Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Bende klavye için var G15 ve G105 logitech script. Buralarda bi topicde detaylı yazmıştım scriptini.
Mouse ile çok denemedim ama G500e olmuyor belki A4Tech X7 ile falan olur denemek lazım. Yanılmıyorsam Steelseries Diablo3 mouseda oluyormus ama o da 225TL turkiyede AMA tek official kullanabilirsiniz dedikleri mouse.
Hardwareiniz script ozellikli değilse bence denemeyin bu sowfware bazlı işi.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim dedigim program için söylüyorum.

1. Aşağıda get mouse cursor mouse positiona bi tuş atayın sonra silecez bu tuşu ondan izbe bi yerde olması gerekmiyor
2. İnventoryi açan yere getirecez mouseu aşşagıda adam resmi gibi bir şey bu tuşa basıcaz. Sonra ayarlardan single left click olacak delay 1ms repeat count 1 olacak add diyecez.

3. geri kalan tüm itemların tek tek koordinatlarını alıp tek tek ekliyecez ancak üsttekinden farkı single right click olacak. Programın -si ise ancak tek yüzük takması unutmayın.

Edit:
Sonra get mouse cursoru silip start/stopa tuş atayın bende " mesela. buna basınca direk seti degiştirir.
Sosyal ağlarda paylaş

x7 nin makro programıyla yaptım az önce giyinme işini ama iyi olmadı.

-Son 2 itemda hep takılıyor, tıklamıyor onlara
-Yeterince hızlı değil
-Arada saçmalayıp aynı item'a 2 kere falan tıklıyor.

bu haliyle kullanamam.

biraz daha uğraştım oldu abi, 1 saniyede full seti sorunuz değiştiriyor. bu zamana kadar kullanmamama küfrettim resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Neden cold damage?

her vuruşda snare
Kaede said:

cold dmglı silah bulmak tentaclesız hentai bulmak kadar zor ya

Dün aldım daha dhnin scoundreline 950 dps vitlimitli az lohlu coldamage xbow 50k dan ki bi sürü benzeri vardı onu yüzükleri kolyeleride loh+gf = şeker dip hp den söle 3-5 multi shot sallıyor hp full
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

x7 nin makro programıyla yaptım az önce giyinme işini ama iyi olmadı.

-Son 2 itemda hep takılıyor, tıklamıyor onlara
-Yeterince hızlı değil
-Arada saçmalayıp aynı item'a 2 kere falan tıklıyor.

bu haliyle kullanamam.

biraz daha uğraştım oldu abi, 1 saniyede full seti sorunuz değiştiriyor. bu zamana kadar kullanmamama küfrettim resmen.

export falan ediliyorsa gönderebilirmisin bize de. Ne zamandır bakacağım, elim değmedi bir türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...