Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Bilal ağzıma ağzıma vuruyor phase 3 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bahattin said: act2olmuyo nerede yanlış yapıyorum ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. şu statlarla act2 nasıl olmaz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 hp/resist iyi de dps çok düşük, crit chance/crit damage hiç yok dex ile birlikte onları arttırmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bahattin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 _ILuVaTaR_ said: hp/resist iyi de dps çok düşük, crit chance/crit damage hiç yok dex ile birlikte onları arttırmaya bak. ben bu üstümdeki seti en fazla 100k ya toplamışımdır sadece manticore'a 1.5 milyon verdim o yüzden kötü dex falan. peki sharpshooterla oynarken crit chance da gereklimi zaten yüzde yüze çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Gerekli tabii ki. Zaten amaç %40 civarında bir crite ulaşıp SS'ten kurtulabilmek. Birde keşke mantikora 1.5m vermek yerine bütün itemlarını dengeli bir şekilde yükseltseymişsin. Bracer, helm ve glove'da kesinlikle crit olsun. 1.05 gelene kadar idare et. 1.05'te de ring ve amuleti halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bahattin said: _ILuVaTaR_ said: hp/resist iyi de dps çok düşük, crit chance/crit damage hiç yok dex ile birlikte onları arttırmaya bak. ...peki sharpshooterla oynarken crit chance da gereklimi zaten yüzde yüze çıkıyo ilk atısından sonra normale dönüyor o % 100 boşte durduğun her saniye % 3 artıyor % 100 e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 trail of cinders hala eşşek yükütle vuruyosa sharpshooter açıyosun tumble atıyosun kafalara. ateş etmeiğiğinden crit hep %100 kalıyo mana da gitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Amulet & ring ler halen çok pahalı yahu, şu 1.0.5 çıksa da düşse biraz fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bahattin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ancak bu kadar yapabildim nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 skillerini şu şekilde ayarlayıp oynamayı dene http://eu.battle.net/d3/en/profile/Khan-2312/hero/18745038 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bahattin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Lyntron said: skillerini şu şekilde ayarlayıp oynamayı dene http://eu.battle.net/d3/en/profile/Khan-2312/hero/18745038 vallahi şu clusteri bi sevemedim ama deneyeceğim sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 en yüksek dmg cluster arrow ile geliyor ve dh olarak yaratıklardan tek yemek çok kolay olduğundan clusterı ekrana giren yaratığa boşaltacaksın en kısa zamanda yapabildiğin dmg önemli; dibine kadar gelebilirlerse smoke screen veya shadow power ile dmg yapmaya devam edeceksin x 2 daha ölmedilerse sen öldün dirilip geleceksin çok absürd packler gelmezse 1 kere ölürsün çok çok absürdler gelirse ölmekten bayabilirsin eğer bi pack de 3 den fazla ölüyorsan oyunu yeniden başlatmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 150k dmgla 6mp fena değil ama biraz fazla ölüyorum. 7 çok etkin olmaz. En kötüsü kite. Slowu nerflediler mi ne yaptılar, moblar üzerime allah allah diyerek koşuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Benim favori skillim vault nerflenmis nedir simdi template olarak kullanilan varmi yeni bisey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 demon arkadaslar bu benim karakterim arada sırada girip oynuyorum çok fazla takılmıyorum bugün şans eseri birşeye bakıp çıkacakken tam çıkacagim anda act 3 de kale içindeki yaratıklardan birine vurdugum anda elimdeki bow düştü buda biraz heveslendirdi tabi beni sizden ricam uzun süredir oynamadigim icin dogru düzgün acaba önerebilceginiz bir build varmı veya üstüne şunları alırsan iyi olur dediginiz. sanırım cluster arrow da eskisi kadar iyi vurmuyor yada bana öyle geldi bilmiyorum ama önerileriniz bekliyorum simdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 beyler paylaşım başlığı olması lazım ama paylaşan yok biri bi iki parça elden düşme item atıversin arada girip oynıyım bende ne rmahta bişi satıcam nede bişi alıcam ah de item kovalamam wowcu değilim öyle ah kültürüm yoq. burnunuzu buruşturup 'güzel olabilirmiş ama xden kaybetmiş , Hıh' diyebilceğiniz zımbırtılar varsa bi atıverin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 custom engineering build: scatter rune'u alinmasin tabi http://us.battle.net/d3/en/profile/Chip-1277/hero/4094057 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 LethE said: beyler paylaşım başlığı olması lazım ama paylaşan yok biri bi iki parça elden düşme item atıversin arada girip oynıyım bende ne rmahta bişi satıcam nede bişi alıcam ah de item kovalamam wowcu değilim öyle ah kültürüm yoq. burnunuzu buruşturup 'güzel olabilirmiş ama xden kaybetmiş , Hıh' diyebilceğiniz zımbırtılar varsa bi atıverin pls. Hacı işine yarayan varsa ses et vereyim. fazla bir şey değil ama masakari#2712 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Benim DH yorumlarinizi bekliyorum.. Tesekkurler simdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 boq quiver ve helm hiç uymamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Soketli helm bak %25 exp bonusu az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Heaven said: Benim DH yorumlarinizi bekliyorum.. Tesekkurler simdiden.. sat sen bu charı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Zebq said: Heaven said: Benim DH yorumlarinizi bekliyorum.. Tesekkurler simdiden.. sat sen bu charı bana Tahmini ne kadar ederi varki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 pek anlamam demon hunterdan ama pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar