim itemlerim ve buildim hakkında. Teşekkür ederim şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 crit chance yok karakterinde. crit chance aban.. amulet ringler eldiven bracer vs crit chance olmalı.. ias de olabilir bunlara ek olarak.. crit chance olmadan cyclone kullanmak mantıksız. 30k hp yeter. skiller ve build dogru. daha sonra crit chance yanına crit dmg upgrade yapmaya calısırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeRologize Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ben all resist, cold resist ve armor yüklenerek gittim. İdeal oranı nedir bunların acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://www.d3rawr.com/e buna kimse kafasından rakam sallayarak cevap veremez. Kendin EHP'ni hesaplamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 NeRologize said: Ben all resist, cold resist ve armor yüklenerek gittim. İdeal oranı nedir bunların acaba? Resler 400 den aşşa 700 den de yukarı olmasın gerek yok. CC ve CD aban.Sen bildigin Monk tank olmuşsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeRologize Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Evet aynen öyle oldum. Deli gibi tanklıyorum. Yok arcanemiş yok escacetor falan dinlemiyor hero. Hepsinin içinde durabiliyorum. Gerek yok mu dersiniz bu kadar şeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 NeRologize said: Evet aynen öyle oldum. Deli gibi tanklıyorum. Yok arcanemiş yok escacetor falan dinlemiyor hero. Hepsinin içinde durabiliyorum. Gerek yok mu dersiniz bu kadar şeye? Senin amacın ne ? Tank mı cary mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeRologize Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Mümkün olduğu kadar tank carry :) Ama öncelik carrye veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 NeRologize said: Mümkün olduğu kadar tank carry :) Ama öncelik carrye veriyorum Zaten monk itemleri pahalı ( dexli ) hem tank hem carry işi zor. Resinden ödün verip dsp ini arttır. Dps 100 k olduğunda inan bana res falan aramicaksın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeRologize Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 100k mı? Pff bnm daha yemni 40k oldu. Onu nasıl yapacaksam :( Monklar 2 ele silah yerine 1 el silah 1 el kalkan kullanıp, dodge sansı düşürüyorlar ne kadar mantıklıdır ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Kalkan kulanan mı kaldı ? Çok mantıksız bi hareket denemeye kalkma. Zaten senin skillerinde yeterince ölmemek için imkan var ;) 2 el ve loh yada converd life olsun hp ni de 30 k dan aşşa indirme sakın. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ben nasıl artırayım dps'i? çok leş item var mı üzerimde gözünüze çarpan? ilk ne almalı? resist çok düştü zaten ama mp2-3 çok rahat yapıyorum şu anda. 100k dps filan çok uçuk geliyor D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 aramil said: Ben nasıl artırayım dps'i? çok leş item var mı üzerimde gözünüze çarpan? ilk ne almalı? resist çok düştü zaten ama mp2-3 çok rahat yapıyorum şu anda. 100k dps filan çok uçuk geliyor D: Off hand silah yetersiz. Oraya; life hit, life steal ve socketli bir silah al. Crit gemi ile güzel dps artışı sağlarsın. Bracer'da crit yok. Lacuni bracer al dicem ama bütçeni bilmiyorum. O yüzden lacuni alana kadar idareten critli bir bracer alabilirsin. Gloves ve amulette sadece chc var. Bu iki itemde chc yanısıra chd ve as verebiliyor. Üçünün bir arada olduğu itemler çok pahalı ama en azından ikisini bir arada bulunduran bir item alabilirsin. Yüzük ve omuzluğunda değişime ihtiyacı var. Bu itemlerde crit yanısıra all ress'te (ve yan ress) tercih edebilirsin. Bu değişimler neticesinde mantra of healing yerine mantra of conviction (overwave)'ı seçerek iyi bir dps artışı yakalayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 aramil said: Ben nasıl artırayım dps'i? çok leş item var mı üzerimde gözünüze çarpan? ilk ne almalı? resist çok düştü zaten ama mp2-3 çok rahat yapıyorum şu anda. 100k dps filan çok uçuk geliyor D: Gloves ve brazzersını degiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 brazzers :DD o zaman bilekliğimle başlıyorum, farmlayıp altın biriktireyim biraz. inna'yın kemerini aldım o da biraz artırdı dps. bileklikle, oh hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 aramil said: brazzers :DD o zaman bilekliğimle başlıyorum, farmlayıp altın biriktireyim biraz. inna'yın kemerini aldım o da biraz artırdı dps. bileklikle, oh hmmm blekliğin cc li olsun.Gloves de en az as ve cc olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Gaza gelip hızlı bir şekilde bi monk yaptım ve 20m bütçe ile elimden geldiğince gearladım. açıkcası monk oynamayı bilmiyorum henüz ama karakteri mp6da test ettim, waller/desc/ arcane 1 pack hariç sıkıntı yaşamadım. gel gelelim überlere, kulle resmen taşak geçti, siegebreakersa spirit regen olayını beceremediğimi gösterdi. derdim şu; bu monkla zevk almam için neler almam, nelere dikkat etmem ya da buildi nasıl değiştirmem gerekir sizce? kadınındibi not 1 : armory yenilenmemiş sanırım, pants WD chardaki (adamındibi) Blackthorne, vitality ve life on hit yükünü çekiyor ama değiştirebilirim, aklımda inna var. not 2: bu karakterden zevk almak derken, yüksek mplerde farm yapmak istiyorum, mp1 de 13-14 dakikada farm yapabildiğim bi WD var zaten. battletag : tahrikmotoru#2723 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ozkolous said: Gaza gelip hızlı bir şekilde bi monk yaptım ve 20m bütçe ile elimden geldiğince gearladım. açıkcası monk oynamayı bilmiyorum henüz ama karakteri mp6da test ettim, waller/desc/ arcane 1 pack hariç sıkıntı yaşamadım. gel gelelim überlere, kulle resmen taşak geçti, siegebreakersa spirit regen olayını beceremediğimi gösterdi. derdim şu; bu monkla zevk almam için neler almam, nelere dikkat etmem ya da buildi nasıl değiştirmem gerekir sizce? kadınındibi not 1 : armory yenilenmemiş sanırım, pants WD chardaki (adamındibi) Blackthorne, vitality ve life on hit yükünü çekiyor ama değiştirebilirim, aklımda inna var. not 2: bu karakterden zevk almak derken, yüksek mplerde farm yapmak istiyorum, mp1 de 13-14 dakikada farm yapabildiğim bi WD var zaten. battletag : tahrikmotoru#2723 İş yerindeyim akşam 7 gibi online olurum yardım etmeye çalışırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 monkum budur arkadaşlar infernoya yeni geçtim act 1 bitmek üzere pek zorlanmıyorum açıkçası henüz ancak nasıl geliştirebilirim neler yapmam lazım yardım edebilecek kimse var mı? bide ucuz yolunu söyleyin pls fakirim :) res: 581 mantrayla %107 hit dmg 16.5% crit chance 47.8 dmg reduction 35.9 dodge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 quatermain#2412 ekle akşam bişeyler verim sana.Damage namına bişey yokki üstünde ? o sever ne o gloves ne ? Akşam 7 gibi online olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar