Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

150k ss dps oldu. andariels visage ve 1400 dps soketli xbow disinda yapacak buyuk upgrade de kalmadi. diger slotlar icin olan upgradeler +30-40 dex icin 3-4m gozden cikarmaya bakiyor. ya da iste en yuksek tier gem falan takma seklinde cila seyler.

tarihin en bozuk dizayni class heh. butun oyun ss tentacle spam heh. gearing desen aban crit dex ias bitti. 1,03 ile inferno insancil olsa da monkumla oynayabilsem keske. :/
Sosyal ağlarda paylaş

1400 dps ler pek kalmayacak artık ias nerften sonra.

İdeali 1200 civarı xbow + crit dmg + boş socket.

Ben bütün itemları değiştirdim. Oyun gerçekten sıkıcı hale geldi yalnız, çok yavaş sallıyor okları, move speed düştü falan meh.

Ama full stack sharpshooterla 300k nether tentacle * 5 falan vuruyorum champlere
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Absolut said:

Ufak bi item guide yapsak yani hangi slottaki itemda max dps az vitality için hangi statı aramalıyız gibisinden.
Örneğin:
Head slot için: Dex, Crit %, LOH
Chest Slot için: .... .... ...
vs vs vs

hangi slotta hangi özellikler geliyor onları söyleyeyim zaten ona göre ayarlarsın bi şekilde. rare eşyalara göre konuşuyorum, Luriel de söylemiş zaten gerçi.

amulet/ring: attack speed/crit chance/crit damage
bracer: crit chance
gloves: attack speed/crit chance/crit damage
helm: crit chance

bunun dışında tavsiyem quiver/cloak'ta ve hand crossbow kullanıyorsan max discipline özelliği araman, max discipline=daha uzun yaşam.

legendary değilse eşyalar bu parçalar dışında zaten dex gidersin elinden geldiğince. paran varsa da dex/vit/all resist hehe
Sosyal ağlarda paylaş

60 oldum sonunda, monkta ki itemleri geçirdim direkt. birde 990dps atack speedli fln magic bow vardı onu aldım.

yanlışlıkla elit kestim lan, bu nedir 5 sn sürdü valla görmedim ölmek üzereyken duvar atınca fark ettim.
yanarım yanarım monka harcadığım zamana yanarım

gerçi bu act1 ama olsun. act2&3de de denicem bir anlık gaza geldim şimdi

1.3 patch gelene kadar yaşasın dh.
Sosyal ağlarda paylaş

demon hunterımı level 56dan 60 çıkarmaya çalışıyorum.Şu anda hell act3 başındayım.25k damageim ve 13k hpm var.Grevyard zerg olmaya müsaitim.:D Gold find itemini kuşanıp hafiften tanklarım ben diyen herkesi beklerim.Damage abarınca vuramadığın mobdan exp alamıyosun.damagei 25-30 k arası olan diğer klaslarda buyursunlar.

pulkas#2886

akşam 9 itibari ile oyunda olurum bi terslik çıkmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...