vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 yok değil. okadar bile anlamayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ingilizce konuş aga dilinden utanıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 secme sansimiz oldugu surece hic bir sey kotu degil ki.. sen ingilizce sec baskasi hintce ne biliyim, secenekler oldugu surece kendine uyani her zaman bulursun zaten. oyunlarda sonucta 5 dil falan oluyor bazen gidipte ispanyolcami seciyoruz gene ingilizce devam diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Tr'de satılan bir ürünün iyi kötü türkçe'ye çevrilmesi iyi bir şey. (D&D'u Türkçe yerine Farsça olarak çevirmelerini hariç tutuyorum) Zaten genelde yurtdışından, steamden vs. almak/getirtmek daha ucuz oluyor. Saçma bir Türkçe görmek istemeyenler oralardan alır. Herkes mutlu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 İng bilmeyenler böyle bir istekte bulunurken acaba asıl kalabalık olan Hintliler ve Çinlilere bile genelde dil desteği verilmediğine dikkat ediyorlar mı? Bence Türkçe yakın gelecekte olacak iş değil, arada çıkar yapanlar ama genele yayılmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 oynamasın bilmeyen. yada bugüne kadar nasıl oynadılarsa öyle devam etsinler. tamamen gereksiz bi istek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 @tatar abi uzak doguya ozel surumler cikiyor sen neden bahsediyorsun ? adamlarin dinine uygun olmadigi icin oyunlardan yasayan oluler benzeri npcler bile cikarilip oraya uygun hale getiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Aluriel said: oynamasın bilmeyen. yada bugüne kadar nasıl oynadılarsa öyle devam etsinler. tamamen gereksiz bi istek ya sev ya terk et diyenlerdensin yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 aynen öyle. bilmeyenin oynadığı oyundan da hayır gelmez zaten. metin2 vs takılsınlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 abi konumuz oyun :) uzay mekigi yapacak degiller, osuruktan bir oyun. 1 hafta sonra zaten bitiyor nedir bu ciddiyet :D ne olur icinde insanlarin isteklerini gerceklestirecek ekstralar olabilse. olur olmaz o ayri konu sonucta ureticiye kalmis ama tuketicinin isteklerini neden boyle yargiladin yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Oyun kurulumlarında Çinceye nadir rastladığım için öyle düşündüm, fazla takip etmem açıkcası, ama hemen her oyun için ayrı versiyonu orda çıkıyorsa iyiymiş cidden. Valla İng bilmemek bu devirde büyük eksiklik artık ama ille de Türkçe isteriz diyorlarsa bunun için faceten falan gruplaşsınlar mail bombardımanları yapsınlar firmalara. Mesela özellikle çok büyük coğrafyalarda konuşulmayan Almanca-İtalyanca ve Lehçe'yi örnek gösterip bakın bunları yapıyonuz ama falan diyebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ya bırak o türkçe isteyenlerin alayı zaten fırsatı olduğu sürece korsandan şaşmayan tayfa. zerre kadar haketmiyorlar ne lokalizasyonu ne de dil desteğini. diablo senin için 1 haftada biten bi oyunsa sana kötü haberlerim var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 tatar, çince olayında devletten izin vs gerekebiliyor her oyun öyle elini kolunu sallayarak giremiyordu en son oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 tekrar etmesini kast etmiyorum ben en fazla 1 haftada bitecek o hikaye ondan sonra biraz daha zoru susu busu devam iste. milletin istegi sadece questleri falan turkce anlayabilmek bu kadar. en azindan benim beklentim questler ve videolarin altinda subtitles.. amma elite goruyorsun sen kendini bu arada. hayir tanimasam seni dicem hakli, milletde bir sey sanacak seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Aluriel'in onlenemez bir Turkce nefreti var ahaha. Birak haci, koysunlar guzel seyler bunlar. Kimse kimseye zorla Turkce oynatmiyor zaten. Sony falan da Turkce dil destegi sununca oyunlarinda satislar falan artti mesela. Sektor icin guzel hamleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 yok türkçe falan. go go google translate. beğenmeyen de oynamasın yada burdan rica etsin ben çevireyim size. iddia ediyorum boncuğu saymazsak forumdaki en iyi ingilizce bilenlerden biriyim. ama böyle kıllık yapmaya devam edersen sana yardım etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 elitim tabi beğenemedin mi kanuni efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Şimdi şöyle bir şey var. Genelde aldığınız oyunun install'ında gördüğünüz dil seçeneklerinden daha fazla destekle çıkıyor oyunlar. Mesela Rusya'da korsanla savaşmak için sadece Rus dilinde daha ucuza oyun çıkartan firmalar var. Normal Avrupa sürümlerinde Rus dili olmuyor bu oyunlarda. Japonlar, Koreliler, Almanlar vs için denildiği gibi özel sürümler çıkartılabiliyor bazı kaygılar nedeniyle. Bizim düz installda okuduğumuz gibi olmak zorunda değil yani. Ayrıca tüketiciysen talep edebilirsin dil desteğini. Yapımcı firma yargılar ancak. Siz kopya kullanıyorsunuz, olmaz diyecek olan onlar. Tüketici dediğin talep eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 kendini bir nebze özel mi hissedeceksin ingilizce bilmeyenler oynamayınca? bu psikolojinin sebebini anlamak için soruyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 hastanim senin :) elite cukulatam benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 DoruK said: kendini bir nebze özel mi hissedeceksin ingilizce bilmeyenler oynamayınca? bu psikolojinin sebebini anlamak için soruyorum sadece böyle bi rahatlama geliyor ingilizce bilmeyenler oynayamayınca yada anlayamayınca. belki ananıza sövüyor olm nerden biliyorsunuz, oynamayın en iyisi bilmiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 burda olmaz kanuni, özele gel asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 amma boşa tartışmışsınız. fazladan dil desteği her zaman için iyidir. istemeyen ayarlardan değiştirir. bu oyun hazırlanırken süreci zorlaştırır belki ama açıkça çok da fazla zorlamaz blizzard gibi bir firmayı. ve dediği şey doğru adamın. özellikle bizim ülkemiz için Türkçe dil desteği sadece altyazı bile olsa direk satışları arttırır. "adamlar türkçe koymuş la" diye yayılır direk etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 korsan fırsatı olan devam eder aynen, bi bok değişmez. isterse full türkçe olsun, dublaj olsun, dört dörtlük olsun hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 said: Aluriel'in onlenemez bir Turkce nefreti var ahaha. Birak haci, koysunlar guzel seyler bunlar. Kimse kimseye zorla Turkce oynatmiyor zaten. Sony falan da Turkce dil destegi sununca oyunlarinda satislar falan artti mesela. Sektor icin guzel hamleler. + Ya bir de Diablodan bahsediyoruz ehuehu. Bilinmeyecek ne var. http://www.youtube.com/watch?v=tDsMfINYshA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar