Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook Instagram'a $1b vermiş.

GERGE

Öne çıkan mesajlar

kullanıcı kaybetmeye baslamıs. privacy muhhabetlne hic sıcak bakmamıslar ve fotoları silmek istiyolar(kullanıcılar). facebook'a privacy konusunda guvemilmiyo zaten... bakalım neler olacak.belki de facebook un istedigi de bu.ama insanlar facebook a yine foto koymaz ki boyle dusundukten sonra. hayırlısı diyelim
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

bence 500 milyon dolara kapatabilirlerdi çok fena ütmüşler facebok u

Offf gece gece ne güldüm şu lafına ya.

Şaka makada abi instagramın elinde nasıl bir patent olabilir ki? Bence hisseleri değerlensin diye aldılar, $1.5 billion kazanıp friendfeed gibi kapatacaklar.

Kessin
Sosyal ağlarda paylaş

cunku facebook insanlarin ilgi alanlarini bilmiyo,
facebook a yuklenen fotolarin cogu insanlarin ayna karsisinda cektigi fotolar,

instagramda ise ilgi alanlarini cekiyolar, bi nevi tag liyolar ne sevdiklerini..

bolece marketin yaparken ellerinde mukemmel bir arac var, bunu en iyi pinterest yapiyo su anda..

bakti facebook ellerinde marketin adina bole guclu bi arac yok bunlarda canavar fazla buyumeden aldilar.

evet simdi social marketin experi olarak nerde ise basliyorum?

sdfsdfs :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ınstagrama fazla verilmedi de youtube az paraya gitti :D O para olsa veya oyle bir line of credit olsa gözümü kırpmam bugun 2 milyar basar alırım youtubeu her türlü çıkartır parasını inanılmaz güzel bir but out o. Onun dışında instagram 1 olmasa bile 700-800 üstü olacagı garantiydi. Twitter kalıcı oyunculardan biri internet aleminde o belli ve her geçen gün instagramda twitterda resim paylaşmanın en yaygın hali olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Twitterın bu kullanım düzeyinde devam ettigi ve hatta arttığı ve instagramın twitterda resim paylaşmanın tekeli olduğu bir 5 senede facebook çoktaaan bu işlemden memnun kalmış olacaktır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında 2012 yılında youtube 1.6 milyardan çok daha fazla eder derken rahat rahat söyluyorum ama 2006 yılında da o an değeri heralde anca o kadardır ben biraz abartmış olabilirim. Hani onun bubble riski bambaşka sonuçta youtube 2006da 1.6 eder bu sene çooooooook daha fazlası edıyor ama hiç kullanılmamaya başlanan bir olayda olabilirdi. Google+ mesela bir ara herkes girdi ve çıktı böyle 1 ay ya sürdü ya sürmedi :D öyle olma riskini göze alarak 1.6 iyiymiş ve aynı risk ile harbiden instagram 1 etmeyebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben açıkcası bir mali kazanç tablosu görmek isterim ciddi ciddi çok merak ettim instagram sahibine ne kadar kazandırıyor ne kazancı var ki . Tamam kullanılıyor ama reklam vs nerde? Merak uyandırıyor evet kullanıcı sayısı olarak 1b edecek kadar kullanıcı sayısına ulaştı ama bu facebook falan degil ki kullanıcı reklam vs ile kazandırsın. İlerleyen günler gösterecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...