Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz pahalıymış da, zaten evden iki, bilemedin 3 maç izlerim ben. 3 olmaz bile. GS maçları dışındakileri zaten izleyesim yok. O yüzden komple paket almıyım dedim, 50 lira vermek varken 120 vermeyeyim.
Mesaj tarihi:
Esasında 2-3 kişi izleyecekseniz dışarıda izlemekten daha ucuza geliyor bu web tv olayı. Üstelik normalde derbiler bile 20 lira oluyordu enfazla şimdi abartmalarına rağmen 25 olmuş. Kalitesi falan da güzel baya eskisi gibi takılmıyor. Laptobu TVye bağlayıp izliyoruz valla.
Mesaj tarihi:
Efsane yağmur var, maç zor iş diyorlar? Var mı Dolmabahçe tarafından canlı bildirecek? :p

said:
İnönü'den haber geldi. Zemin su tutmaya başlamış. Hakem birazdan teste çıkacak. Top sekmez ve yağış devam ederse ertelenebilir.
Mesaj tarihi:
iyi de abi GS 6 mac yapacak. 6x25=150 lira. sadece gs maclarını bile izlesen zararda oluyosun.

ama tabi benim hatırladıgım full paket 120 liraydı, yanlıs hatırlıyor olabilirim. su anda kac bilmiyorum.
Mesaj tarihi:

muhtemelen ertelenecek. bu arada sakın dıgıturk e para vermeyın sakat durumda, sınyal sevıyesı sureklı dusuyor dogru duzgun ızlenmıyor su anda, webtv nın durumunu bilmiyorum
Mesaj tarihi:
hadi stad 50 60 yıllık onu geçtim de, ya kardeşim şu zeminin üzerini bir şeyle kaplamak maç saati açmak bu kadar zor mu ya, bu sahada maç felan olmaz , top sekmiyor zaten zeminde , ertelenecek maç yada geç başlayacak felan

hayır sahada suyu temızleyecek gorevlı felan da yok he 2 tane adam elınde sopa süpürdü bi ara bi noktayı, ilginç gerçekten

http://s1.directupload.net/images/120414/mu7ivyj7.swf
Mesaj tarihi:
saha bu haldeyken maç oynanırsa gs lehine olur, bizde maçı değiştirebilecek 2 adam var fernandes ve q7 ikiside böyle zeminde oynayamaz. top sürülmez pas atılmaz,
Mesaj tarihi:
işte işin ilginci onu yapanda yok, top yerde sekmiyor, bazı bölgeler bildiğin havuz olmuş , ama bunu temizleyen 1 kişi bile yok saha, hakem çıkacak topun sekmediğini görecek, ya temizleyin diyerekm maçı 1 saat erteleyecek, ya iptal edecek.
  • Yeni Oluştur...