Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

cw aoe olarak daha iyi geliyordu bana o yüzden hep onu kullandım şimdi kadar da
deadly reech loh ile daha iyi iş yapıyor. daha yüksek değer heal görüyorum deadly ile

fazla kalabalık ortamda lich kick mi lash kick mi ne varya onu basıyorum spritim varsa en güzel heal kazancını o sağlıyor fakat sprit yetmiyor ona da. ama anca normal moblarda kullanılıyor elit gelince spam mantra sdgşjlk

çift sprit generat. skill kullanan bir kaç build görmüştüm mantıklı gelmemişti hiç, gerçi denemek lazım bi
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:

İnat ettim monk oynamaya ,baya da gold harcadım ancak act 3 siegebreaker 5 nv yapıp akıyorum şu an çok rahat.

bende acmadım 2. charı aynen devam. buildini yazsana?

cunku ben suan hala bazı elit packlere yetemiyorum. gerci kalkan

ve %blockrate ile tam tank oluyor monk yeter act3 e ama kalkan bayıyo ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

dps ve armor nedir ? abi siz surekli kite filanmı yapıosunuz ben 2k loh ile bazı elitelerde yalan oluyorum. 850 resistle

Gerektiği kadar kite yapıyorum,desc,frozen,molten tarzı şeylerin içnde durmanın anlamı yok,elbet kite yapacaksın mesela veya cleaverlar tanklanmıyor ,devamlı kite cd kite şeklinde olacaksın.Shift ,deadly reachin sağlam dostu onu bolca kullanıyorsun öyle işte.

Damage 22k /armor encle 5k benim.

DeadSkinMask said:

monk u tank yapcak olursak nasıl bi build kullanmak lazım?

ps: lvl 60.

Ne tarz bir tank olacağına göre değişiyor aslında ama örnek bir build yapayım mesela.

monk tanky

Burda mantrada dodge kullanıp dodge gidebilirsin ,yada fist of thunderın %16 dodge rune'nu alıp mantrayı backlash yapabilirsin.Sweeping wind ile gelen spiritle mantra her daim aktif kalınca baya yüksek dodge ile geziniyorsun+trans passive'iyle kendini devamlı healliyorsun ne basarsan bas.Seize passive'i yerine resolve alınabilir,oyun tarzı ve gear'a bağlı aslında dodge - armor tercihi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben suan kalkanı vs bıraktım sorunsuz act3 farmlıyorum

loh ve resist dusurdum, dmg abandım..

buffsiz 33k dmg %22 crit chance %230 crit dmg 1.3k loh 700 resist

durmadan critliyorum 2.60 aps ile..

sonunda az da olsa keyif alabiliyorum ha 15m gold satın aldım su gear icin o ayrı konu, onuda soyliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

ACT 3 için önerileriniz nelerdir?

6600 armor (Evasion, hard target) + (Deadly Reach, Keen Eye) ile 11k armor olması lazım.
600 resist
16k damage
27k Health point var.
634 LoH
1646 Dexteriy + (Evasion) %46 Dodge

Durum bu ve bildiğin sopa müptelası oldum. Bosslarda bişi yapamıyorum. Monk olarak resmen gıdıklıyorum bossları :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...