BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bugün şirket hattımı +908502507071 diye bir numara aradı bu bulgaristandan arayıp hattına bindiriyolar muhabbetinden işkillenip açmadım ama aklıma da takıldı yurtdışındaki iş arkadaşları mı arıyor diye? +90 olması iyice karıştırdı tabi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Ya beni de bikaç aydır paso yurtdışı numaralardan bazen çaldırıyor bazen arıyorlar, ama açarsam da hemen kapatıyorlar. Hatta numaranın biri Somali'dendi galiba lol Henüz faturama bişi binmedi ama ilerde giren çıkan olur mu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Siz aramadığınız sürece o numarayı bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 0850 Superonline'in VoIP hizmeti alanlara verdigi numara. Yurt ici gorusme olarak sayiliyor. Kaldi ki +90 diye baslamis zaten. Sana kacmasi cok mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 internet satmaya çalıştı benzer bir numara bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bi kısmı bulgaristandan flan arayıp sizden para isteyen bagyanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ben seni çok sevdi gelecek türkiyeye kalacak sende ama uçak parası yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ya sanırım o ücretsiz arama gibi bişi, işkillenmeyin yani.. Turkcell, ttnet fln hep o numaradan arıyor artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 benzer bir numara iş teklif ettiydi bana çağrı merkezinde çalışmak için. herhangi bi yerde cv'in varsa iş arama sitelerinde falan oradan bulup o tür hatlardan arayabiliyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 abi şu bulgar rus vs numaraları beni cepten ve evden devamlı arıyor vallahi hele şu saat kazandınız mesajlarını haftada 1 alıyorum :).hemen arkasından da polis mesajı geliyor zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bel fıtığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bu beyin numarası diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 turkcell falan arıyosa kimse açmaz ki? acaip bi numara böyle hizmet numarası mı olur hem de bulgaristan mevzusu ortalıktayken.. ha arkadaşın dediği gibi 'sen istiyor duj verecek 100 dalır daha' derse 50 verrim daha da işlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Wispy said: ben seni çok sevdi gelecek türkiyeye kalacak sende ama uçak parası yok :( Beleşe duj varsa Kapıkule'den alacam ben seni ama paketi görmeden canlıyı koklatmam asdsaasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Size gelen bütün numaraları açabilirsiniz Türkiye'de olduğunuz sürece , gelen telefonu cevapladın diye nasıl birşey olabilir zaten , nasıl inanıyorsunuz öyle şeylere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 +90 diyor işte, Türkiye. 850 Süperonline telefon hizmetinin alan kodu. Türk Telekom'dan değil Süperonline üzerinden sabit hat almış birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emin616 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Arkadaslar beni bu numaradan aradilar saglikla ilgili birkac soru sordular bende yanitladim. aradan 1 gun gecti ve beni +90 212 355 89 91 nolu numaradan aradilar ve bana 1 gun once sorulan sorulari tekrar sordular ve saglik sigortasi yaptirmak isteyip istemedigimi sordular. gunluk 0.50 kurusmus aylik 17 liraya geliyor. bana pek inandirici gelmedi.daha sonra bana 444 12 44 diye bi numara verdiler sigorta sirketinin numarasi. isim Fatih Aras oldugunu soyledi. Basina boyle bir olay gelen var mi? yada ben napmaliydim kabul mu etmeliydim yoksa kabul etmemelimiydim. benden kredi karti numarasi son kullanma tarihi ve tc kimlik numarasi istediler. bana dolandiriciymis havasi verdiler... cevaplarinizi bekliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ah be abi mis gibi sağlık sigortasını kaçırmışsın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emin616 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Supradyn said: ah be abi mis gibi sağlık sigortasını kaçırmışsın =/ 17 liraya saglik sigortasi olur mu. hemde oyle bir analtti ki demrem sigortasi saglik sigortasi med-line kara ambulansindan 24 saat ucretsiz yararlanma gibi bir cok sey saydi. bunlar 17 lira olacak birsey degil ama kesin de birsey diyemiyorum... bakalim yarin ariyacahim sigorta sirketini boyle uygunde neden yaptirmiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 vijdan yaptım. dolandırıcı onlar arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 emin616 said: Supradyn said: ah be abi mis gibi sağlık sigortasını kaçırmışsın =/ 17 liraya saglik sigortasi olur mu. hemde oyle bir analtti ki demrem sigortasi saglik sigortasi med-line kara ambulansindan 24 saat ucretsiz yararlanma gibi bir cok sey saydi. bunlar 17 lira olacak birsey degil ama kesin de birsey diyemiyorum... bakalim yarin ariyacahim sigorta sirketini boyle uygunde neden yaptirmiyim... ciddi değildim ben hacı yapma etme =P kimseye verme kart bilgisi falan. %99 dolandırıcıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar