Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bu nasıl başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 abi insan rusyada da yaşasa hala gözü doymuyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 elesso said: abi insan rusyada da yaşasa hala gözü doymuyor demekki uiguububh yok la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 xwhiplashx said: ibiza hollanda planindan pahaliya patliyo :) o ikinci asama olsun be fdssa amsterdam anlasilan.. ya bu vize ne kadar surede cikar haci ? ona gore plan programi yapalim diyoz simdiden. rusyadan yapicaz gerci basvuruyu hadi hayirlisi. hacı istersen kız arkadaşıma sorarım bi yarın o da rus çünkü. ben avrupadan aldığım vizeleri söyliyim. romanya 13 günde çıktı almanya 4 gün ingiltere vizem ise 2 günde çıktı ama bunlar ticari vizeydi belki ondan öne alıyolardır turistik biraz daha uzun sürebilir sen başvurunu yap zaten formda yazıyo girmeyi planladığınız tarih diye o tarihe bakarak sana ilk giriş tarihli vize veriyolar dolayısıyla çok erken bile yapsan yazacağın tarihe bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Zep said: 2 erkek bakkala bile gitmem ben (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Budapeşte demiştim denmiş,gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 nedense irlanda geldi birden aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 iki erkek, bir havlu.. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar