-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 yanlıs bilmiyorsam bl 2 tick vuruyor kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 impale bat'le bile farketmiyor, 5-6 kere ateş = depo gg. alınan dmg'ler azalmış da allresist arttırmam lazım, düşürmüştüm. ss yerine gloom deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 impale spam için değil ki lazım oldu mu bişeyleri hızlı snipe için 300k critliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 gloomlu build yapmayı düşünüyorum ben de, 19k hp 50-100 all resist falan var one shot yemediğim oluyo, hiç alışkın değilim böyle şeylere sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ya 4-5 shot yiyorum da yemeye başladın mı dolduramıyorsun sıkıntı o. 30k repair kırılınca. 100k gitti şimdiden, gidip bütün parayı allresist item'a yatırsam daha mantıklı şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 abi nasıl o kadar çok ölüyorsunuz ya 3 kere cydae + azmodan runı yaptım 2 kere sarı oldum sadece, ölümlerin yarısı reflect moblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 NT'nin nerflenmesi, farklı buildları artırmakta olumlu etki sağladı yalnız. Buildları paylaşalım beyler şu andaki, ben kararsızım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ha bu arada, ss'li dps düşüşü 4-5k falan oldu bende, 110k dps var şu an ss'li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 NT'nin aoesini büyük oranda kaybettiğimiz için multishot faceroll builde geçmeyi düşünüyorum, hatred regeneration stackleyip multishot spam yapınca hiç bir şey kalmıyor ortada. 150k civarı critliyorum ki 950 dps silahım var benim, üst üste 10 tane falan atsak sanırım elitlerde bile kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Nası bi nerf yedik hala kendime gelemedim. Alacağımız bowlarda artık aranan özellikler neler olmalı? Attack speed falan yalan oldu herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 yalan olmadı hala iyi attack speed, arayacağın şeyler aynı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bende de 6-7k civarı bir düşüş oldu SS'li. 130K'dayım ama tabi res filan hak getire:). bir act1 yapayim dedim hızlıca ilk 5 pack'in 4'ü reflect damage'li gelince aptalladım 3 kez filan öldüm galiba cok rahat..olsun en azindan gloom'u denemek için bahane oldu, gloom açip o 3 saniyede impale saydırınca güzel toparliyor hpyi. tavsiyelerinizle multishot'ı da aldım ne kadar güzelmiş yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 multishot bosslarda yalan olur. frost arrow bile yetemiyor azmodana öyle diyim ben ball lightningden bayağı memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 boss niye keseyim ki, elitler daha karlı, daha çok rare atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 NT gg. Yokmuş gibi davranın o derece. Ball lightning de gayet gimped zaten NTnin eski halini düşününce. AoE cone'unun geniş olması dışında hungering arrow daha iyi vuruyor. Chakram daha iyi gibi, ama point blank 0 resmen, veya ıskalıyor falan o yüzden hiç kullanışlı değil. Rapid fire hala lollevelingskill. Şu 5 NV stackle guarenteed rare drop olayından sonra bossları ignorelayıp trap falan deniyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 valla ben hatred regen/max discipline arttırdım, caltropsu bırakıp bat companion aldım. şimdi smoke screen/multishot/impale spamle yokediyorum hemen her şeyi, gerçi fast elitler sıkıntılı biraz ama caltrops olsa da sıkıntılı onlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 NT gg ya direk, trap cok iyi ama setupi cok kasis onunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 trap çok yalan dolan ya, invul mob geliyor direkt leave. hiç uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 barbar bizi yolda bıraktığı için kaç gundur dh ile cebelleşiyoruz 56 lvl geldik ve hiç bir şey yapmazken su an damage 19k ya yakın ama kapısırken npc ile 8-9 k ya düşüyor neden acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 critlediğinde sharpshooter resetleniyor ve crit şansın normal haline dönüyor. misal şehirde beklerken yüzde yüz critliyomuşsun gibi hesaplıyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 evet lvl 50 pasif skillinden dolayı öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 main hatred dump trap kullanilmaz tabe :p rain of vengeance veya caltrops yerine aliyorum ben, cokta super is yapiyor ozellikle reflect moblarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 impale-overpenetration direk NT yerine. etraf çok doluysa champ pack dışında normal mob varsa traple mümkün olduğunca tek sıra yapıp dövüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 shadow power & gloom ve düzgün defansla reflect dmg çekincem bitti bana saydırmadıkları sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 caltropssuz yapabileceğimi sanmıyorum ya. çok kitelamak gerekir, bir de çok iyi bir boots buldum 250 dex 100 vit 30 all res ama ims yok, caltropsuz geçerler üzerimden mark of deathi de çok seviyorum ss ve prep de şart yine HA ve 1 hatred dumpera sıkışıp kalıyorum bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar