sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Sam build'i linkler misin ? Strafe kullanan bir sen varsın sanırım forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 strafe'e geçen gün ben de hallendim, ama neden vazgeçip strafe koyacağımı bilemedim. sağ klikte chakramdan vazgeçemiyorum, o bıçaklar vızır vızır döndükçe neşeleniyorum :P fan of knives'a bayılıyorum, tuzaksız, taklasız yapamam. elemental shot bile kala kala 4'e kalıyor. strafe nereye girsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Chamram hell'e kadar iş yapıyor. Sonrasında ben impale'e geçtim, hala vazgeçemiyorum. Overpenetration ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 valla ema kişisel tercih meselesi, ben şahsen d2'de strafe ile inanılmaz eğlendiğim için burada da kullanayım dedim ve gördüm ki oradaki gibi ana atak olmuyor ama şahane damage'lı kiting skill oluyor. ayrıca süper keyifli, ranged whirlwind gibi. (:P) öte yandan depoyu süper hızlı boşaltıyor. sunthewhich said: Sam build'i linkler misin ? Strafe kullanan bir sen varsın sanırım forumda. link evet biliyorum garip bir build ama grupla beraber oynuyorum neredeyse her zaman, solo için biraz değiştirirdim muhtemelen, caltrops alırdım sanırım birşeyin yerine. brooding yerinde vengeance vardı inf'e kadar. ekibin geri kalanı ağır aoe gidiyor zaten genelde, sonra boss kafamıza kafamıza vuruyor heh. rapid fire bayağı sağlam o bakımdan. yanıma birşey gelirse strafe ile kitelıyorum, bayağı kovalayan eliti o şekilde aldım. uzaktan bombayla 2-shot atan tiplere karşı da kullanışlı. bu build'le dh xbow'ları filan unutun tabii, 2h xbow kullanıyorum. başka birşeyle depo dayanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Hemen hemen aynı diyecektim ama Preparation'a punisment alman olayı bitirmiş. DPS odaklı. Benim şöyle ; http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#bRVZXT!YeT!YZbbaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Vendy said: Inferno Butcher denedim abartısız 2 saat, çıldırdım artık AOE zincirden kurtulmaya discipline yetmiyor, yersemde 1 shot zaten 34k hp var güya. SS inede lanet olsun. geç gördüm bunu, büyük ihtimalle kesmişsindir ama yine de yazayım. 25k hp le kesiliyor range e dikkat ederek. Mavi zinciri outrange edebiliyorsun Dmg veren zinciri de edebiliyorsun diye hatırlıyorum ama çok emin değilim. Ekranda butcherın ayaklarının ucu görününce range sınırı gibi bir izlenim edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Elemental Arrow nether tentacle çok imba . Bu da nerf kuyruğunda üst sıralarda bence. Act 1 inferno çok zorlamadı ama act 2 çok bağırtıyormuş sanırım. 20k dps 30k hp var bu gece başlıycam Act 2ye. Act 1'de hiç champ skiplemek ihtiyacı da duymadım ama moblar default basit olduğundan çok zorlamadığını düşünüyorum. Sonraki actlar bayağı üzecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 act 1'i tanklayabiliyorum act 2'de one shot, öyle diyim sdf act 2'nin sorunu mobların çoğu fazla hızlı yada invisleri var kitelamak çok zor oluyor o yüzden, yoksa yine kitelaya kitelaya keserdik bütün championları salak yılanlar geliyo mesela, fast özelliği olmamasına rağmen 2 saniye immobilize+60% slowdan yetişiyolar bana dönüp vuramıyorum caltrops koymaktan. zaten invis oluyolar direk geçiyolar üstünden o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Nether Tentacles ı 2H ile, Frost Arrow u 2x1H ile kullanılması daha iyi sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 belial 2. faz imkansız ya şanslı olursam 1/10 denemede 3. faza geçiyorum. onda da kesin rubberband lag yiyip ölüyorum hem öküz gibi hızlı hem de invis olabilen moblara bari az dmg koyun anasını satim ama yok illa 50k vurucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 tentacle niye imba ki, hiç kullanmadım da pek güzel gibi gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Ben botlarda runspeed bonusla passive hatred 100%ken runspeed bonusun çok faydasını gördüm. Dmg'den kaybediyorum ama kite şansım oluyordu fast moblarda bile Ama act 2 de hipodromdan atları toplayım champ yapmışlarsa bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 moblar büyüdükçe tentacle x2 x3 x4 vurmaya başlıyor özellikle büyük bosslara karşı rahat 4 kere vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Tentacle alınca slowing skill olarak ne kullanıyorsun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 heavy burdenlı entangle shot ama çok kullanışlı değil zaten tentaclelar coop oyunda area supressor biri varsa iyi iş yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 slowing skill= Frost dmg on hit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Wispy said: Ekranda butcherın ayaklarının ucu görününce range sınırı gibi bir izlenim edindim. aynen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 caltrops kullanın bence slow için 2 saniye immobilize da var, multishot kullanıyodum hızlı temizlemek için ben ama tentacle da iyi kötü aoe vuruyo onun yerine stampede aldım en azından championlarda rahatlatsın diye iyi oldu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXdVj!cWY!bcZbbY Act 1 inferno sonu için kullandığım build bu. Hungering Arrow için en iyi rune konusunda hala kararsızım Act 2 için prep rununu backuplan'a çevirmeyi düşünüyorum mobların tek attığını düşünürsek. Mark for Death konusunda da kararsızım. Bosslarda iyi sanırım ancak Stampede champlarda çok yardımcı oluyordu hellde. Infernoda henüz denemedim, işe yarıyor mu bilmiyorum. Bir de bat companion var o da çok iyi. Passiflerde Archerynin olmaması kimilerine wtf dedirtebilir ama champlara karşı çok faydalı buldum hot pursuiti. Yorumları alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 şöyle bi sorun var slow/root/stun yok buildinde zorlanırsın böyle. zaman kazanmadan kesilmiyor çoğu champion, kitelaya kitelaya 2-3 kere prep cooldown bitirdiğim çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Slow amacıyla cold dmg weapon kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 act3, act2den kat kat daha kolaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 vay bilal down and die, gz. ben de kele gidiyorum şimdi 2. blooddayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Wispy said: Slow amacıyla cold dmg weapon kullanıyorum cull the weak için değil de ölmemek için slow gerekebiliyo zaman zaman, usain bolt edasıyla koşan championları görünce anlarsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Ahah fast scavenger elite grubuna denk geldim, adamları koşarken seçemiyorum algımdan hızlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar