Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 150k ss dps oldu. andariels visage ve 1400 dps soketli xbow disinda yapacak buyuk upgrade de kalmadi. diger slotlar icin olan upgradeler +30-40 dex icin 3-4m gozden cikarmaya bakiyor. ya da iste en yuksek tier gem falan takma seklinde cila seyler. tarihin en bozuk dizayni class heh. butun oyun ss tentacle spam heh. gearing desen aban crit dex ias bitti. 1,03 ile inferno insancil olsa da monkumla oynayabilsem keske. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 1400 dps ler pek kalmayacak artık ias nerften sonra. İdeali 1200 civarı xbow + crit dmg + boş socket. Ben bütün itemları değiştirdim. Oyun gerçekten sıkıcı hale geldi yalnız, çok yavaş sallıyor okları, move speed düştü falan meh. Ama full stack sharpshooterla 300k nether tentacle * 5 falan vuruyorum champlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Absolut said: Absolut said: Ufak bi item guide yapsak yani hangi slottaki itemda max dps az vitality için hangi statı aramalıyız gibisinden. Örneğin: Head slot için: Dex, Crit %, LOH Chest Slot için: .... .... ... vs vs vs hangi slotta hangi özellikler geliyor onları söyleyeyim zaten ona göre ayarlarsın bi şekilde. rare eşyalara göre konuşuyorum, Luriel de söylemiş zaten gerçi. amulet/ring: attack speed/crit chance/crit damage bracer: crit chance gloves: attack speed/crit chance/crit damage helm: crit chance bunun dışında tavsiyem quiver/cloak'ta ve hand crossbow kullanıyorsan max discipline özelliği araman, max discipline=daha uzun yaşam. legendary değilse eşyalar bu parçalar dışında zaten dex gidersin elinden geldiğince. paran varsa da dex/vit/all resist hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 60 oldum sonunda, monkta ki itemleri geçirdim direkt. birde 990dps atack speedli fln magic bow vardı onu aldım. yanlışlıkla elit kestim lan, bu nedir 5 sn sürdü valla görmedim ölmek üzereyken duvar atınca fark ettim. yanarım yanarım monka harcadığım zamana yanarım gerçi bu act1 ama olsun. act2&3de de denicem bir anlık gaza geldim şimdi 1.3 patch gelene kadar yaşasın dh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 hehe kaçınız infernoyu 20k hp ve 40k dps ile yaptı yapıyor ulen söyleyin bakalım :P Resmen acıların çocuğu gibi ilerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Absolut said: hehe kaçınız infernoyu 20k hp ve 40k dps ile yaptı yapıyor ulen söyleyin bakalım :P Resmen acıların çocuğu gibi ilerliyorum. RAkanotha kadar ben oyle yaptim infernoyu ama o yemedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Bosslara sümük gibi yapışıyorum valla en sonunda bixtir diyip ölüyorlar ruhları sıkıldığından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 offf acayip zevksizleşti dh attack speedli itemleri çıkardıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 aynen düşük dpsle rakanoth'a kadar gelebildim zar zor, ondan sonra dedim artık farm zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Bende an itibari ile farma başladım artık ya drop ya toplanan para ile AHden alıcaz bişiler veya RMAH satış yaparsam o para ile bişiler alırım belki. Bu arada full Gold Drop % item giysek baya farkeder herhalde yav farm olayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Asgard said: offf acayip zevksizleşti dh attack speedli itemleri çıkardıktan sonra Asil ben yüzlerce Euro verip as'li item alanlar ne diyicek onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 demon hunterımı level 56dan 60 çıkarmaya çalışıyorum.Şu anda hell act3 başındayım.25k damageim ve 13k hpm var.Grevyard zerg olmaya müsaitim.:D Gold find itemini kuşanıp hafiften tanklarım ben diyen herkesi beklerim.Damage abarınca vuramadığın mobdan exp alamıyosun.damagei 25-30 k arası olan diğer klaslarda buyursunlar. pulkas#2886 akşam 9 itibari ile oyunda olurum bi terslik çıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 gold find ile uğraşma 60 ol, mf ile act1 farmla yarın patchle beraber ilv62-63 te düşecek. Ayrıca ben hell1 e yeni geçtim 52 levelim, sen naptın skipledin mi mobları adfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 tentacle nerf ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Tentacles will now only hit each target once hahahahhaahehehe In Inferno difficulty, Siegebreaker will now gain the Reflects Damage affix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 gg Diablo III patch 1.0.3 is now live in Europe! diyor şimdi patch geldi mi gelmedi mi? http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/227302-patch-103-now-live/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 lazımdı zaten opliğinden başka skill kullanılmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 tentacles gg, başka skille geçmenin vakti geldi, gogo rapid fire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 fake? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 %70 fake gibi duruyo bakalım offical demon hunter forumunda millet ağlıyo suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 gerçekse siegebreaker run da yalan oldu, reflect damage affix ne lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 said: In Inferno difficulty, Siegebreaker will now gain the Reflects Damage affix gg classcannons.. hos boss kesmenin artık pek bi olayı kalmadı, pack farmla daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 millet tentacle yerine Ball lightning denicem fln diyor bakalım aksam bende test edecem ne kadar efektif BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 siegebreaker yapmanın hiç bi anlamı kalmadı. vur dedik öldürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ahahah. tentakul yalan olmus. :D:D back to the monk. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar