Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Merhaba sevgili patiler, okul projesi kapsamında bilgisayar oyunlarının faydaları uzerine bir proje yapıyorum. Faydaları konusunda aklınıza gelen herhangi birseyi + hangi oyun oldugunu yazabilirseniz oldukca yardımcı olacaksınız. Durumum vahim, help Bulabildiklerim; -El göz koordinasyonu -Stratejik Planlama -Insanlık tarihi hakkında bilgi edinme -Yabancı dil geliştirme -Sosyalleşme ve "multiculturalism" konusunda ilerleme -Genel kültür gelişimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yok bi faydası aga bu kadar kasmaya gerek yok, eğleniyoruz işte, üstteki şeylerin kazanılabileceği daha az time consuming şeyler de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ahahaa bu ne lan ne faydası olcak ya boşa vakit harcıyorsun işte, evde yapcak bişi bulamadıysan yapacağın bir aktivite sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 faydası yok zararı çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tabi canım o konuda bisi demem, ama var faydaları. misal buradan bir arkadas WoW + UO dan ogrendigi ingilizce ile toeffl dan 118 aldı :) en azından üzerinde urasırken keyif alınacak bir konu diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Robert_Poche said: Merhaba sevgili patiler, okul projesi kapsamında bilgisayar oyunlarının faydaları uzerine bir proje yapıyorum. Faydaları konusunda aklınıza gelen herhangi birseyi + hangi oyun oldugunu yazabilirseniz oldukca yardımcı olacaksınız. Durumum vahim, help Bulabildiklerim; -El göz koordinasyonu -Stratejik Planlama -Insanlık tarihi hakkında bilgi edinme -Yabancı dil geliştirme -Sosyalleşme ve "multiculturalism" konusunda ilerleme -Genel kültür gelişimi kahve ağızıyla yazılan mesajları geçersek, şu noktalar kapsıyor aşağı yukarı hepsini faydaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 biz ne destegi verelim buna. ac ne kadar arastirma varsa oku. gercek proje/arastirma bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 aquila said: biz ne destegi verelim buna. ac ne kadar arastirma varsa oku. gercek proje/arastirma bu degil. biliyorum gercek proje/araştırmanın bu olmadıgını, ancak projenin kapsamı kucuk oldugundan ufak bir yardımla cok kastırmadan bitirilebilir. neticede gelip burada ödevi yapın bab demedik. sadette konu ilgi cekici, buradaki insanların hepsinin(büyük cogunlugunun belki) tecrübeli oldugu bir konu ve güzel noktalara deginebilirler diye düsündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 UO ve WoW'dan ögrendigi ingilizce ile toefldan 118 alma gibi bi dünya yok yalnız. yoksa var da ben mi yetemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 2012 toefldan full çekememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 zeawee said: UO ve WoW'dan ögrendigi ingilizce ile toefldan 118 alma gibi bi dünya yok yalnız. yoksa var da ben mi yetemiyorum? yabancı serverlar, yabancı guildler, kendisi gelir yazar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 sadece elektrik faturası ve internet faturası ödeyerek sosyalleşmek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 wowdan düşürdüğüm swe hatunlar burdan köye duble yol olur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 faydasi cok lan rpg oynayip ingilizce ogreniyorsun, medieval oynayip tarih ogreniyorsun, fifa oynayip futbol takimlarindaki son transferleri ogreniyorsun ps3 de tenis, boks oynayip kicini basini eritiyosun nba oynayip bulls un kac kere sampiyon oldugunu ogreniyosun flight simlulator oynayip, ucak ucurmayi ogreniyosun daha ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 seks yapsan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 şiddet içerikli oyunların içinizdeki şiddetli sapkın yerine birlik ve beraberliği körüklediği geliştirdiği kanıtlandı geçen gün bi çalışmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 co op oynuyosan hele bide o y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Teamwork muhabbeti güzelmiş eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 oyunla ogrenilicek seyler degil onlar, zaten olan skillerini oyunda da kullanabilmekle alakali. essege kantir da oynatsan essek gene essek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yok ama, eşşek yine eşşek de, yontulmuş eşşek oluyo en azından. insana dönmese de en azından bişiler kapıyo kendi limitleri ölçüsünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 göz tembelliği, odaklanma problemi olanlara faydası varmış doktorlar öneriyor. gerçi bende odaklanma sıkıntısı, dikkat dağınıklığı var 17-18 yıldır amiga'dan ps3'e allah ne verdiyse oynadım bi faydasını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 necromancy öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 günah değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 uygulamazsan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 "multiculturalism" buradan yapılamaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar