-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bak sen, bende onu soruyorum zaten kac mf'si var esyalarda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 gearı 111 veriyor, 20%si geldiği için 22 ekliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Beyler deneyimli DH arkadaşlardan yardım bekliyorum act 2-3 farmlanabilcek MF gear toplamayı düşünüyorum.. Yardimci olabilcek arkadaşlar eklesin plz Squirrel#2412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sonuncuyu kesmeden giysene full mfyle geç ölürler falan uğraştığına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Öyle yapıyordum ama baydım artık, gaming klavyede yok script yazalım tek tuşla değiştirelim. Hem normal moblarıda mf ile farmlamış oluyorum. Yada bilmiyorum napıcam ne edicem.. Kaşarlaşmış dh ler yaridm plz afdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bombilo said: tempların kaf mf veriyor merak ettim? Osie16 said: giydirdiğin eşyalara bağlı daha da bişey yazmayalım bu topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 o değil de sen script diyince aklıma geldi x7nin makro programında yapılır dimi bu giyinme işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 absolut galiba yazmıştı script tek tuşa mf gear :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Murgees autoclick mi ne diye bi program var mouse clicker ben onla giyiyorum tek tuş 1 snye sürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 her mousea olabilio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 buda goruyo aynı isi ( http://www.jitbit.com/macro-recorder/ ) ama zaten yakında bu mf-swape bi engel getirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Evet birazda o yüzden mf gear topliyim diyorum.. max olsun diye 20liklere bakiorm 100+ dexli hadi diorm bide tek yeiyelim all res olsun bi 40lık uçuo fiyatlar.. 20yerine 17-18 toplasam cok farketmez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 mouse ile alakası yok ya keyboardda herhangi bi tuşa bindliyosun yarın üşenmezsem anlatırım kullanımını da çözmeside kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Eyvallah sevinirim, blizzort onuda fixleyene kadar sömürelim. mf gear giyince dps yarı yarıya düşüyo 50 ye zor oluyo extra healthlerfalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bende klavye için var G15 ve G105 logitech script. Buralarda bi topicde detaylı yazmıştım scriptini. Mouse ile çok denemedim ama G500e olmuyor belki A4Tech X7 ile falan olur denemek lazım. Yanılmıyorsam Steelseries Diablo3 mouseda oluyormus ama o da 225TL turkiyede AMA tek official kullanabilirsiniz dedikleri mouse. Hardwareiniz script ozellikli değilse bence denemeyin bu sowfware bazlı işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Benim dedigim program için söylüyorum. 1. Aşağıda get mouse cursor mouse positiona bi tuş atayın sonra silecez bu tuşu ondan izbe bi yerde olması gerekmiyor 2. İnventoryi açan yere getirecez mouseu aşşagıda adam resmi gibi bir şey bu tuşa basıcaz. Sonra ayarlardan single left click olacak delay 1ms repeat count 1 olacak add diyecez. 3. geri kalan tüm itemların tek tek koordinatlarını alıp tek tek ekliyecez ancak üsttekinden farkı single right click olacak. Programın -si ise ancak tek yüzük takması unutmayın. Edit: Sonra get mouse cursoru silip start/stopa tuş atayın bende " mesela. buna basınca direk seti degiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 La şu followerlerinize cold dmg li silah verin deli etmeyin adamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Neden cold damage? Stunlı versek oluyor mu? Cidden merak ettim. Ve cold damagei destekleyen skill ne onların buildinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 x7 nin makro programıyla yaptım az önce giyinme işini ama iyi olmadı. -Son 2 itemda hep takılıyor, tıklamıyor onlara -Yeterince hızlı değil -Arada saçmalayıp aynı item'a 2 kere falan tıklıyor. bu haliyle kullanamam. biraz daha uğraştım oldu abi, 1 saniyede full seti sorunuz değiştiriyor. bu zamana kadar kullanmamama küfrettim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 cold dmglı silah bulmak tentaclesız hentai bulmak kadar zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Absolut said: Neden cold damage? Stunlı versek oluyor mu? Cidden merak ettim. Ve cold damagei destekleyen skill ne onların buildinde? stun % chance ile, cold dmg her vurusta snare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Absolut said: Neden cold damage? her vuruşda snare Kaede said: cold dmglı silah bulmak tentaclesız hentai bulmak kadar zor ya Dün aldım daha dhnin scoundreline 950 dps vitlimitli az lohlu coldamage xbow 50k dan ki bi sürü benzeri vardı onu yüzükleri kolyeleride loh+gf = şeker dip hp den söle 3-5 multi shot sallıyor hp full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 abi ben ah kullanmıyorum ya sadece arkadaşlar arasında al gülüm ver gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Myshkin said: x7 nin makro programıyla yaptım az önce giyinme işini ama iyi olmadı. -Son 2 itemda hep takılıyor, tıklamıyor onlara -Yeterince hızlı değil -Arada saçmalayıp aynı item'a 2 kere falan tıklıyor. bu haliyle kullanamam. biraz daha uğraştım oldu abi, 1 saniyede full seti sorunuz değiştiriyor. bu zamana kadar kullanmamama küfrettim resmen. export falan ediliyorsa gönderebilirmisin bize de. Ne zamandır bakacağım, elim değmedi bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 sizce tentakül mü frost arrow mu? yada ne daha efektif ne kullanırım sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar