Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

şu şekilde gidiyorum ben de
edit: 31 lvl görünüyo orda da 33 lvl paragon
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Emre-1814/hero/11815136
2. ring baya kötü str filan vermiyo değiştiresim var açıkcası ama set bonusu da tatlı duruyo
gerçi onun yerine adam gibi dps veren bi yüzük alırsam daha hızlı keserim mobları o açığı kapatır

dün blackthorne leg düştü iyi vitality veriyo 90 str var ama all resist yok
resistler biraz düşük kalır legi değiştirirsem ama mp5'de bile zorlanmıyorum (biraz dps düşük kalıyo o kadar (33k))

naapsam sizce legi takıp bi de bot mu alsam dps arttırıcak biçimde
nelere abanmam gerek şu an?
Sosyal ağlarda paylaş

statler normal masa yalnız dpsin düşük downtime uzun sürüyor diye yamuluyosundur
warcryla bile 500 all resistim yok mp6 ya kadar sorunsuz farmlıyorum.

bu arada 5 parça immortal kings aldım chest eksikti ölmüyor adeta karakter rage eksilmiyor full ww spam APS arttırmanın mantığı nedir tam olarak 2hand kullanırken onu anlamadım WW dmg için rage regen için mi
eğer rage regen içinse bırakırım bu saatten sonra as stack olayını chd abanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

fin senin buildin nedir tam olarak? bildiğin ww/tornado mu oynuyorsun sen? wotb toc rune ile mi kullanıyorsun yoksa farklı bişey mi?

ben 2 hand hiç kullanmadım 1.05 çıktığından beri. 1.04 zamanları moblar çok çabuk öldüğü için tornadolar tickleyemiyordu fury gelmiyordu vs saçma sapan sorunlar oluyordu wotb sürekli açık tutmaya çalışırken falan. şimdi hpler hep yüksek olduğu için o sorun kalmadı, sıkıntı olmuyor 2hand ile ww/tornado oynarken.

attack speedin yüksek olmasının sebebi tornadoların daha hızlı vurması bu arada, fury regen değil.
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Akhatess-2704/hero/1734478

son haliyle böyle bişeyler işte parasızlıktan bide pek oynayamadığımdan yüzüklere el atamıyorum neck ve beltte leş ufak ufak upgrade ediyorum.warcry çıkarırsam mp2 falan anca paklar beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan 1 hand kulannıyorum ve 2 elimde de 940 dpsli silahlar var silahlardan gelen totalde 5,5life steal ve 200 civarı crit dmg var. Bunları bırakıp 1400-1600 dpsli skorn yada immortal king boulder mı alsam diyorum ama ne kadar iyi olur ne kadar kötü olur bilemiyorum neye dikkat etmeliyim 2 handed alırken yada almıyım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

geardan yeteri kadar attack speed gelmiyorsa iyi değil 2 hand bence.

illa alacaksan da 1200+ dps, 250+ str, 150+ crit dmg, socket ve life steal olsun alacağın silahta.

dual wield kesinlikle daha iyi ama bana göre. şu saydığım tarz bi skorn için vereceğin parayla al bi socketli echo fury, bi de loh yada ls veren bi offhand, sonra gogo ww/tornado.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...