Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
impale bat'le bile farketmiyor, 5-6 kere ateş = depo gg.

alınan dmg'ler azalmış da allresist arttırmam lazım, düşürmüştüm. ss yerine gloom deniyorum.
Mesaj tarihi:
ya 4-5 shot yiyorum da yemeye başladın mı dolduramıyorsun sıkıntı o. 30k repair kırılınca. 100k gitti şimdiden, gidip bütün parayı allresist item'a yatırsam daha mantıklı şu anda.
Mesaj tarihi:
NT'nin aoesini büyük oranda kaybettiğimiz için multishot faceroll builde geçmeyi düşünüyorum, hatred regeneration stackleyip multishot spam yapınca hiç bir şey kalmıyor ortada.

150k civarı critliyorum ki 950 dps silahım var benim, üst üste 10 tane falan atsak sanırım elitlerde bile kullanılabilir.
Mesaj tarihi:
bende de 6-7k civarı bir düşüş oldu SS'li. 130K'dayım ama tabi res filan hak getire:). bir act1 yapayim dedim hızlıca ilk 5 pack'in 4'ü reflect damage'li gelince aptalladım 3 kez filan öldüm galiba cok rahat..olsun en azindan gloom'u denemek için bahane oldu, gloom açip o 3 saniyede impale saydırınca güzel toparliyor hpyi. tavsiyelerinizle multishot'ı da aldım ne kadar güzelmiş yahu!
Mesaj tarihi:
NT gg. Yokmuş gibi davranın o derece.

Ball lightning de gayet gimped zaten NTnin eski halini düşününce. AoE cone'unun geniş olması dışında hungering arrow daha iyi vuruyor.

Chakram daha iyi gibi, ama point blank 0 resmen, veya ıskalıyor falan o yüzden hiç kullanışlı değil.

Rapid fire hala lollevelingskill.

Şu 5 NV stackle guarenteed rare drop olayından sonra bossları ignorelayıp trap falan deniyor millet.
Mesaj tarihi:
valla ben hatred regen/max discipline arttırdım, caltropsu bırakıp bat companion aldım.
şimdi smoke screen/multishot/impale spamle yokediyorum hemen her şeyi, gerçi fast elitler sıkıntılı biraz ama caltrops olsa da sıkıntılı onlar :p
Mesaj tarihi:
barbar bizi yolda bıraktığı için kaç gundur dh ile cebelleşiyoruz 56 lvl geldik ve hiç bir şey yapmazken su an damage 19k ya yakın ama kapısırken npc ile 8-9 k ya düşüyor neden acaba ?
Mesaj tarihi:
caltropssuz yapabileceğimi sanmıyorum ya. çok kitelamak gerekir, bir de çok iyi bir boots buldum 250 dex 100 vit 30 all res ama ims yok, caltropsuz geçerler üzerimden

mark of deathi de çok seviyorum

ss ve prep de şart
yine HA ve 1 hatred dumpera sıkışıp kalıyorum bu durumda
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...