Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Gear'de tek IAS chest ve helm'de kaldı bu arada. Son olarak 1-2 comment ias nerfiyle ilgili. Gearinize bakar ama Beckon sailin IAS'sinin yarılanması 150dex üzeri bir chesti bile beckon sailden iyi yapıyor. 250 dex ucuza kapatın bir cloak şimdiden. Beckon Sail'leri elden çıkarmak lazım Andurials hala BiS olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 arkadaslar 50k hp , 25k dps var act I'i rahat farmlıyorum ama act II de ağzımı yuzumu kırıyorlar. act I ıcın nerde farm yapılmalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 50k HP biraz yuksek degil mi yav yani 20k veya 50k farketmiyor ACT2de yakaladılarmı veya dokundularmı yatıyorsun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ah ta vitality'li ne gorduysem aldım valla. adsfgs gold da kalmadı 4.3 euro var hesapta ama ona da ıyı bır sılah yok bakalım ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Drop itemleri kullandığım için 23k hp oluyor DH de 70k ss li dps vardı dandik bir 1k dps bowla. O hp çok yüksek,git yüksek dex itemler al viti napıcan 150 dex 70 vit giyceğine 200+ dex giy mavi giy daha iyi hertürlü tek yiceksin çünkü hele act3 beyaz moblar 450 all res wizarda 60k vuruyor düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Ufak bi item guide yapsak yani hangi slottaki itemda max dps az vitality için hangi statı aramalıyız gibisinden. Örneğin: Head slot için: Dex, Crit %, LOH Chest Slot için: .... .... ... vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Osie16 said: Drop itemleri kullandığım için 23k hp oluyor DH de 70k ss li dps vardı dandik bir 1k dps bowla. O hp çok yüksek,git yüksek dex itemler al viti napıcan 150 dex 70 vit giyceğine 200+ dex giy mavi giy daha iyi hertürlü tek yiceksin çünkü hele act3 beyaz moblar 450 all res wizarda 60k vuruyor düşün. 400 resi ile tek yedigin mob sayisi %50 azaliyoda, hani zaten genelde fitil eden tek atan (soul ripper ornegin) yine tek atiyo. 400 resle abuk subuk moblar tek atmaz en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 gerek yok dh ile hpye 25k 30k civarı yeter. resiste de gerek yok. dümdüz dexi toplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Absolut said: 50k HP biraz yuksek degil mi yav yani 20k veya 50k farketmiyor ACT2de yakaladılarmı veya dokundularmı yatıyorsun direk. yok 50k hp'ye tek atabilen mob çok az act2'de, act3'te de mızrak vs tek atamıyor. 20k 50k farkeder her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Abi HP falan yalan Bazı bosslarda 25k üzeri iyi oluyor rngyi azaltmak için onun dışında crit dmg all the way. 330% crit dmg ve 190k dps le championları ss stacklenmesini bekledikten sonra 10 sn içinde öldürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 repair parasını da düşen loot karşılar hayli hayli kanımca. bir zamandan sonra dikkatli oynamaya başlıyorsunuz, ben disc oldugu sürece kolay kolay ölmüyorum artık spearmanlere mortarlara tükürükçülere dilciler exception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 eski sayfalarda varmı bilmiyorum bakmadımda act1 e yeni baslayan biri icin bow mu crossbow mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Napcan abi bowu go go xbow critlerle coşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 sımdı baktım da SS'siz 19k mış dps.. acilen dex kasmam lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Wispy said: Abi HP falan yalan Bazı bosslarda 25k üzeri iyi oluyor rngyi azaltmak için onun dışında crit dmg all the way. 330% crit dmg ve 190k dps le championları ss stacklenmesini bekledikten sonra 10 sn içinde öldürüyorum ben bir wizard olarak soruyorumda 190k dpsi nasıl görüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 crit stacklenince öyle görünüyor normal dps kadar degil. %100 critteyken o dmg. Pasif var saniyede %3 crit stackliyor critleyene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 sharpshooterla oluyor o sharpshootersız dpsim 80k kadardı sanırım en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 anladım.. genel bir soru olarakta şeyi sorayım crit change crit damagedan daha fazla dps artışı sağlıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 crit dmg daha çok artış sağlar dh için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bizim için degil biz zaten critliyoruz bi şekilde. crit dmg daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ben wizardım ama :D dh açayım ya bir tanede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 sen 2sini birden topla neden 1ini arıon ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 hangisine ağırlıklı gitmek lazım diye şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Absolut said: Ufak bi item guide yapsak yani hangi slottaki itemda max dps az vitality için hangi statı aramalıyız gibisinden. Örneğin: Head slot için: Dex, Crit %, LOH Chest Slot için: .... .... ... vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Head: Andariels Visage - Olmuyosa yüksek dex/ crit chance Eldiven: Dex,ias ve crit dmg increase üstüne extra chance olursa iyi olur olmazsa sorun degil. Ringler Amuletler: Eldivenle aynı sekilde. Geri kalan parçalarda yüksek dex. Yerine zamanla resistlilerini toplarsın Tabi chestte Max disp olursa iyi olur. Quiver: Elemental arrow, Dex, 14+ ias, Max disp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar