Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 aps nedir? şimdilik res ve hp az gibi duruyor 700+ res 35k+ hp en az gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 attack per second Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 1.65 APS No buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 act3 cok zor o statlarla hp,res arttırman lazım. birde atackspeed. dw isen lohuda kesinlikle arttırman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Ya iyi güzelde her şey dünya pahası hiç bir şey satın alamıyorum, düşmüyor da bir türlü. Botlar çıktı fiyatlar uçtu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 İşte sorun orda valla ,monk'u giydirmek çok kolay değil + 5 stat arayınca her parçada fiyatlar uçuk oluyor baya ,oturup ah başında devamlı takipte olmak gerekiyor veya basıcan goldu alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 toplam 3m para var bir tane bile upgrade item bulamıyorum AH'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 gule gule monk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 inadına monk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Çok temiz dayak yiyoruz yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 valla solo olarak etkilerde ias nerfi yine co-op olarak cog iyi tank cyclone felan zevkli epey ole ias felanda gerekmio cok act 3de dayak yemiorum ama arkada sopa aticak biri lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Üşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 monk usumez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Possum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 oynamiyorum etmiyorum ama hic bi oyunda monklar bu kadar ezilmedi adamlar how to clear act 4 guide yapip video contente REROLL guide koyuyolar Isa peygamber yasamadi monkun yasadigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 monkta tek atack speed bonusum silahlardaydı. 2.10 atack speed vardı zaten onlarda nerf yiyince ne bok yiyicem ben ya. ulan tam da tekrar ısınmıştım monka ne güzel kasıyordum illa sheild takıp tank mı olucaz? güzel tank oluyor monkta sıkıcı geliy bağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 %50 as nerfiyle yalan oluyoruz eğer infernoda aynı oranda nerflenmez ise :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 act3 u sorunsuz invul desecrator dilciler dısında farmlıyorum. dual wiel buffsız 39k dmg %26 crit chance %230 crit damage. 1k da life on hit var. dün ias li silaıhmı okuttum 9m e, bi tane ias siz dagger aldım 1.50 190 dex li cok dmg kaybım olmadı. sweeping wind + cyclone run ve %20 civarı crit chance = win tam emin diilim ama vortexlerin vurdugu life on hit isliyor olabilir. sana sıra gelmeden vortexler baya dmg veriyor. bazen 5 6 tane cıkıyor tek combatta. aps 2.40 civarlarında olması lazım, ias nerften sonra kaca dusecek merak ediyorum. cunku 2 ring ve eldivende var sadece ias. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 attack speed için yarını bekliyorum bakalım neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 850 all resist hard target ile 5300 armor dual wield 1,2k loh 0 attack speed siegebreaker %75 altına indiremedi. elite falan görmedim ama normal mobların arasında da rahat rahat geziyodum act 3. cok bakamadim laptopla kutuphanede. pc agliyor isinmadan kapadim. aksama artik detayli bi run dsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 2.7 aps 1.96 ya düşmüş (29k dps 18kya düşmüş), ama act III çok kolaylaştığı için çok etkilemedi açıkcası. moe hard target'ı atıp moc overawe aldım, earth allyi bırakıp blade stor aldım, patchden önceyle aynı hızda farmlanıyor act ııı, 450 lohla gelen damage büyük oranda healliyor. (844 all resist + 6210 armor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 birşey sormak istiyorum bende şu an 627 dps 630lohlu 60dexli mace var. Toplam dps 11k karakterin shieldle. 780 dpsli fist alsam toplam dpsim nekadar olur? 15k falan mı? Nasıl hesaplayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Zegna said: act3 u sorunsuz invul desecrator dilciler dısında farmlıyorum. dual wiel buffsız 39k dmg %26 crit chance %230 crit damage. 1k da life on hit var. dün ias li silaıhmı okuttum 9m e, bi tane ias siz dagger aldım 1.50 190 dex li cok dmg kaybım olmadı. sweeping wind + cyclone run ve %20 civarı crit chance = win tam emin diilim ama vortexlerin vurdugu life on hit isliyor olabilir. sana sıra gelmeden vortexler baya dmg veriyor. bazen 5 6 tane cıkıyor tek combatta. aps 2.40 civarlarında olması lazım, ias nerften sonra kaca dusecek merak ediyorum. cunku 2 ring ve eldivende var sadece ias. dmgim 32k ya filan dustu, aps 2.00 ve 1.80 oldu, gule oynaya act3 5 valor siege kestim, invullar bile sorun olmuyor :) crit chance ile cıkan cyclonelar opuyor onune ne gelirse 693 all resist var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 armor kac? dual wield ile mi takiliyorsun yoksa shield mi? 690 res yetiyorsa shieldsiz biraz kisip crit damage abanayim dh'den geari alarak. bir de hangi mantra? conviction mı kullaniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 5k armor var, mantra evasion + armor bonus kullanıyorum onunla 6k uzeri oluyor heralde. 1k life on hit ile 690 resist yetiyor her turlu, dual wield dagger + sword kullanıyorum. mutlaka al crit chance hic ugrasma. alabiliyorsan birazda crit dmg al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ha soylemeyi unuttum bende string of ears var %19 dmg reduction lu.. farkedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar