Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

_ILuVaTaR_ said:

hp/resist iyi de dps çok düşük, crit chance/crit damage hiç yok dex ile birlikte onları arttırmaya bak.

ben bu üstümdeki seti en fazla 100k ya toplamışımdır sadece manticore'a 1.5 milyon verdim o yüzden kötü dex falan.
peki sharpshooterla oynarken crit chance da gereklimi zaten yüzde yüze çıkıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Gerekli tabii ki.

Zaten amaç %40 civarında bir crite ulaşıp SS'ten kurtulabilmek. Birde keşke mantikora 1.5m vermek yerine bütün itemlarını dengeli bir şekilde yükseltseymişsin.

Bracer, helm ve glove'da kesinlikle crit olsun. 1.05 gelene kadar idare et. 1.05'te de ring ve amuleti halledersin.
Sosyal ağlarda paylaş

bahattin said:

_ILuVaTaR_ said:

hp/resist iyi de dps çok düşük, crit chance/crit damage hiç yok dex ile birlikte onları arttırmaya bak.

...peki sharpshooterla oynarken crit chance da gereklimi zaten yüzde yüze çıkıyo

ilk atısından sonra normale dönüyor o % 100 boşte durduğun her saniye % 3 artıyor % 100 e kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

en yüksek dmg cluster arrow ile geliyor ve dh olarak yaratıklardan tek yemek çok kolay olduğundan clusterı ekrana giren yaratığa boşaltacaksın en kısa zamanda yapabildiğin dmg önemli; dibine kadar gelebilirlerse smoke screen veya shadow power ile dmg yapmaya devam edeceksin x 2
daha ölmedilerse sen öldün dirilip geleceksin

çok absürd packler gelmezse 1 kere ölürsün çok çok absürdler gelirse ölmekten bayabilirsin eğer bi pack de 3 den fazla ölüyorsan oyunu yeniden başlatmanı tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

demon arkadaslar bu benim karakterim arada sırada girip oynuyorum çok fazla takılmıyorum bugün şans eseri birşeye bakıp çıkacakken tam çıkacagim anda act 3 de kale içindeki yaratıklardan birine vurdugum anda elimdeki bow düştü buda biraz heveslendirdi tabi beni sizden ricam uzun süredir oynamadigim icin dogru düzgün acaba önerebilceginiz bir build varmı veya üstüne şunları alırsan iyi olur dediginiz. sanırım cluster arrow da eskisi kadar iyi vurmuyor yada bana öyle geldi bilmiyorum ama önerileriniz bekliyorum simdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler paylaşım başlığı olması lazım ama paylaşan yok biri bi iki parça elden düşme item atıversin arada girip oynıyım bende ne rmahta bişi satıcam nede bişi alıcam ah de item kovalamam wowcu değilim öyle ah kültürüm yoq.

burnunuzu buruşturup 'güzel olabilirmiş ama xden kaybetmiş , Hıh' diyebilceğiniz zımbırtılar varsa bi atıverin pls.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

beyler paylaşım başlığı olması lazım ama paylaşan yok biri bi iki parça elden düşme item atıversin arada girip oynıyım bende ne rmahta bişi satıcam nede bişi alıcam ah de item kovalamam wowcu değilim öyle ah kültürüm yoq.

burnunuzu buruşturup 'güzel olabilirmiş ama xden kaybetmiş , Hıh' diyebilceğiniz zımbırtılar varsa bi atıverin pls.

Hacı işine yarayan varsa ses et vereyim.

fazla bir şey değil ama

masakari#2712
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...