Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

150m budget ile barb gear yapicam da hangi slotda ne arayalim ve bu butceyle act 3 mp kac olur ortalama?

hangi slotta ne arayacagimi belirleyip ahyi track edesim var zaten 2-3 gun daha hesapli alabilmek icin.

ha bir de elimde soyle bi sword var. bu ise yarar heralde off handde?
http://i.imgur.com/Ps8jT.png

10-15m butce acilir diger slotlara bu is gorurse. :p
Sosyal ağlarda paylaş

150m'e mp6'yı hızlı farmlayacak karakter rahat yapılır. Hatta life stealı falan yüksek tutarsan mp10 bile oynarsın ama eliti kesmen yıl alır.

legendary itemlara bak sürekli çünkü inanılmaz ucuzladılar patchten sonra.

offhand için şöyle bir durum var, eğer ww build oynayacaksan dps önemli değil. daha düşük dpsli ama crit+socket+life onhit veya life steallı bir silah bulabilirsen senin için daha iyi olur eğer ww oynayacaksan.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 40-50m butceyle dosedim barbarı solo mp4-5, grup içinde mp7 falan yaptım sorunsuz. söyle bir durum var item fiyatları cok ilginc 1-5m arasında güzel itemler mevcut bunlardan daha iyisi 70-250m arasında arada alabilecek itemler cok yok ha surekli takip edersen mutlaka bulursun örneğin baslangıc icin bi silah aldım 2m ye 800 kusur dps soket crit str var şimdi 10 verip daha iyisini alayım sersen yok 50m den baslıyor :) ama illa ah basında durursan sürekli bişeyler denk gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

chd ve as eksik setti bayaa hatta yok.amulet bi derece iyide ringlerle eldivene bi ayar çeksen ala olursun.chd as chc itemlere bakın.bunu bulamıyosan 2li kombinasyonlarla avarage dmg bakın.onuda bulanıyosan ikili kombinasyon ve statlara bakın.son iki durum için ahta ucuz item çok.donunu depth diggera upgrade et.vitlisini bulursan ala olursun.skornunu değiştir.259 loh olacağına 300vit olsun daha iyi.str vit rollü skornlar ucuz.

not:bi give away başlığı açmıştım.orayı takip et istersen.son kalanları itemleri güncellememiştim ama ringler ve amuletler bitti.onun dışındakiler için soracağın item olursa bakarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler de nedir durumlar.AH de 1 milyon la üstümü düzmem zor olur herhalde. MP1 falan demiyorum. normal informa bitirmek için.

Herhalde artık boss run lardan daha iyi item düşüyor?!

diablo farm yapsam normalinde mp2-3 darmlık item düşer mi? yoksa Paragon level le mi acank iyi item düşürürüm?

Çok sorular sordum ksura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Boss Run'dan keşke bişiler düşse. Hala çöpler ve daha da çöpler düşüyor.

Diablo farm diye bişe yapma sakın. Diablo 2'de kaldı o.

Şu brimstonelar nedeniyle en ucuz Legendary itemlar 70kya fırladı ama Rareler hala aynı. Yani uygun fiyatlı legendarylerle kurmak yerine Rarelerle daha iyi bir karakter yapabilirsin.

Tahminimce çıplak bir karakteri mp1 farmlamak için 3m civarında para işini görecektir. Tabii ki süper düper hız bekleme. Ancak sana kabul edilebilir bir geri dönüşünün olacağını sanıyorum.

Act 3 dışında farm yapmaya değer yer yok oyunda. MP1 oynuyorum. Alkayzer rotasının küçük bir varyasyonunu kullanıyorum. İlgili başlıktan da Alkayzer rotasını görebilirsin.

Başka bir sorunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

kaisersoze said:

tamamdır. LOH olmadan sadece lifesteal ile ww yapıyorum. bu haliyle mp4-5 yapabiliyorum, ilk neyi değiştirmeli ?
param yok ama itemler çok ucuz, radiant starı 800k ya aldım, immortallar 200 er k

http://www.diabloprogress.com/hero/kaisersoze-2291/Yabani/8555239

LOH olmadan WW build tabiki oynanabilir. Fakat yüksek dps sahibi değilseniz bu sizin için sıkıntı olur. Bir de survival balanceniz düşükse sprintten bıraktığınız nadolar ile kazanacağınız LOH taki lifeler hayat kurtarır çoğu zaman. Tabiki Nado proclarında LL çalışmıyor bu yüzden biraz LOH çok iyi olacaktır. Off-hand ve ammyden LOH kazanın derim. Off-hand şart olabilir LOH için ama ikinci seçenek Blackthorns pant, ringler yada ammy olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

aLCuiN said:

Tabiki Nado proclarında LL çalışmıyor bu yüzden biraz LOH çok iyi olacaktır. Off-hand ve ammyden LOH kazanın derim. Off-hand şart olabilir LOH için ama ikinci seçenek Blackthorns pant, ringler yada ammy olabilir.

çalışıyor life steal sprint tornadolarında

Aslında çalışmıyor derken söylemek istediğim, nado proclarının verdiği dmg ler (Bıraktığın tek nado %60 wep. dmg oladuğu varsayılarak ve toplam attack speedindeki sahip olduğun 3 saniyelik proc framesi) özellikle düşük gear sahibi oyuncular için kazanılacak çok düşük life procları. Yani %6 gibi bir ll sahibi barbar ortalama bir dpsin yada gearın altında ise nadoların critc procları bile en yüksek 5kyı görür bununda %6'sı 500 gibi bir rakamdır criticsiz hitleridi 2k civarı olsa 120 gibi bir rakamdır.. Aslında meselenin özü düşük gearda her zaman LOH>LL'dir.

Düzeltmen için teşekkürler yanlış/eksik bilgi vermeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...