_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Iluvatar-2310/hero/1849505 build böyle benim bu aralar. sharpshooter bırakıp vengeance aldım baya daha rahat ilerliyorum, hatred hiç bitmiyor sürekli multishot spam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 buildim şu http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aQVdSX!TZe!caYbYZ act1 chamber of suffering elite iskelet falan farmlıyorum sadece işsiz gibi günlerce 220 GF % 105% mf var pek dps yok ss'siz 80k o yüzden sordum act3 nerf yemiş dediler oraya giderim gibide şu inna set leg çokzel olmuş yeni eklenen 12% ms falan <3 bid kovalıyorum 2-3 itema soyle 100k+ çekebilirsem sssiz dpsi act3e geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ss'siz 100k ne gerek var ya, 74-75k benim 1 shot çekmediğim mob yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Trail of Cinders ne olmuş öyle ya act3 elitelerini 5 sn altında kesiyorum hoplaya zıplaya, tavsiye edilir deneyin ama biraz tank olmak gerekiyor çünkü moblar bam güm vuruyor üzerlerine atlayınca doğal olarak. Ayrıca life stealli bir silah bulundurursanız reflectlere karşıda çok etkili oluyor smoke screen sırasında deli gibi hp çektiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 _ILuVaTaR_ said: ss'siz 100k ne gerek var ya, 74-75k benim 1 shot çekmediğim mob yok. 600k hpli colossal gorgollar yada 550k hpli tremorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 o kadar da değil tabi ama 350k civarı impale crit üstüne chemical burn dotu neredeyse onları bile öldürüyor, pek sorun değil yani. ki genelde multishot spam gidiyorum zaten, 150-200k critliyor multishot da, çoğu elitlerde bile öyle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Adamlar ss siz 75k dps diyor ben ssli daha o rakamları göremedim böhühühhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bana sorarsanız belli bir dpsten sonra çok farketmiyor, ha 250k critlemiş ha 300k, zaten 140-150k hp'si var çoğu normal mobların. elitler'de fark olur ancak. bu aralar çok dps abanmıyorum o yüzden, magic find arttırmaya çalışıyorum 183 şu anda nv öncesi. ha bu arada hala glass cannon'um eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 trail of cinders fix In patch 1.0.5, we will be fixing a bug with Trail of Cinders that is causing the rune to deal five times more damage than intended. As a result of this fix, the amount of damage done by Trail of Cinders will be reduced from its current value (1500% weapon damage over 3 seconds) to the value we originally designed for 1.0.4, which is 300% weapon damage over 3 seconds. While this bug was discovered very quickly after 1.0.4 released and is capable of being hotfixed, we didn't want to move forward with the fix without giving players proper notice. We also know that players are having fun using Trail of Cinders in their builds, so -- although this is an important issue we want to address -- we're opting to wait for the next client patch to make any adjustments. We recognize that some builds which currently use Trail of Cinders will no longer be viable once this bug is fixed. Ultimately, we want to continue to provide players with more build options and ways to feel creative with their skill/gear selections, but not at the expense of going against our design goals or creating situations which can encourage players to limit themselves defensively. Discipline-based skills were never intended to trump Hatred-based skills when it comes to dealing damage. Instead, Discipline should be something you build up and save to use defensively, or to provide utility in addition to dealing damage. Allowing Trail of Cinders to remain in its current form goes against this philosophy, and in addition creates risky scenarios for players (after all, if you’re incentivized to spend all your Discipline doing damage, it won’t be available when you need it to keep yourself alive with skills like Smoke Screen or Shadow Power). We don't yet have a date for when 1.0.5 will be released, but we'll provide more information as the development process continues. We'll also update this thread with a reminder once we're close to releasing the patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hush-1768/hero/7942735 28000hp 550 resist 1255 dex 198 crit dmg 200 base mf item tavsiye eder misiniz, mf'den cok kaybetmek istemiyorum... dex mi arttırayım mesela? act3'de solo/grup rahat ilerleyebiliyorum (ss/trial of cindersla) act4 pinnacle of heavendaki eliteler üzüyor genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 3 ay sonra dönüyorum huntera. profil bu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nestor-2309/hero/8350426 act 3 facerollemek için hangi slotlara neler alayım? 6-7m ile olur mu o iş? bi yardım pls. ha bir de skill build verebilir misiniz. hiçbir fikrim yok. en son ekran dışından tentakul spamliyorduk da nörflenmis galba o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 fiyatlar çok ucuzladı, 7m'e act3'lük karakter yapılır DH için. Biraz AH takılık bidden düşürmen gerekebilir ama. Crit hit damage- crit hit chance kascaksın işte mümkün olduğu kadar. Sonrasında yapabiliyorsan atack speed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 önce bi silah+quiver ile başla, bidleyerek güzel quiverlar bulunuyor. ucuza bi manticore da kapabilirsin aynı şekilde ucuz baya onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 spec ve oynanış tarzı ne şimdi peki? trap mı atıyoruz, kite mi yapiyoruz nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Solaufein-2436/hero/1564231 kaç zaman sonra oyuna girdim ama item düşmüyor hala. 3 kere 10-15 elitli act 3 run yaptım bir tane AH'ye konacak item veya kullanabileceğim item yok. 145 mf gearle 71k dps var. 100 mf gearle 81k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Masquerade said: spec ve oynanış tarzı ne şimdi peki? trap mı atıyoruz, kite mi yapiyoruz nasıl? vault + trail of cinders dene mutlaka 1.05 çıknadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 insanlar hala neden hungering + elemental oynuyorlar ki? covering fire + cluster veya spike trap de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 eksik olmuş cümle farketmedim. bu 2li çok daha iyi bence. cover fire aoe ve gayet yüksek vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 vay emenike. dün gece 4 natalya, 2 inna, manticore & dead man's legeacyli bir hunter streami izledim, ben slow-mo oynuyormusum. tabi o gearin ah maliyetine bakinca cikan 700m ile daha da uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Natalyalar legacy ise 700ü de geçebilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Eski natalyalar para ediyor mu? Bende 4 set vardı bırakmadan sattıydım iyi olanları set bonusu için kullandığım dandirik olanlar duruyor account suspend ediyorsa birşeyler açıp satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 natalyaya gerek yok bence ya. ofansif statlar kritik eşiği aştıktan sonra zaten 3 ss yetiyor bir pack kesmeye reflectler dışında. arada bir ölmekten sıkılmayacaksanız, 20k hpnin altına düşmeden dex+crit dmg+crit chance abanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bu nedir abi, çok merak ediyorum şu tip şeyler nereden kime düşüyor? en son üzerinde 1 milyar bid vardı sonra takip edemedim. yani bana 1200 dps üzeri normal, 1100 dps üzeri soketli bow/crossbow bile düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Valla aynı cümleyi milli piyango için kursan nasıl anlamsız oluyorsa, bu oyunda da anlamsız işte. "çok merak ediyorum milyon liralar nerden alınan bilete, kime çıkıyor? Yani bana bin lira bile çıkmadı bu güne kadar." gibi bir soru seninki. Milyonlarca insan oynuyor, milyonla insan zar atıyor, illa birine diğerlerinin hayalinde gezecek kapasitide bir roll denk gelecek sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Olay o kadar basit değil işte. Evet her zaman bir ihtimal var o çok küçük şansın tutmasının ama burda insan tarafından yaratılmış yapay bir olasılık sistemi var doğal bir sistem yok. Bunun sonucu olarak blizzard tarafından manipüle edilebiliyor ya da oyuncu tarafından exploit edilebiliyor. En basit örnek olarak oyun başında daha 700-800 dps bulmak bize lüks gelirken ah de sayfalarca 1k+ dps soketli bowların dolaşmasıydı. Sonra ortaya çıktı ki act 4 teki unique ghost moblardan bu tür silahlar fazla derecede düşüyormuş ve act4'ü geçtim act 2 yi farmalayabilen sayılı adam varken millet bu mobları kese kese köşeyi döndü ( dh spike trap ile çok rahat kesiliyordu bunlar). Sonra nerflendi ama o nerf gelene kadar adamlar o bowların tanesini 2-3m'ye sattı ki milyonun 30-40 liradan döndüğü zamanlardı. Benim burda merak ettiğim bu tip birşeyi hisseden var mı ha bilen adamda paylaşmaz muhtemelen dfg Nasıl ihtimallerden konuşuyorsak aynı şekilde bu tip yüksek dps silahlar belki atıyorum act2 de saçma sapan kimsenin aklına gelmeyen bir yerden bir bug sonucu fazla fazla düşüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar