demode Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 merhaba, Arms warrior karakterime dps arttıracak hangi meslekleri tercih etmeliyim? Ben Blacksmith ve enchanting düşündüm. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 wow yayınlanalı 7 yıl olmuş. hala x build'e hangi prof şeyolur diye başlık açılıyor yarebbim. arkeoloji seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Oyuna yeni başladıysam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 hemen bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paran varsa; BS - JC yoksa ; BS -Mining. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bs jc 'den daha kostumize edilebilinen craft varmıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bs, enchanting stat olarak daha karlı oluyor bilgine. para problem degilse bs, enchant derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Bs kesin. Yanını sen beğen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 0-525 ne kadara mal olur bs için? servera göre illaki farkeder oyuzden aralıklı fiyatta verebilirsiniz,Ama bahsettiğim full ve duruma göre locked olan bir server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mining yoksa çok para. Kalabalık serverda da çok oynuyor fiyatlar, özellikle haftaiçi-haftasonu. O yüzden mining yoksa çok para gider. Malzemeler Approximate Materials Required for 1-525 BS: 133 x [Rough Stone] 190 x [Copper Bar] 70 x [Coarse Stone] 7 x [Silver Bar] 150 x [Bronze Bar] - 75 Copper Bar + 75 Tin Bar 105 x [Heavy Stone] 5 x [Gold Bar] 230 x [Iron Bar] 50 x [Steel Bar] - 50 Iron Bar + 50 Coal. You can buy [Coal] at Blacksmithing Supply vendors 20 x [Solid Stone] 150 x [Mageweave Cloth] 320 x [Mithril Bar] 20 x [Dense Stone] 420 x 80 x [Rugged Leather] or 10 [Star Ruby] 152 x [Fel Iron Bar] 10 x [Netherweave Cloth] 85 x [Adamantite Bar] 320 x [Cobalt Bar] 147 x [Saronite Bar] 13 x [Eternal Earth] 13 x [Eternal Shadow] 13 x [Eternal Water] 20 x [Crystallized Air] 166 x [Obsidium Bar] 324 x [Elementium Bar] 120 x [Volatile Earth] 4 x [Volatile Water] 8 x [Volatile Fire] 140 x [Volatile Fire] or [Volatile Water] 2 x [Hardened Elementium Bar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… stimpak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bs şart. onun yanına da kafana göre bişeyler seç, jc'nin öyle ahım şaıhm bi extrası kalmadı. +51 primary stat geliyor totalde, onun yerine alchemy alanlar var. flask masteryden gelen +80 stat ve 2 saat duration daha efektif oluyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… loop Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mage için ne dersiniz dostlar ? Hangisi dps yapar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Plaka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Bence DK ile dene sansini. Malum pvpde de olmuyorsun. Ziplaya ziplaya gezersin gnome DK ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mining kadar sinir bozan bir meslek daha yok, havada görüp ahanda ekmek diye tam hedeflediğin madene o an gözünün önünde senden önce pike yapıp kazmaya başlayan birini görmek, üstüne botçusuyla neyiyle uğraşmak cidden insanı sinir sahibi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Plaka said: Bence DK ile dene sansini. Malum pvpde de olmuyorsun. Ziplaya ziplaya gezersin gnome DK ile. hele 2 tane de souldrinker alırsan eline, offhande de %15 str runeforge u basarsan, self healda da co$arsın dpsde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… demode Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 stimpak said: bs şart. onun yanına da kafana göre bişeyler seç, jc'nin öyle ahım şaıhm bi extrası kalmadı. +51 primary stat geliyor totalde, onun yerine alchemy alanlar var. flask masteryden gelen +80 stat ve 2 saat duration daha efektif oluyor şu an. Alchemy mantıklı gibi geldi bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ripe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Bende engineering ve mining var. Engineering de glove a bastığınız özel enc 480 str veriyor ve 1 dk cooldown. edit: 540 yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bs+engi her zaman best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 BS nin pvp de warriora bir ekstrası var mı, bilmediğimden soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Allure- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ben şahsen jc-tailor giderdim tekrar seçme şansım olsa, tailoring'in back enchant baya güzel. bir de bs socketleri eskisi gibi önemli değil yaf, armor penetration kalktığından beri en azından. lw, enchant ile bs bonusları aşağı yukarı aynı ap veriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Allure- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 pvp için warrior'a 5 prof. versen, yine herhangi bir etkisi olmaz, belki resto druid keserken. warrior dediğin prot olur, catadan sonra bunu gördüm, kafa rahat artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ekstra gem slotu her zaman daha iyidir, istedigin gibi statlarınla oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 0ne Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 loop said: Mage için ne dersiniz dostlar ? Hangisi dps yapar! jc - ench yada tailor - ench ama ben jc - ench öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 jc ench herkese gider. temiz parası vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… loop Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 0ne said: loop said: Mage için ne dersiniz dostlar ? Hangisi dps yapar! jc - ench yada tailor - ench ama ben jc - ench öneririm Teşekkürler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft Arms Warrior meslek seçimi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bs şart. onun yanına da kafana göre bişeyler seç, jc'nin öyle ahım şaıhm bi extrası kalmadı. +51 primary stat geliyor totalde, onun yerine alchemy alanlar var. flask masteryden gelen +80 stat ve 2 saat duration daha efektif oluyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mage için ne dersiniz dostlar ? Hangisi dps yapar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Bence DK ile dene sansini. Malum pvpde de olmuyorsun. Ziplaya ziplaya gezersin gnome DK ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mining kadar sinir bozan bir meslek daha yok, havada görüp ahanda ekmek diye tam hedeflediğin madene o an gözünün önünde senden önce pike yapıp kazmaya başlayan birini görmek, üstüne botçusuyla neyiyle uğraşmak cidden insanı sinir sahibi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Plaka said: Bence DK ile dene sansini. Malum pvpde de olmuyorsun. Ziplaya ziplaya gezersin gnome DK ile. hele 2 tane de souldrinker alırsan eline, offhande de %15 str runeforge u basarsan, self healda da co$arsın dpsde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 stimpak said: bs şart. onun yanına da kafana göre bişeyler seç, jc'nin öyle ahım şaıhm bi extrası kalmadı. +51 primary stat geliyor totalde, onun yerine alchemy alanlar var. flask masteryden gelen +80 stat ve 2 saat duration daha efektif oluyor şu an. Alchemy mantıklı gibi geldi bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Bende engineering ve mining var. Engineering de glove a bastığınız özel enc 480 str veriyor ve 1 dk cooldown. edit: 540 yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bs+engi her zaman best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 BS nin pvp de warriora bir ekstrası var mı, bilmediğimden soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ben şahsen jc-tailor giderdim tekrar seçme şansım olsa, tailoring'in back enchant baya güzel. bir de bs socketleri eskisi gibi önemli değil yaf, armor penetration kalktığından beri en azından. lw, enchant ile bs bonusları aşağı yukarı aynı ap veriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 pvp için warrior'a 5 prof. versen, yine herhangi bir etkisi olmaz, belki resto druid keserken. warrior dediğin prot olur, catadan sonra bunu gördüm, kafa rahat artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ekstra gem slotu her zaman daha iyidir, istedigin gibi statlarınla oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 loop said: Mage için ne dersiniz dostlar ? Hangisi dps yapar! jc - ench yada tailor - ench ama ben jc - ench öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 jc ench herkese gider. temiz parası vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 0ne said: loop said: Mage için ne dersiniz dostlar ? Hangisi dps yapar! jc - ench yada tailor - ench ama ben jc - ench öneririm Teşekkürler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar