Arma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bende rend koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 şu şekilde gidiyorum ben de edit: 31 lvl görünüyo orda da 33 lvl paragon http://eu.battle.net/d3/en/profile/Emre-1814/hero/11815136 2. ring baya kötü str filan vermiyo değiştiresim var açıkcası ama set bonusu da tatlı duruyo gerçi onun yerine adam gibi dps veren bi yüzük alırsam daha hızlı keserim mobları o açığı kapatır dün blackthorne leg düştü iyi vitality veriyo 90 str var ama all resist yok resistler biraz düşük kalır legi değiştirirsem ama mp5'de bile zorlanmıyorum (biraz dps düşük kalıyo o kadar (33k)) naapsam sizce legi takıp bi de bot mu alsam dps arttırıcak biçimde nelere abanmam gerek şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi yanlis anlama da bildigin eziyet ediyorsun kendine. birak o kalkani falan. ya bi loh/ls veren silah alip ww/tornado yardir yada bi 300spear alip weaponthrow. 33k dps ile mp5 çok uzun sürer kanser olurum ben resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 barbar 60ladım 5k armor 40hp 300 al res var buff suz, mp1 de bile yamultuyorlar. Eleman taze diye üstünde pek bir şey yokta çok mu düşük statlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 warcryla mı bunlar? öyleyle aşırı az değilse yine az 600+ resist lazım 1h + shield kullanmıyosan 7k filan armor yapman gerek bi de hp kısıp biraz resist aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 statler normal masa yalnız dpsin düşük downtime uzun sürüyor diye yamuluyosundur warcryla bile 500 all resistim yok mp6 ya kadar sorunsuz farmlıyorum. bu arada 5 parça immortal kings aldım chest eksikti ölmüyor adeta karakter rage eksilmiyor full ww spam APS arttırmanın mantığı nedir tam olarak 2hand kullanırken onu anlamadım WW dmg için rage regen için mi eğer rage regen içinse bırakırım bu saatten sonra as stack olayını chd abanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 all resist neye lazim onu bi anlasam? mesela lightning yada cold resist nerde işe yarıyor? yada poison. fire ve physical stackle sadece. diğerleri çöp, 300-400 olsunlar yeter. physical resist yerine de melee dmg reduction falan da olur bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 fin senin buildin nedir tam olarak? bildiğin ww/tornado mu oynuyorsun sen? wotb toc rune ile mi kullanıyorsun yoksa farklı bişey mi? ben 2 hand hiç kullanmadım 1.05 çıktığından beri. 1.04 zamanları moblar çok çabuk öldüğü için tornadolar tickleyemiyordu fury gelmiyordu vs saçma sapan sorunlar oluyordu wotb sürekli açık tutmaya çalışırken falan. şimdi hpler hep yüksek olduğu için o sorun kalmadı, sıkıntı olmuyor 2hand ile ww/tornado oynarken. attack speedin yüksek olmasının sebebi tornadoların daha hızlı vurması bu arada, fury regen değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#ahPUkR!ZeY!YZcZcY ub 140k dps oldu işte bi kaç upgrade yaptım ama hala yüzüklere dokunmadım hem param yok hemde pek oynayamıyorum bu aralar hellfire ring kasabilirim bi ara gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 rend alsana war cry yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Akhatess-2704/hero/1734478 son haliyle böyle bişeyler işte parasızlıktan bide pek oynayamadığımdan yüzüklere el atamıyorum neck ve beltte leş ufak ufak upgrade ediyorum.warcry çıkarırsam mp2 falan anca paklar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Şuan 1 hand kulannıyorum ve 2 elimde de 940 dpsli silahlar var silahlardan gelen totalde 5,5life steal ve 200 civarı crit dmg var. Bunları bırakıp 1400-1600 dpsli skorn yada immortal king boulder mı alsam diyorum ama ne kadar iyi olur ne kadar kötü olur bilemiyorum neye dikkat etmeliyim 2 handed alırken yada almıyım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 geardan yeteri kadar attack speed gelmiyorsa iyi değil 2 hand bence. illa alacaksan da 1200+ dps, 250+ str, 150+ crit dmg, socket ve life steal olsun alacağın silahta. dual wield kesinlikle daha iyi ama bana göre. şu saydığım tarz bi skorn için vereceğin parayla al bi socketli echo fury, bi de loh yada ls veren bi offhand, sonra gogo ww/tornado. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yav senin barbar iyice uçmuş 185 k dps olmuş :) ayırlı olsun beya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 goldbarene kıllık olsun diye öyle o ya normalde 140k falan dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 çağımızın belası reflect damageden nasıl korunuyoruz double tornadocu arkadaslar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 life steal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 witching hour kullanıyorum onceden daha mutluydum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Aluriel said: goldbarene kıllık olsun diye öyle o ya normalde 140k falan dps lacuni prowlers almama az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 vay şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 skornla denedim bugün ww/tornado. aps 1.72/1.96'dan 1.15'e falan düşünce cidden hiç hoş olmuyor dps artmış gözükse bile asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 skornla rend denedin mi peki, nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bizim arkadaş yapıyor onu 150k dps li falan 3 kişiyi taşıyor mp6-7 de banamisin demeden asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untedaviabl3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Skorn'la Rend denedim (180k unbuff) ve denemek isteyen arkadaşlara tavsiyem armor cap ise (8.5k) passive'den Brawler ile oynamaları... Hota olsun WW olsun bir tık da olsa altında kalıyor şahsi görüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 rend buildiniz ne peki 2h ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar