Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

sonunda bayadır fantazisini kurdugum seye basladım 7m bayılarak wanderlust ve spirit of adventure aldım 39k dps %29 crit %330 crithit 35k hp ile act1 i %220 e yakın mf ile bastan sona 40 dk da falan yapıoyurm daha sabah bi run yaptım 3 canta dolusu item dustu, temiz bi calısma oldu =)
Sosyal ağlarda paylaş

Infernoya yeni başladım, gearım bayağı tırt.

http://i.imgur.com/msteo.jpg
(Sharpshootersız DPS 38k, Bow dmg 1190)

AH den item alırken/bulduğum itemları kendime saklarken filan nelere öncelik vermeliyim? Magic find? Crit? Attack speed? Dex? Vit? ResistAll?

Öncelikle mümkün olduğunca ucuz itemlarla biraz toparlanıyim diyorum, orta halli bir magic find yüzdesiyle act 1&2 farmlayabilsem yeterli, 3 ve 4 ün acelesi yok. Hangi itemlarda hangi özellikler daha ucuza gelir, ah den item ararken nelere öncelik vermeliyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle crit hit damage-dex aban, eline de mümkünse crossbow al. İlerleyen dönemlerde atack speed ve crit hit chance kas. Ben all resist de giymiştim ölmekten nefret ettiğim için ama genelde all resist tercih edilmiyor DH de.

Magic find'ı da ben hala yüm seti makroyla değiştirerek idare ediyorum. değişiklik gelene kadar bence sen de öyle yap. Hem iyi statlı hem MF lı parçaları şuan finanse edemezsin muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

baybety said:

nordlydian said:

bir yol gösterin. 2 aydır act I den cıkamadım. act II deneyim dedim 4. mausumu kırdım az önce silerim böyle oyunu da yapanı da.. dadasfsdasdf

hp 33k , dps SS'li

bu statlarla infernoya nasıl geldin????????
sen büyük bir yetenek olmalısın.

abi ondan kötü statla act 1 bitirdim, 80k ss'li dps ile de act 2 bitmek üzereydi, oynamıyorum 1 aydır nerflerden sonra daha da kolay olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

act1 farmlamanın esprisi yuksek mf ile yapabilmek ben 5 buffli %300 le yapıyorum full run(elitrunı diyelim) da stash in bi kutusu full doluyo canta full doluyo sadece 60+ itemlarla.

biraz para vermek gerekiyo tabi bu tip biseyi rahat yapmak icin.

benim gearimda 40k dps %29 crit %336 crit hit 39k hp 75 er all resistle ve iste mf ile full run i 50-60dk da kosuyorumdur.

full gear icin tavsiyem dex vit mf gitmek olabildigince hatred regen max disc alınabiliyosa almak. totalde yancıyla beraber %220 mflere ulasmak 5 buff la akmak.

direk parca tavsiyesi olarak
wanderlust - spirit of adventure ların dex vit verenlerinden ucuza kapatabilirsen(1.5 2m civarları) kapatmak.

hea bi de diger sorun asıl gear i nasıl kasayımsa 250-300 all resist 400 physical fire resist uzerine 40k (sssiz dps) in varsa act 3 u bastan sona yaparsın biraz takıla takıla olsa da farmlıyacagım aga ben diyosan 75k falan dps yetse gerek. neyse oyle iste.

tabi 75k dps i %40 crit ve %300 + crit hit damage la konusalım itemlardan olabildigince atakspeed almakda iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

sonunda bayadır fantazisini kurdugum seye basladım 7m bayılarak wanderlust ve spirit of adventure aldım 39k dps %29 crit %330 crithit 35k hp ile act1 i %220 e yakın mf ile bastan sona 40 dk da falan yapıoyurm daha sabah bi run yaptım 3 canta dolusu item dustu, temiz bi calısma oldu =)

aga bişey sorcam be şimdi bu itemlere baktımda çok güzeller benimde canımı çektirdin. bu itemleri aldığımızda toplamda 100% crit mi oluyo yoksa ikisini birleştirince %50 ctir mi ediyo? ona göre alcam.
Sosyal ağlarda paylaş

bunları taktığımda o zaman 38 critical hit zararım olcak bir de bunların dex olanları inanılmaz pahalı attack speed olayıda yok benim damage dibe vurcak millet bu 110k dmg nasıl yapıyo ?
hele hele soketlilerine bakmaya bile çekiniyorum öyle bir amulet ring ikilisi almak lazım ki hem dex olsun hem extradan chd olsun birde soket olsun ( çok mu şey istedim :)????).
ama artı tarafı +100 vital ve hp regen ve extradan MF var kafam çok karışık çook. :(((
Sosyal ağlarda paylaş

baybety said:

bunları taktığımda o zaman 38 critical hit zararım olcak bir de bunların dex olanları inanılmaz pahalı attack speed olayıda yok benim damage dibe vurcak millet bu 110k dmg nasıl yapıyo ?
hele hele soketlilerine bakmaya bile çekiniyorum öyle bir amulet ring ikilisi almak lazım ki hem dex olsun hem extradan chd olsun birde soket olsun ( çok mu şey istedim :)????).
ama artı tarafı +100 vital ve hp regen ve extradan MF var kafam çok karışık çook. :(((

ustunde +elemental damage olan (adds holy damage, adds fire damage gibi) itemlar cok hayvani dps veriyor. Sadece dex'li zunimasa bile 15-16k verebiliyor tek basina.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...