Feamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ıskartaya çıkan bilgisayarın orijinal win 7 sini yeni bilgisayarda aktivasyonunu yapabiliyor muyuz? Yoksa o bilgisayarla birlikte çöpe mi gidiyor? Bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Normalde çöpe gidiyor ama garip bir şekilde benim lisans iki makinede çalıştı, hala da çalışıyor (sırf denemek için kardeşiminkine de yazdım, çalışmadı). Yeni dizüstünü alında Ultimate lisansımı girdim tekrar, çalışıverdi. Nasıl oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Şimdi, hukuki olarak box alırsan, diğer bilgisayarda yüklemek için eskisinde kaldırman gerekir. OEM almışsan (bilgisayarla birlikte gelir) o bilgisayardan başka bilgisayarda kullanmaya hakkın yok. Teknik olarak, her tülü çalışıyor. :D Şirkette kullanmıyorsan da hiç bi sorun yaşamıyorsun. Sadece iki bilgisayar birden internete bağlı olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Eski bilgisayarını hiç kullanmayacaksan, Microsoft un telefonla aktivasyon servisini kullanarak bir aktivasyon şifresi edinip onu yeni bilgisayarda girerek hayatına normal devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 evet. problem cikarsa arayip, donanim degistirdim diyosun, onlar ayar cekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 microsoftu ariyosun ayar cekiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar