Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Nevermind

toplam 60klık repair parasıyla 5 nv+ azmodan kestim.

7-8 tane sarı attı, 1ini 600e sattım kalanlar kırıldı.

Ball Lightningle devam, ancak NT'li eski günleri sık sık yad edeceğiz. 20 sn de 2. portalı açamayan azmodan killeri unutmayacağım.

Resist vit falan gitmeyi de düşünmüyorum. 1000 res Barblar hala Act 1-2 farmlamaya devam etsin 10k dpsle. Ben mutluyum böyle
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

bence NT hala iyi ben kullanmaya devam edicem.

NT hala en iyisi gibi. Ball of lightningi devamli resistliyolar ondan dusuyo dmg :( bi de 300resi 30k felan hp ile olmuyosun resmen :)

Yalniz hersey iyi guzel'de Pony Lvl epic fail olmus; pony sıkıstırma noktasi gitmis, bulutlar 200 gold atiyo, pinata utanmasa mavi atmiyicak, 5 valorla elitler rare atmiyo, adim basi invul addli elit, tek iyi yani sanirim normal moblarin droplari artmis.

Go go act 3 elit farm.
Sosyal ağlarda paylaş

mallık onlarda diye bisey yok abi. tamam blizzard soyledi nerfleyecegini ama dogru duzgun competitive olmayan, hack & slash ve sikindirik multi olan bir oyunda, insanlar oyunu & blizz-blue'ları takip etmek zorunda degil 2 hafta sonra dps'leri yarılanmasın diye.

bugün sen olaydan haberdar olduğun için atlatmışsın ama örnek veriyorum final veya vizelerden (yahut her ne ise) gibi konulardan zamansızlıktan dolayı itemların patlasaydı, ellerinde patlayanlar mal demezdin, üstüne bir ton blizzarda söverdin.

10 sene boyunca sen oyunu gelistiriyorum ayagı yap, oyunu cıkar, 1 aydan fazla zaman gecsin, üstüne bu ias itemlari gerçek para üzerinden sattır, %15 komisyon kes. sonra çık ya pardon biz dengeyi tutturamamışız diyip %50 oranında nerfle. hayvanlıktır bu başka bir şey değil.

ha haberler geliyor zaten ias itemları nerflendi diye chargeback atanlar fln. inşallah o kadarla kalmaz, blizzard beni dolandırdı diye davalar filanda açılır (bu davaların mantıklı olacağı 1. sınıf bir ülkede yaşasaydım, sırf bunu yapmak için o itemlar edinirdim).

dipnot: itemlarım filan patlamadı, ama gerçeği görmek ve seslendirmek için illa patlamasına gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

Frost Arrow, invul packlerde direkt çöpe gidiyor diyorlar; öyle bir sıkıntı var, o olmasa gayet iyi bence, cull of the weak pasifi bile düşünülebilir (neyin yerine gerçi sdf)

Ball Lightning kötü bence,

Multi Shot diyenler var, ona ne dersiniz?

multi shot'ı ben hiç bırakmadım zaten kullanmayı, multi shot+ nt kullanıyordum.

act 3'te falan multishot sayesinde ranged moblara tek atıyorsunuz, böylece daha az ölüyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...