Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 kalkan kesinlikle saçmalık dual wieldden gelen 15% dodge fazlasıyla yetiyor zaten 60% dodge var sorun melee değil zaten resistler biraz düşük kalıyor 795 aresist var act3ün çoğu packi yamultuyor elect&fire chains geldimi gg oluyor zaten full resist 1640 a.resistle oynuyordum ben eskiden shield falan filan 9k dps oluyordu packleri kesene kadar bi kısmı enrage oluyordu extra hp veya vampiric falan gelince şu an oturdu baya statler yerine aslında biraz loh azaltıp resisti 1k ya çeksem fena olmuyacak gibide 5valorla diablo farmlıyorum 3gündür doğru düzgün drop atmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 600 res 30k + hp yeterli def olarak dodge'ıda geçin 40 falan ideal pure dps build + gear bu kadar ,shield falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 sonumuz ne olcek acep evvelinde barabarı 60 lvl yaptık akabinde d hunteri 60 ladık az evvel de monku 60 lvl yaptık bakalım ondan menun kalacaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 barbar ve dh'den sonra monk baya zayıf ,hatta en zayıf class şu anda ,gear'a bağımlı baya baya ,ya direk main olacak bütün emeği ve parayı basacaksın (benim gibi ,tabi kanser ola ola) yada leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Valla dw olup olmamak önemli değil hatta loh bile lazım değil çocuk shield+ 1hd ile yine eziyor 61k dps var yani dw nin çokta getirisi yok crit itemleriyle dw yada sword%board farketmiyor olay gearda ve dediğim gibi loh çok aman aman lazım bişe değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 1500-1600 loh nasıl yapıyosunuz bende silahın birinde 600 kusur var 882 dps digerinde yok dex falan varda o 948 dps kac dps silah almak lazım.Amulette 300 kusur var yuzuklerde yoktu 948 dps silah yerine daha dusuk dps ama lohlu bi silah almak dahamı mantıklı Su anda act 2 farmlıyorum salak salak moblar gelmezse sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Lind3r0th said: Valla dw olup olmamak önemli değil hatta loh bile lazım değil çocuk shield+ 1hd ile yine eziyor 61k dps var yani dw nin çokta getirisi yok crit itemleriyle dw yada sword%board farketmiyor olay gearda ve dediğim gibi loh çok aman aman lazım bişe değilHangi itemlarla 61 k dps yapıyorsunuz.Hp-resistler nasıl ? Kac armor yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Ben değil elemanın biri izliyorum stream yapıyor çocuk ekledim listeme gear baktım olay crit+crit dmg loh hiç yok çocukta act3 farmlıyor güle oynaya Aha bu çocuk izle plx ahahah cocugu ızlerken redkit adlı turk vatandas genel chatten gömdüm yazdı ahaha çok güldüm kim lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 hah online mı oldun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 çocuk şuan statslarını gosterıyor 850 AR 60k DPS Crit %46 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 O dpsle o crt akar zaten. Cooldownlar bitmeden kesersin ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 abi 500m ederinde gear ile kessin bi zahmet zorlanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 300m wep 0loh diyor neki bunun silahi 1500dps one handmi takiliyor gearim toplam 150-200m bisey sunun yaptigi farmi yaparim cok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 1k dps lik axe var yüksek crit ve dex var shield critli hatta olabilecek tüm itemleri crit li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 19m bu ring icin az mi fazla mi? fiyatlar icin ayri bir konu var ama monklara sormak istedim zaten auction biteli 1 hafta oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 fazla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ar olmasi cok artirmis abi fiyatini 19m degmez tabi 200m varsa cebinde bilemem ama zaten monk icin gerken resisti dps vermeyen itemlerdan toplayabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 hah iyi bari kaziklanmamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Fazla degil uygun baya ring cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 exploding palm'dan fazla drop düşmeye devam ediyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 dün düşmediydi bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ah Belial ahhh 3 monk belial kesiyorduk çok az hp si kalmıştı şu çıplak öldürme avchimentini alayım diye soyunmaya başladım, çanta dolu diye olan itemleri yere atıyordum ki hepimize tek attı :D 134 dex. 177 vit 64 all res, 3xsocket 303 extra armor chest e çok yandım diğerline değilde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 itemları yere atmak naasıl bir faildir abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 abi adamlar imba ölmez dedik :D tek yediler. chest çok para etmez diyinde rahatlayayım benzerini bulamadım AH da yakınlarına 100M fiyat çekmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 100 unu bilmemde en az 50si var onu diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar