Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

strafe'e geçen gün ben de hallendim, ama neden vazgeçip strafe koyacağımı bilemedim.
sağ klikte chakramdan vazgeçemiyorum, o bıçaklar vızır vızır döndükçe neşeleniyorum :P
fan of knives'a bayılıyorum, tuzaksız, taklasız yapamam. elemental shot bile kala kala 4'e kalıyor. strafe nereye girsin?
Sosyal ağlarda paylaş

valla ema kişisel tercih meselesi, ben şahsen d2'de strafe ile inanılmaz eğlendiğim için burada da kullanayım dedim ve gördüm ki oradaki gibi ana atak olmuyor ama şahane damage'lı kiting skill oluyor. ayrıca süper keyifli, ranged whirlwind gibi. (:P) öte yandan depoyu süper hızlı boşaltıyor.
sunthewhich said:

Sam build'i linkler misin ? Strafe kullanan bir sen varsın sanırım forumda.

link
evet biliyorum garip bir build ama grupla beraber oynuyorum neredeyse her zaman, solo için biraz değiştirirdim muhtemelen, caltrops alırdım sanırım birşeyin yerine. brooding yerinde vengeance vardı inf'e kadar.

ekibin geri kalanı ağır aoe gidiyor zaten genelde, sonra boss kafamıza kafamıza vuruyor heh. rapid fire bayağı sağlam o bakımdan. yanıma birşey gelirse strafe ile kitelıyorum, bayağı kovalayan eliti o şekilde aldım. uzaktan bombayla 2-shot atan tiplere karşı da kullanışlı.

bu build'le dh xbow'ları filan unutun tabii, 2h xbow kullanıyorum. başka birşeyle depo dayanmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Vendy said:

Inferno Butcher denedim abartısız 2 saat, çıldırdım artık AOE zincirden kurtulmaya discipline yetmiyor, yersemde 1 shot zaten 34k hp var güya.

SS inede lanet olsun.

geç gördüm bunu, büyük ihtimalle kesmişsindir ama yine de yazayım. 25k hp le kesiliyor range e dikkat ederek.

Mavi zinciri outrange edebiliyorsun
Dmg veren zinciri de edebiliyorsun diye hatırlıyorum ama çok emin değilim.

Ekranda butcherın ayaklarının ucu görününce range sınırı gibi bir izlenim edindim.
Sosyal ağlarda paylaş

Elemental Arrow nether tentacle çok imba . Bu da nerf kuyruğunda üst sıralarda bence.

Act 1 inferno çok zorlamadı ama act 2 çok bağırtıyormuş sanırım.
20k dps 30k hp var bu gece başlıycam Act 2ye.

Act 1'de hiç champ skiplemek ihtiyacı da duymadım ama moblar default basit olduğundan çok zorlamadığını düşünüyorum. Sonraki actlar bayağı üzecek
Sosyal ağlarda paylaş

act 1'i tanklayabiliyorum act 2'de one shot, öyle diyim sdf

act 2'nin sorunu mobların çoğu fazla hızlı yada invisleri var kitelamak çok zor oluyor o yüzden, yoksa yine kitelaya kitelaya keserdik bütün championları

salak yılanlar geliyo mesela, fast özelliği olmamasına rağmen 2 saniye immobilize+60% slowdan yetişiyolar bana dönüp vuramıyorum caltrops koymaktan. zaten invis oluyolar direk geçiyolar üstünden o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXdVj!cWY!bcZbbY

Act 1 inferno sonu için kullandığım build bu.

Hungering Arrow için en iyi rune konusunda hala kararsızım
Act 2 için prep rununu backuplan'a çevirmeyi düşünüyorum mobların tek attığını düşünürsek.

Mark for Death konusunda da kararsızım. Bosslarda iyi sanırım ancak Stampede champlarda çok yardımcı oluyordu hellde. Infernoda henüz denemedim, işe yarıyor mu bilmiyorum. Bir de bat companion var o da çok iyi.

Passiflerde Archerynin olmaması kimilerine wtf dedirtebilir ama champlara karşı çok faydalı buldum hot pursuiti.

Yorumları alayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...