Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 dps yi yukseltirseniz molten vs de sorun olmuyor cunku invul basıp yarıyosunuz kafasını birazda yuksek ias niz var. ben cift dagger kullanıyorum bu yuzden. buffsiz 55k civari dmgim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 60 oldum sonunda. en çok kullanılan build hangisi monk için? kalkan kullancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 benimde 1 level kaldı , dw için itemler hazır gibi.bana da şöyle en ideal buildi biri verebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Evet 60 olduktan sonra dizdim setini monkun 23k hp(arttırıcam) 850 resist 30k dps 38 crit chance 500 life on hit dps az kaldı silah değişmem gerekiyor kesinlikle, hpyi de arttırmaya çalışacağım. genel olarak nasıl sizce durum ilk nereye yükleneyim. skill olarak neler kullanayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#aiYXgk!ZXU!accbYa benim build bu mangle var bazen t.clap yerine hp için % veren neck helm alırsan yeterli benimde 36k her yere yetiyor şu an. resistlerde ideal daha arttırmaya çalışma gereksiz 1850 resistle denedim gene desecration&arcane üzüyor dodgelamak lazım onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 sweeping wind hariç aynı skilleri kullanıyormuşum, onla deneyeyim. malesef helmde % life olmasına rağmen bu kadar düşük hp, bir parçaya sağlam para abanıp arttırmam lazım bi 8k falan ya bi de şimdi act3 farmlıyorum, fena gitmiyor ama dps 30k değil de 40 olsa önüme geleni tokatlayacak gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Niye "windforce fflurry" ile hundred fist kullanmıyorsunuz? son vuruşta çıkardığı enerji bolt tarzı zımbırtı %250 vurduğu gibi birde baya uzun menzilli, gerektiğinde sanki range class gibi oluyorsunuz. Ben vazgeçemiyorum bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bişi sorucam aps niz kaç abi? Crit chance/damage olmayan bir build yaptım 2 hand silahla 1.50 aps ye sahibim şuan full atack speed gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aps bende ench ile 1.90 a yakın olması lazım. ama cift dagger kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 1.50 aps 1000 LOH hit var bende dps buffsız 40k. crit chance ve damage yok ama. çok rahat kesiyorum şuan act3'de. Üstelik gloves-amulet-takılar da crit chance-damage olmadığı için hepsini çook ucuza kapattım. sevdim ben bu tarzı ya. 500 üstü LOH dex veren 1400 üstü dps two hand swrodlarınız alınır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 para yapınca critchance i arttırıp sweeping wind + cyclone kullanırsın, asıl rahatlıgı o zaman gor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Ya zaten crit chance takılıyordum başta, DH min takılarını + bracer-gloves unu kullanıyordum. Şimdi onları DH ye geri atıp yaptım bunu. Crit le tornado çıkarma olayı hakkaten efsaneydi, onu özlüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/aegean-2706/hero/159971 char bu öncelikle hangi itemları neyle degistirmek lazım resist 680-690 civarı bide elimde 1092 dps 50-60 vita ve dex veren silah var silahı dusuk dps ile degistirirsem loh 600 lere falan dusuyor. Neleri degiştirmem lazım item olarak.Act 3de siege i kestim daha ilerde salak bi grup geldi cıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hozceri said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/aegean-2706/hero/159971 char bu öncelikle hangi itemları neyle degistirmek lazım resist 680-690 civarı bide elimde 1092 dps 50-60 vita ve dex veren silah var silahı dusuk dps ile degistirirsem loh 600 lere falan dusuyor. Neleri degiştirmem lazım item olarak.Act 3de siege i kestim daha ilerde salak bi grup geldi cıktım. Nerde crit şansın nerde crit damage neaaaarda as ? :D Bunlar monkun olmassa olmazı en az crit damage 250 crit şans 25 olması şart... 700 den fazla res kasmana gerek yok max 750 800 olsun oda maxxxxxxxxx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 olmazsa olmaz değil abi şuan sıfır crit chance ve sıfır crit damagele akıyorum act3 de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Myshkin said: olmazsa olmaz değil abi şuan sıfır crit chance ve sıfır crit damagele akıyorum act3 de =) İşte o akıntı neye göre. Sana göremi bize göremi :D İlerliyor sıkıntı cekmiyor olabilirsin ama gercekten akman icin onlara ihtiyacın var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ahahaha evet crit chance'lıya göre daha yavaş kesiyorum ama crit chance lı bir karakterin 4 de 1 i fiyata donattım full karakteri ve çok az elite ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hozceri said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/aegean-2706/hero/159971 char bu öncelikle hangi itemları neyle degistirmek lazım resist 680-690 civarı bide elimde 1092 dps 50-60 vita ve dex veren silah var silahı dusuk dps ile degistirirsem loh 600 lere falan dusuyor. Neleri degiştirmem lazım item olarak.Act 3de siege i kestim daha ilerde salak bi grup geldi cıktım. main hand silahı değiştir pantsi değiştir blackthorne bulursan al oda fena değil loh falanda var 100vitada gelir hem resist itemları poison + all resist seçersen daha iiy olur gloves falan baya çöp bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/s1smehavuz-2769/hero/314854 geari satıyorum komple ilgilenen pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 rerolluyor musun zegna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 evet buyuk ihtimalle. daha koymadım gearı ah ye gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Bendede 60 barbar var ,acaba rerollesem mi diye düşünüyorum ama komple gearı sat ,tekrar gear topla baya yorar adamı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 monk farmda bi sıkıntı yokki, ben cok sıkıldıgım icin bırakıyorum monku WD eglenceli ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 farm var ,farm var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bu way of the hundresd fists-fist of fury kullanıyor musunuz? %100 damage for 5 seconds diyor ama elitlerde işe yaramıyor sanki? bi de seven side strike-sudden asault aşırı bufflanmış, bi kullanıyorum nerdeyse yarı canı gidiyor elitin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar