4Ever Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yuh one lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 harbiden yuh. tum playoff 120 lira degil mi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Biraz pahalıymış da, zaten evden iki, bilemedin 3 maç izlerim ben. 3 olmaz bile. GS maçları dışındakileri zaten izleyesim yok. O yüzden komple paket almıyım dedim, 50 lira vermek varken 120 vermeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Esasında 2-3 kişi izleyecekseniz dışarıda izlemekten daha ucuza geliyor bu web tv olayı. Üstelik normalde derbiler bile 20 lira oluyordu enfazla şimdi abartmalarına rağmen 25 olmuş. Kalitesi falan da güzel baya eskisi gibi takılmıyor. Laptobu TVye bağlayıp izliyoruz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 webtv üzerinden maç izlemek istiyorum. digiturk üyeliği filan gerekmiyor değil mi? sadece sayfaya üyeliyoruz (digiturkplay) edit:hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bi saniye, bu 25 lira olan web tv fiyatı mı? Tv için sormuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Efsane yağmur var, maç zor iş diyorlar? Var mı Dolmabahçe tarafından canlı bildirecek? :p said: İnönü'den haber geldi. Zemin su tutmaya başlamış. Hakem birazdan teste çıkacak. Top sekmez ve yağış devam ederse ertelenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 WebTv 25 lira. TVyi bilmiyorum, ben web konuşuluyor sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 webtv fiyatını yazdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Galatasaray 11: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Riera, Selcuk, Melo, Engin, Necati, Elmander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 tv'den satın almak 80 tl imiş. eşşeğin -kulağı- dedim kapattım. 80 tl ne be? Bir de lig paketi satmaya çalıştı adam üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 iyi de abi GS 6 mac yapacak. 6x25=150 lira. sadece gs maclarını bile izlesen zararda oluyosun. ama tabi benim hatırladıgım full paket 120 liraydı, yanlıs hatırlıyor olabilirim. su anda kac bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 muhtemelen ertelenecek. bu arada sakın dıgıturk e para vermeyın sakat durumda, sınyal sevıyesı sureklı dusuyor dogru duzgun ızlenmıyor su anda, webtv nın durumunu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 oha ya o ne oyle, drenaj denen bi sey var arkadas. ne dandik stadınız varmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 hadi stad 50 60 yıllık onu geçtim de, ya kardeşim şu zeminin üzerini bir şeyle kaplamak maç saati açmak bu kadar zor mu ya, bu sahada maç felan olmaz , top sekmiyor zaten zeminde , ertelenecek maç yada geç başlayacak felan hayır sahada suyu temızleyecek gorevlı felan da yok he 2 tane adam elınde sopa süpürdü bi ara bi noktayı, ilginç gerçekten http://s1.directupload.net/images/120414/mu7ivyj7.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 valla digiturk yağmurdan sinyal sıkıntısı yaşamadıkça oynanır bence maç, isterse aquapark olsun stad. karar mercii adamlar sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ya boyle dandik olaylar da hep bizim basımıza geliyo he. zemin yuzunden puan kaybetmesini istemiyorum takımın :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 top sekmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 saha bu haldeyken maç oynanırsa gs lehine olur, bizde maçı değiştirebilecek 2 adam var fernandes ve q7 ikiside böyle zeminde oynayamaz. top sürülmez pas atılmaz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 abi versinler 3-5 taraftarin eline cekpaslari biseycik kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ya kimse lehine olmaz bence iki takım da adam gibi top oynayamaz 0-0 biter. deliririm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 işte işin ilginci onu yapanda yok, top yerde sekmiyor, bazı bölgeler bildiğin havuz olmuş , ama bunu temizleyen 1 kişi bile yok saha, hakem çıkacak topun sekmediğini görecek, ya temizleyin diyerekm maçı 1 saat erteleyecek, ya iptal edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 abi futbolcuların bastığı yerden cork cork su fışkırıyor. yatar bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 top sekmesin yeaa nolcak, basket mi oynayacaz yiğenim! o değil de oynanırsa bi tarafa avantaj olacağını düşünmüyorum, baya kör dövüşü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 evet sımdı acıkladılar hakem , sahayı temızleyın demış , bu maç oynanmaz , sahada ki 3-5 adamla bu saha temizlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar